• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Hanımlar dün gece kendiliğinden gelen bir sanciya uyandim hiç bi belirti olmadan 12 den snra başladı sertlesme hareketleri ve 2 ye kadar anca durdum bu durmuycak dedim hastaneye geldm 5 cm açıklıkla hemen yatis yapıp dr umu aradilar geldi kendi sancı var suni vermiycem dedi yogun olarak 6 da başlayan agrim la saat 07:07de dünyaya gelen bi paşam oldu :)binlerce şükür doğum tarihide 01 01 2017 şaka gb planlamak istesem olmaz smdi lik bukadar bugece hastanedeym bekleyenler de kurtulsun inş olanlarda hayirla sağlıkla büyütsun

Arkadaşlar herkese mutlu huzurlu seneler diliyorum kız bebeklerinde göğüste şişlik olan var mı? Benim kızımın göğüsleri şiş :KK43: biraz araştırdım kimi doktorlar ovun kimi doktorlar kesinlikle dokunmayın diyorlar...
Benim oglumunda memeleri sisti doktor agri yapmaz onlar kendiliginden gecer dedi hic ellemedik baktim iniyo kendiliginden yavas yavas

Kızlar aranızda doğal akış biberonlarindan kullanan var mı. Mama takviyesini kaşık ve siringayla yapmak artık zor geliyo ama güzel emiyo da oğlum beni bıraksın istemiyorum.Ne onerirsiniz.
Canim ben dr.browns biberonunu kullaniyorum ilk gunden alisma durumu olmadi.icinde cubuk aparati var gazida engelliyo

En az yarım kilo almalarını bekliyoruz dedi benim gittiğim doktor ama bi arkadaşım gitti ona ilk ay almaması da normaldir telaş etmeyin demiş doktoru.Benimki almamış mesela çok üzüldüm. Sütüm de var ustelik,45 dk emdiği oluyordu gogsumu cikarip baktigimda hala süt geliyordu.Mamaya çok nadir gerek duymustum.Şimdi bi günlük mama takviyesi istedi doktor.10 dakika emzir sonra mama ver dedi.Bugün tekrar bakacak 1 günde bile farkedermis.Almadiysa sebep arastirmak için tahlil isterim dedi ama ben tek doktorla kalmayi düşünmüyorum kendisi pek tatmin edici değildi. Adam bebeğin sancısı olmaz sancı diye bişey yoktur gaz diye bi hastalik yoktur diyo.Yahu koca koca insanlar olarak biz bile çekiyoruz ne demek yok :) Hem madem yok hastanede bebek hemsireleri niye bize özellikle gaz çıkarmayı öğretti. Anladığım kadarıyla ilaç yanlısı değil. Onu hissettirdi bazı laflari. Bu cümlelerden sonra başka doktora da gitmeye karar verdim zaten.Çarşamba aşı var sağlık ocağı da bi baksın bakalım o güne kadar kilo almış mi. Ona göre hareket ederim ben de.

Ay ne dertliymisim :KK70:

Dr 15 gunde aldigimiz 400 gr.i pek begenmedi, bende bilemedim..1 ay olunca bakalim ne dicek kontrolde

Arkadaşlar herkese mutlu huzurlu seneler diliyorum kız bebeklerinde göğüste şişlik olan var mı? Benim kızımın göğüsleri şiş :KK43: biraz araştırdım kimi doktorlar ovun kimi doktorlar kesinlikle dokunmayın diyorlar...

Bildiğim kadarıyla süt birikmesi diyorlar.Kız erkek her bebekte oluyor.Hiç arastirmadim soktorlar ne der bilmiyorum ama annem annanem her banyoda ovdular benim oglumunkini.

Kizlar benim kizimin gogsunde sut olmadi, sut olmasi neden olur? Beslenmeyle mi alakali acaba?

Dr 15 gunde aldigimiz 400 gr.i pek begenmedi, bende bilemedim..1 ay olunca bakalim ne dicek kontrolde
Valla doktorlarin her biri ayri alem.

Biz de bugün tekrar geldik kilo alsin diye beklerken dunden bugune 20 gram vermis.tahlil istedi doktor.zaten zayif cocuk kan verene kadar 2 elinin ustunu bi kolunu deldiler mahvoldu çocuğum aglamaktan.
Dua edin kızlar kötü bişey çıkmasın.

Kizlar benim kizimin gogsunde sut olmadi, sut olmasi neden olur? Beslenmeyle mi alakali acaba?
genelde ilk 3-10 gün arası süt gelir derler. sezeryan yada normal fark etmez. bazı kişilerinde hiç süt gelmeye biliyor genelde genetik derler.
rezene kuru dut 1 dilim limon çay kaşığının ucuyla zencefil ve kimyonu 1 su bardağı suyla 10 dk demleyip günde 1 bardak içsin. sütü gelecekse hem bol; hemde gaz sıkıntısı az olur.

Hanımlar dün gece kendiliğinden gelen bir sanciya uyandim hiç bi belirti olmadan 12 den snra başladı sertlesme hareketleri ve 2 ye kadar anca durdum bu durmuycak dedim hastaneye geldm 5 cm açıklıkla hemen yatis yapıp dr umu aradilar geldi kendi sancı var suni vermiycem dedi yogun olarak 6 da başlayan agrim la saat 07:07de dünyaya gelen bi paşam oldu :)binlerce şükür doğum tarihide 01 01 2017 şaka gb planlamak istesem olmaz smdi lik bukadar bugece hastanedeym bekleyenler de kurtulsun inş olanlarda hayirla sağlıkla büyütsun
anneckk.kacinci.haftadaydin sen digurmadan diye ben beklemiyor dum daha yarın kontrolün var sancim yok korkuyorum suni yada ameliyat derse diye :/

Hayırlı uğurlu olsun canım tarihide güzel olmuş

Back