• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Bn ilk zamanlar sadece atlet giyiodum sonra gogusler yara olunca kalkanla yarim atlet ustune atlet gymeye basladim. Zaten ewden cikip bedenime gore sutyen alamadjm. Evdekilerdend bi tane kesfettim olan onu kullaniorum 1 tame emzirme sutyenm var bide yarim atletlerim onlari kullaniorum. Ama asi icin cikinca lcv dan ici sutyenli atletlerden alcam bide bedenime gore sutyen alcam memeleride salmamak lazim:) prensesmat prensesmat

Emziren anneler sütyen giyiyor musunuz. Ben emzirme atletinde bile daralıyorm. Normal atletlerimi giyiyorum ona da göğüs pedi yapıştırmak zor oluyor. Korse aldım onda bile daralıyorm. Ben mi böyleym. Göğüslerim hep böyle sızlayck mi. 20 günlük olduk bu arada
Emzirme sütyeni üstüne normal atlet giyiyorum.
Bebek tamamen boşalttığı zaman sızısı geçer. BOŞALTTIğı halde sızlıyorsa süt tıkanmış olabilir. Farklı pozisyonlarda emzirirsen tıkanan kanallar boşalır, sızısı geçer.
arkaya-yaslanarak-emzirme.png
emzirme-pozisyonlari.jpg

Son düzenleme:
Yok cnm hic bise yapmadim. Benimde dogumdan sonra acayip gobegim vardi bu ne ya dedm anneme oda ckilcek dedi . 15. Gun bi baktim gobek yok sasirdim :) kendiliginden gtmisti
Ay darısı başıma inş benimkide geçer. Etraftakiler sar göbeğini gitmez göbekli çirkin bir kadın olursun diolar zorla bişiler sardım korse alayım dedim en son. İnternette bakıorm korse fos dio egzersiz diyor. Egzersiz içinse birkaç ay beklemem gerekiyor.... Çok şanslısn valla

Ay darısı başıma inş benimkide geçer. Etraftakiler sar göbeğini gitmez göbekli çirkin bir kadın olursun diolar zorla bişiler sardım korse alayım dedim en son. İnternette bakıorm korse fos dio egzersiz diyor. Egzersiz içinse birkaç ay beklemem gerekiyor.... Çok şanslısn valla
Benim de Doğum yapalı 8 gün oldu 12 kilo gitti kaldı 1 kilo ama ben bi 10 kilo daha vermek istiyorum. Benim ikinci sezeryan olduğundan göbek sarkıklığı sa var onu mecbur egzersizle toplayacağız

Canım bende giyemiyorum önü v yaka atlet giyiyorum gelen gideni de umursamıyorum üzerine bir hırka öyle geziyorum göğüs uçlarım çok acıyor çünkü :( emzirme atleti de denedim sütyeni de hiçbirinde rahat edemiyorum...
Emziren anneler sütyen giyiyor musunuz. Ben emzirme atletinde bile daralıyorm. Normal atletlerimi giyiyorum ona da göğüs pedi yapıştırmak zor oluyor. Korse aldım onda bile daralıyorm. Ben mi böyleym. Göğüslerim hep böyle sızlayck mi. 20 günlük olduk bu arada

Yok cnm hic bise yapmadim. Benimde dogumdan sonra acayip gobegim vardi bu ne ya dedm anneme oda ckilcek dedi . 15. Gun bi baktim gobek yok sasirdim :) kendiliginden gtmisti

Aynen canim benimde 15 gunde gitti gobek. Hamileyken 11 kilo almistim, 3 haftada 9 kilosu gitti. Sadece 2 kilo fazlaligim var oda spor yapmaya baslayinca gider insallah:)

Benim de Doğum yapalı 8 gün oldu 12 kilo gitti kaldı 1 kilo ama ben bi 10 kilo daha vermek istiyorum. Benim ikinci sezeryan olduğundan göbek sarkıklığı sa var onu mecbur egzersizle toplayacağız
8 günde 12 kg maşallah benim arta kalan 12 kg var ah keşke verebilsem. Ama daha önemlis göbek... İnş o göbekler erir

2 gecedir uyku yüzü yok bana. Sanci oluyor kimyon suyu verdim ama hiç faydası yok sabah 6 ya kadar hiç uyumuyoruz.tabi sonra gün boyu kız uyuyor.ben gelen giden le uyuyami yorum da. Bugün yine nöbetçi yız biz. Çok zor gece uykusuz kalmak ya.

Kızlar oğluma mama takviyesi yapıyorum aptamil kullandım 1 kutu bitti.Başka mama denemek istiyorum. Hipp çok önerdiler aranızda kullanan var mı?

özel birşey yaptın mı bunun için ?

2 gecedir uyku yüzü yok bana. Sanci oluyor kimyon suyu verdim ama hiç faydası yok sabah 6 ya kadar hiç uyumuyoruz.tabi sonra gün boyu kız uyuyor.ben gelen giden le uyuyami yorum da. Bugün yine nöbetçi yız biz. Çok zor gece uykusuz kalmak ya.

ben de gunlerdir ayni durumdayim. Rezene, anason, gaz icin damla.. ama yok gece hem bir feryat hem de kisa araliklarla emme seklinde gecince sabahi ediyoruz. Gunduz de dedigin gibi gelen ua da farkli seyler derken zombiye donusuyorum :)

Merhaba kızlar. Hamileyken gebelik sekeri sebebiyle diyetteydim şimdi de bebeğimde alerjik reaksiyonlar var ve ben yine diyetteyim :KK43: huzursuzluk gaz mukuslu kaka ve popoda kızarıklık belirtileri mevcut. 1 aralık doğumlu. Bu yasadiklarimizi yaşayan var mı acaba

Merhaba kızlar. Hamileyken gebelik sekeri sebebiyle diyetteydim şimdi de bebeğimde alerjik reaksiyonlar var ve ben yine diyetteyim :KK43: huzursuzluk gaz mukuslu kaka ve popoda kızarıklık belirtileri mevcut. 1 aralık doğumlu. Bu yasadiklarimizi yaşayan var mı acaba
Bu saydıkların alerjik reaksiyon mu? Muhtemelen her bebekte vardır ki benimkinde de var gaz huzursuzluk, arasıra mukuslu kaka, ve ıkınmaktan oluşan kızarıklık.

Canım benim de gebelik şekerim vardı bu dediklerin benim bebeğimde de var Kasım Doğum doktoru 40.gün muayenesinde 75 mg lık şeker yüklemesi yapacağız dedi açıkcası şu an şekerimin normale döndüğünü düşünüyorum yaptırmayı düşünmüyorum çünkü yüklemeden sonra emziremeyeceğim ve ben mama vermedim şu ana kadar kızıma 24 aralık doğumlu bu arada...

Kızlar doğum parası kimlere veriliyor. Veya kendisine doğum parası yatan oldu mu

Doğum yapan her anneye veriliyor.Anne veya baba basvurabiliyor.Internette bakanlihin sitesinde dilekçe örneği var.Doldurup kurumdan onaylattik.sosyal hizmet merkezine verdik biz teslim edilebilecek başka yerler de var.Yaklaşık basvurudan 40 gün sonra ptt ye yatiyor.Parayı sadece anne çekebiliyor.

Back