• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Kızlar emzik veriyor musunuz bebeğe. Çene yapısini bozar derler doğru mü? Benim ki emiyor valla. mecbur kalıyorum bazen veriyorum valla :KK66:
Benim şıpa 4 günlük ben veriyorım valla :) bugün kuzenim kontrole geldi çocuk doktoru kendisi oda verme demedi ben emzik kullanan Bebek seviyorum susturucu diyorum hatta emziğe :)

Bize kalça çıkıklığından da bahsetmediler. Sağlık ocağı mı bilgilendirdi sizi? Bir de sanırım ultrasonla bakılıyormuş ne zaman ve nerede yaptırmak gerekiyor acaba?

Canim bize dogum yaptigimiz hastanede soylediler. Kontrole gittigimizdede cocuk doktoru 1. Ayda hem kontrol hemde kalca cikikligi var dedi. 2 yerden randevu alin dedi.

Canim bize dogum yaptigimiz hastanede soylediler. Kontrole gittigimizdede cocuk doktoru 1. Ayda hem kontrol hemde kalca cikikligi var dedi. 2 yerden randevu alin dedi.
Anladım canım biz hala düzgün bir doktor bulamadığımız için haberdar olmamışız demekki pazartesi götüreyim ben de kızımı başka bir doktora.

Bize de bahsetmediler gözden.Bugün kontrole gittik kalça cikikligina da baktilar ama göz söylemediler.

Bize doğum yaptığım hastaneden söylemişlerdi. Aynı yerde yaptırdık ultrasonla bakiliyor.1 aylık olunca yapılıyor.

Canim test sonucu hemen cikiyormu? Kac dakika suruyor ve bebis agliyormu? Ayrica 1 aylik asinizida oldunuzmu? Ates yaparmiymis?

Benim şıpa 4 günlük ben veriyorım valla :) bugün kuzenim kontrole geldi çocuk doktoru kendisi oda verme demedi ben emzik kullanan Bebek seviyorum susturucu diyorum hatta emziğe :)

Keske benimkide emse, mamajo emzigikiz vardi emiyor ama ben tutarsam birakirsam cikiyor agzindan tutamiyor bazende aglarken atiyor. Philips avent 0-3 aylik icin olan biberondan aldim gene benim elimle tutmam lazim agzinda yoksa atiyor. Hele aglamasi varsa ben tutsamm bile ciglik atiyor. Nasil alistircam bilemedim, yoksa uykuya dalmak icin

Anladım canım biz hala düzgün bir doktor bulamadığımız için haberdar olmamışız demekki pazartesi götüreyim ben de kızımı başka bir doktora.

Canim hatta bizim bebegin hastane evraklari icinde kalca cikikligi istek formunuda koymuslar 1 aylikken diye not etmisler. Radyolojiden randevu aliniyormus istek kagidinda oyle yaziyor. Ayrica kontrolde doktorda soylemisti. Sende bi bak bakalim

Keske benimkide emse, mamajo emzigikiz vardi emiyor ama ben tutarsam birakirsam cikiyor agzindan tutamiyor bazende aglarken atiyor. Philips avent 0-3 aylik icin olan biberondan aldim gene benim elimle tutmam lazim agzinda yoksa atiyor. Hele aglamasi varsa ben tutsamm bile ciglik atiyor. Nasil alistircam bilemedim, yoksa uykuya dalmak icin
Benim oğlan 4 liralık wee emziği aldı bi güzel valla :) hemde damaklı ama hiç rahatsız etmedi. Ama bizimkinde çok düşürüyor eliyle destekmolmayı pek bilmediğimden Ama biberon vermiyorum onun içim bişi diyemem :)

Canim test sonucu hemen cikiyormu? Kac dakika suruyor ve bebis agliyormu? Ayrica 1 aylik asinizida oldunuzmu? Ates yaparmiymis?
Sonucu hemen verdiler canım uzun sürmedi benim oğlumun uykusu vardı o ara aglamadi ama can yakan bişey gibi gözükmüyor bizim girdigimiz ultrasonlar gibi sag sol kalcanin kenarlarinda gezdiriyor.1 aylik aşımız çarşamba günü olacak.Eşim haftaici çalıştığı için biz biraz erken gittik kontrole bugün tam 4 haftaliktik.

Benim oğlan 4 liralık wee emziği aldı bi güzel valla :) hemde damaklı ama hiç rahatsız etmedi. Ama bizimkinde çok düşürüyor eliyle destekmolmayı pek bilmediğimden Ama biberon vermiyorum onun içim bişi diyemem :)

Benimkide destekleyemiyor eliyle o yuzden dusuyor anca ben tutucam.7 den beri memede ekstra 60cc sagip verdim.uyukluyor emzik niyetine beni kullaniyor.insallah benimkide emzige alisir

Sonucu hemen verdiler canım uzun sürmedi benim oğlumun uykusu vardı o ara aglamadi ama can yakan bişey gibi gözükmüyor bizim girdigimiz ultrasonlar gibi sag sol kalcanin kenarlarinda gezdiriyor.1 aylik aşımız çarşamba günü olacak.Eşim haftaici çalıştığı için biz biraz erken gittik kontrole bugün tam 4 haftaliktik.

Anladim canim. Kilo kontrolu oldumu ne dedilr? Ne kadar almalari lazimmis ilk ay

Anladim canim. Kilo kontrolu oldumu ne dedilr? Ne kadar almalari lazimmis ilk ay
En az yarım kilo almalarını bekliyoruz dedi benim gittiğim doktor ama bi arkadaşım gitti ona ilk ay almaması da normaldir telaş etmeyin demiş doktoru.Benimki almamış mesela çok üzüldüm. Sütüm de var ustelik,45 dk emdiği oluyordu gogsumu cikarip baktigimda hala süt geliyordu.Mamaya çok nadir gerek duymustum.Şimdi bi günlük mama takviyesi istedi doktor.10 dakika emzir sonra mama ver dedi.Bugün tekrar bakacak 1 günde bile farkedermis.Almadiysa sebep arastirmak için tahlil isterim dedi ama ben tek doktorla kalmayi düşünmüyorum kendisi pek tatmin edici değildi. Adam bebeğin sancısı olmaz sancı diye bişey yoktur gaz diye bi hastalik yoktur diyo.Yahu koca koca insanlar olarak biz bile çekiyoruz ne demek yok :) Hem madem yok hastanede bebek hemsireleri niye bize özellikle gaz çıkarmayı öğretti. Anladığım kadarıyla ilaç yanlısı değil. Onu hissettirdi bazı laflari. Bu cümlelerden sonra başka doktora da gitmeye karar verdim zaten.Çarşamba aşı var sağlık ocağı da bi baksın bakalım o güne kadar kilo almış mi. Ona göre hareket ederim ben de.

Ay ne dertliymisim :D

Bizim kide wee ucuz olması daha iyi sonra sürekli koparıyolar ablamıza emzik dayanmazdı

Arkadaşlar herkese mutlu huzurlu seneler diliyorum kız bebeklerinde göğüste şişlik olan var mı? Benim kızımın göğüsleri şiş :( biraz araştırdım kimi doktorlar ovun kimi doktorlar kesinlikle dokunmayın diyorlar...

Arkadaşlar herkese mutlu huzurlu seneler diliyorum kız bebeklerinde göğüste şişlik olan var mı? Benim kızımın göğüsleri şiş :KK43: biraz araştırdım kimi doktorlar ovun kimi doktorlar kesinlikle dokunmayın diyorlar...
Bildiğim kadarıyla süt birikmesi diyorlar.Kız erkek her bebekte oluyor.Hiç arastirmadim soktorlar ne der bilmiyorum ama annem annanem her banyoda ovdular benim oglumunkini.

Bildiğim kadarıyla süt birikmesi diyorlar.Kız erkek her bebekte oluyor.Hiç arastirmadim soktorlar ne der bilmiyorum ama annem annanem her banyoda ovdular benim oglumunkini.

Annem ve anneannem de ovdular birkaç kez ama ovmak enfeksiyon ve apseye yol açabiliyormuş kontrolümüzde Cuma günü :( doktoru arayıp sorsam mı bilemedim...

cok saol cnmbenim ;( bebislerimiz daha cok kucuk dikkatli olmamiz lazim ilerisi icin sende yaz dr goturdukten sonra durumunu kizinin
Canım gece gittik hastaneye doktor baktı korkulcak bişy yok dedi. Balgamını atmasına destek olacaksın sırtına masaj yaparak dedi. Bide burun tıkanıklığı için nemlendirmeye devam et dedi.

Annem ve anneannem de ovdular birkaç kez ama ovmak enfeksiyon ve apseye yol açabiliyormuş kontrolümüzde Cuma günü :KK43: doktoru arayıp sorsam mı bilemedim...
İnan hiç aklıma bile gelmedi doktora sormak :) Sorarsan buradan da yazar mısın

Kızlar aranızda doğal akış biberonlarindan kullanan var mı. Mama takviyesini kaşık ve siringayla yapmak artık zor geliyo ama güzel emiyo da oğlum beni bıraksın istemiyorum.Ne onerirsiniz.

Back