Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalça ve göz kontrolü de devlet hastanesinde mi yapılacak canım?Slm kızlar bayadır girip bakamıyordum baya çok şey yazılmış
Çocukların rutin kontrolleri neler hastaneden çıktıkayan sonra işitme testi yaptırdım 1 aylık olunca kalça çıkıklığı kontrolü ve göz kontrolü yapılacak başka dr kontrolü varmı
Bıze dr onerdı cnm
BANA gayet iyi geldi. Son 10 günde 430 gram almış.
22-23 derece. ATlet iç zıbın tulum. Pazen battaniyeye sarıyorum bi de...
Benimde daha damla damla ancak geliyor ama artacak inşallah :) kızımda bi huysuzluk yok şimdilik bana zorluk çıkartmıyor ama bende onunla aynı eskisi gibi ilgilenmeye çalışıyorum. Benim oğlan fena çıktı sorma. Gece eller havaya modundayız :) gündüz geceden daha iyi uykusu şimdilik annemde olduğundan yine de çoğu şey rahat bakalım :)
Kızlar emzik veriyor musunuz bebeğe. Çene yapısini bozar derler doğru mü? Benim ki emiyor valla. mecbur kalıyorum bazen veriyorum valla
Kızlar emzik veriyor musunuz bebeğe. Çene yapısini bozar derler doğru mü? Benim ki emiyor valla. mecbur kalıyorum bazen veriyorum valla
Masallah. Ayni benim oglan. Gundu uyuyor gece ortamlardayiz. Gunduz uyuma sansim yok kizimla ilgileniyorum. Gece uyuma sansim hic yok :) Bebek emerken resmen basim one dusuyor
Yok benim birden geldi. Cok sık basladi ve cok siddetli devaminda su geldi. Onu bariz bir sekilde diger sancilardan ayiriosun. Cok farkliDoğum sancısı çekenler doğum sancısı.gelmeden önce tüm gün geçmeden beliniz ağrıdı mi
Ya biraz önce sancı.degil bildigin ağrı.oldu.kac sn.ye kipirdayamadim bile.simdi yok.ama.bebegin başının oynadığını.cikmaya çalıştığını.hissediyorum.sanki başladık mı acaba simdi değil.ama.ya kızımla kavga ettim uyuttum bide hafiften dayak.yedi.( simdi doğarsa.hastahaneye kızımı bırakıp gidersem vicdan azabı çekerim ben ope koklayarak gitmeyi düşünüyordum.( Simdi kızım.bana dargın uyudu. Haketti ama. Bende ağladım üzüldüm. Böyle olunca simdi ((Yok benim birden geldi. Cok sık basladi ve cok siddetli devaminda su geldi. Onu bariz bir sekilde diger sancilardan ayiriosun. Cok farkli
Hmm evet olabilir. Boyle degisik bir agri girdigi an nefes almakta bile zorlanio insanYa biraz önce sancı.degil bildigin ağrı.oldu.kac sn.ye kipirdayamadim bile.simdi yok.ama.bebegin başının oynadığını.cikmaya çalıştığını.hissediyorum.sanki başladık mı acaba simdi değil.ama.ya kızımla kavga ettim uyuttum bide hafiften dayak.yedi.( simdi doğarsa.hastahaneye kızımı bırakıp gidersem vicdan azabı çekerim ben ope koklayarak gitmeyi düşünüyordum.( Simdi kızım.bana dargın uyudu. Haketti ama. Bende ağladım üzüldüm. Böyle olunca simdi ((
Hayırlı olsun. 2006ya yetiştirdin :) ALLAh sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin...Herkese mutlu yillar
Yazamadim gunlerdir cunku sali sabahi su ve sanci devaminda epidural sezeryanla dogum yaptim. Evimizdeyiz. 2016 bize cok guzel ugurlu geldi. 2017de minnoslarimizla bol bol guzel anilar biriktirelim. Bizim hediyelerimiz sahane.
Slm kızlar bayadır girip bakamıyordum baya çok şey yazılmış
Çocukların rutin kontrolleri neler hastaneden çıktıkayan sonra işitme testi yaptırdım 1 aylık olunca kalça çıkıklığı kontrolü ve göz kontrolü yapılacak başka dr kontrolü varmı
Kalça ve göz kontrolü de devlet hastanesinde mi yapılacak canım?
Bize kalça çıkıklığından da bahsetmediler. Sağlık ocağı mı bilgilendirdi sizi? Bir de sanırım ultrasonla bakılıyormuş ne zaman ve nerede yaptırmak gerekiyor acaba?Kizlar bizi 1 aylikken kalca cikikligi ve asi icin cagirdilar ama goz muayenesinden bahsetmediler? Goz icin neye bakiliyor, bize neden soylenmedi acaba
Bn gunde 2 kere yarım cay bardagı suyu kynatıorm kaynayınca ıcıne 1 cay kasıgı sılme kumyon atıorm bı tasım kaynıo kapatıorm sogutup 2 cay kasugı verıormcnm bıde gunde 1 cay kasıgı zeytınyagı rahatlatıo vlla patır patır ypıocanim sen nasil veriyorsun peki?
Banada iyi geldi ama dr ne iyi ne kotu dedi. Sutun azmi geliyor dedi, benimde kafam karisti
Bize de bahsetmediler gözden.Bugün kontrole gittik kalça cikikligina da baktilar ama göz söylemediler.Kizlar bizi 1 aylikken kalca cikikligi ve asi icin cagirdilar ama goz muayenesinden bahsetmediler? Goz icin neye bakiliyor, bize neden soylenmedi acaba
Bize kalça çıkıklığından da bahsetmediler. Sağlık ocağı mı bilgilendirdi sizi? Bir de sanırım ultrasonla bakılıyormuş ne zaman ve nerede yaptırmak gerekiyor acaba?
Bende de bebek aşağı inmemiş ti rahim ağzı yumuşamamsti. Bence iyi düşün olumluya koşullanBenm o muayeneden sonra suda gelmesi lazımdı leke de ama okadar yukarıda kafası dedi ve açılma hiç yok sat ve gelişime görede aynı dio dr bana farkı yok dedi gelişmesi suan 51 cm 3500 fazladan çıkabilir dedi artık tam ölçüm olmadığı için son günlerde bakalım hayrla gelsin digerlerinde şu gelmesi ve açılma olduğu için bunda hiç bi belirti yokkk bu garip