• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Aynem canim. Bugunde hic uyumadi en fazla bir saat uyudu gunduz o da kesik kesik. O kadar uykusu varki gozlerini acamiyordu ama aksama dogru cok fena sancilandi kizariyordu ikiniyordu, cansi gecince 10 dk daliyordu sonra gene basliyordu. Yapmadigimiz sey kalmadi karnina masaj, karnina sicak bez koyduk yok. Karnimi agriyordu acaba bilemedik ama ben helak oldum aglamaktan. O agliyor ama.ne aglama sesi titriyor artik aglarken ben agliyorum uzuntuden. Zaten geceden uykusuzum. Sonunda esim sagolsun omzunda uyuttu 1 saatte kucagindan indirmedi, banada git yat dedi. Ve 2.5 saat uyumusum sayesinde, kalktigimda hala cocugu salliyordu hafif hafif. Kuzum uykusuzluktan bayildi resmen, simdi emzirdim altini deegistim yatirdim besige. Insallah biraz daha uyurda uykusunu alir
Bu saat oldu biz hâlâ ayakta yız.ben kendimden geçtim ama kızin hiç uyumaya niyetli yok. Benim eşim ağladığını bile duymuyor uykusu o kadar agir

Bu saat oldu biz hâlâ ayakta yız.ben kendimden geçtim ama kızin hiç uyumaya niyetli yok. Benim eşim ağladığını bile duymuyor uykusu o kadar agir

Benimki de duymaz ama uyandiriyorum napayim. Yoksa yalniz basa cikmak cok zor. Bu saat oldu hala emisiyoruz

Benimki de duymaz ama uyandiriyorum napayim. Yoksa yalniz basa cikmak cok zor. Bu saat oldu hala emisiyoruz
Benim ki uzun bir uykusuzlugun ardından sızdı kaldı.bende hemen yattım. Üzülüyorum ama yaa bebeğim agladikca bende mahvoluyorum bi derdi varki yatmıyor lar ama anlayamiyoruz ki.

Sabah ezani da okudu. Hala uyanik. Miz miz miz. Yatakta kucakta durmuyor. Hep memede durmak istiyor. Actir belki diye mama da verdim ama ayni :KK43:
Canım sırtüstü uzan ve üzerine yüzüstü yatır miniğini. Biz sancılarımızı sıkıntılarımızı bu şekilde atlatıyoruz uyuyakalıyor hemen

12 günlük oldu oğlum :) ilk günlere göre epey rahatladı. Sütüm de biraz arttı sanırım. Gece sadece iki kere kalktı ikisinde de sütümle uyudu mama vermedim çok şükür. Sabah yedide tekrar kalktı ablasını kreşe gönderdik emdi tekrar uyudu. Biraz kucak düşkünü ama ilk 3 ay özellikle istediği zaman kucağa gelmesi taraftarıyım. Gaz sıkıntısı var yediklerime dikkat ediyorum damla da kullanıyor oğlum ama bakalım ne zaman geçecek. Dün göbeği de düştü vE ilk banyosunu yaptı. Hala annemde olduğum için de kolaylıklarım var tabi. Kızım da beni çok zorlamıuor çok şükür beklediğimden çok daha anlayışlı vE bende ona Bebek olmadan öncesine göre çok daha sakin ve anlayışlıyım. Normalde uykusuz kalanlar sinirli olur ben de tam tersi etki yaptı :) o kadar sakin ve anlayışlıyım ki eve huzur geldi :) bu arada emzirmek sanırım gerçekten kilo vermiyor çünkü 12. Günde nerdeyse tüm kilom gitti sadece 1 kilo kaldı hamile kaldığım kiloya. inşallah gaz uyku huzursuzluk problemleri de biter oğlumun en kısa zamanda. Herkese mutlu huzurlu günler :)

Benim ki uzun bir uykusuzlugun ardından sızdı kaldı.bende hemen yattım. Üzülüyorum ama yaa bebeğim agladikca bende mahvoluyorum bi derdi varki yatmıyor lar ama anlayamiyoruz ki.

Canim nerde sabah 6.30da babaya devrettim.nobeti gittim uyudum. 8 30da uyandi. Emdi agladi derken 9da gene yatti az evvel gaz sancisi oldu nasil ikiniyor ve kizariyor gormen lazim. 1 saat daha bakayim esimi uyandircam uyumak icin

Canım ya gaz sancısı mı var? Nesi var bebişin bu kadar uykusuz kalıyor?

Gaz sancisi gibi kivranmiyor. Hep mizirdiyor. Anlamadim nesi var :( hic boyle yapmazdi. Dun gelen giden oldu. Yok sevelim yok minciklayalim derken gun boyu uyumadi nerdeyse. Duzeni bozuldu sanirim. Kimse de laftan anlamiyor.

Gaz sancisi gibi kivranmiyor. Hep mizirdiyor. Anlamadim nesi var :KK43: hic boyle yapmazdi. Dun gelen giden oldu. Yok sevelim yok minciklayalim derken gun boyu uyumadi nerdeyse. Duzeni bozuldu sanirim. Kimse de laftan anlamiyor.
Vardır bir sıkıntısı canım. Benim minik bazen kaka yapmadan önce çok sıkıntılanıyor bir türlü çıkmıyor kaka saatlerce huysuzlanıyor kakayı çıkarınca rahatlayıp uyuyor. Öyle kabız gibi de değil sulu normal yapıyor.

Kızlar benim kız kakasını iki günde üç günde bir yapıyor. Bir haftalıkken doktor normal demişti. Zaten çiş yapıyor baya. Şimdi 23 günlük olduk hala normal mi.
Yapınca da sulu değil katı yapmış oluyor poposuna yapışmış oluyor yani.

Karnımdada çok hıçkırırdı hala öyle :)
Ama şimdi hıçkırsn istemiyorum emdigi sütün hepsi çıkıyor çünkü :(

Kızlar benim kız kakasını iki günde üç günde bir yapıyor. Bir haftalıkken doktor normal demişti. Zaten çiş yapıyor baya. Şimdi 23 günlük olduk hala normal mi.
Yapınca da sulu değil katı yapmış oluyor poposuna yapışmış oluyor yani.

Biz 25 gunluguz dogdugundan beri kakasi civik ve her bezi kakali canim. Mama veriyormusun bebegine

Back