- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hiç deme bende aynı durumda yim ayakta uyuyorum resmen ama kızın hiç uyumaya niyeti yok daha ne yapcam bilmiyorumGun boyu uyumadik. Bu saat oldu hala uyumuyor. Basim catlamak uzere
Bu saat oldu biz hâlâ ayakta yız.ben kendimden geçtim ama kızin hiç uyumaya niyetli yok. Benim eşim ağladığını bile duymuyor uykusu o kadar agirAynem canim. Bugunde hic uyumadi en fazla bir saat uyudu gunduz o da kesik kesik. O kadar uykusu varki gozlerini acamiyordu ama aksama dogru cok fena sancilandi kizariyordu ikiniyordu, cansi gecince 10 dk daliyordu sonra gene basliyordu. Yapmadigimiz sey kalmadi karnina masaj, karnina sicak bez koyduk yok. Karnimi agriyordu acaba bilemedik ama ben helak oldum aglamaktan. O agliyor ama.ne aglama sesi titriyor artik aglarken ben agliyorum uzuntuden. Zaten geceden uykusuzum. Sonunda esim sagolsun omzunda uyuttu 1 saatte kucagindan indirmedi, banada git yat dedi. Ve 2.5 saat uyumusum sayesinde, kalktigimda hala cocugu salliyordu hafif hafif. Kuzum uykusuzluktan bayildi resmen, simdi emzirdim altini deegistim yatirdim besige. Insallah biraz daha uyurda uykusunu alir
Bu saat oldu biz hâlâ ayakta yız.ben kendimden geçtim ama kızin hiç uyumaya niyetli yok. Benim eşim ağladığını bile duymuyor uykusu o kadar agir
Benim ki uzun bir uykusuzlugun ardından sızdı kaldı.bende hemen yattım. Üzülüyorum ama yaa bebeğim agladikca bende mahvoluyorum bi derdi varki yatmıyor lar ama anlayamiyoruz ki.Benimki de duymaz ama uyandiriyorum napayim. Yoksa yalniz basa cikmak cok zor. Bu saat oldu hala emisiyoruz
Iyi emişmeler size de inşallah seninki de uyur artkBenimki de duymaz ama uyandiriyorum napayim. Yoksa yalniz basa cikmak cok zor. Bu saat oldu hala emisiyoruz
Estagfurullah dahil degil 150 yada 200 tl servis iki kardes baska giden bebeklerde var kresteServis dahil mi bu ücrete canım çok soru sordum kusura bakma nolur
Ay hiç deme bende aynı durumda yim ayakta uyuyorum resmen ama kızın hiç uyumaya niyeti yok daha ne yapcam bilmiyorum
Canım sırtüstü uzan ve üzerine yüzüstü yatır miniğini. Biz sancılarımızı sıkıntılarımızı bu şekilde atlatıyoruz uyuyakalıyor hemenSabah ezani da okudu. Hala uyanik. Miz miz miz. Yatakta kucakta durmuyor. Hep memede durmak istiyor. Actir belki diye mama da verdim ama ayni
Canım sırtüstü uzan ve üzerine yüzüstü yatır miniğini. Biz sancılarımızı sıkıntılarımızı bu şekilde atlatıyoruz uyuyakalıyor hemen
Benim ki uzun bir uykusuzlugun ardından sızdı kaldı.bende hemen yattım. Üzülüyorum ama yaa bebeğim agladikca bende mahvoluyorum bi derdi varki yatmıyor lar ama anlayamiyoruz ki.
teşekkür ederim canım çok tedirginim 2. Oğlum çok küçük olacağı için yenibir şehir evi taşımak çocukların durumu kafam allak pullakEstagfurullah dahil degil 150 yada 200 tl servis iki kardes baska giden bebeklerde var kreste
Canım ya gaz sancısı mı var? Nesi var bebişin bu kadar uykusuz kalıyor?Neler neler yaptim canim ya anca simdi uyudu.
Canım ya gaz sancısı mı var? Nesi var bebişin bu kadar uykusuz kalıyor?
Vardır bir sıkıntısı canım. Benim minik bazen kaka yapmadan önce çok sıkıntılanıyor bir türlü çıkmıyor kaka saatlerce huysuzlanıyor kakayı çıkarınca rahatlayıp uyuyor. Öyle kabız gibi de değil sulu normal yapıyor.Gaz sancisi gibi kivranmiyor. Hep mizirdiyor. Anlamadim nesi var hic boyle yapmazdi. Dun gelen giden oldu. Yok sevelim yok minciklayalim derken gun boyu uyumadi nerdeyse. Duzeni bozuldu sanirim. Kimse de laftan anlamiyor.
Kızlar benim kız kakasını iki günde üç günde bir yapıyor. Bir haftalıkken doktor normal demişti. Zaten çiş yapıyor baya. Şimdi 23 günlük olduk hala normal mi.
Yapınca da sulu değil katı yapmış oluyor poposuna yapışmış oluyor yani.