• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Valla doktorlarin her biri ayri alem.

Biz de bugün tekrar geldik kilo alsin diye beklerken dunden bugune 20 gram vermis.tahlil istedi doktor.zaten zayif cocuk kan verene kadar 2 elinin ustunu bi kolunu deldiler mahvoldu çocuğum aglamaktan.
Dua edin kızlar kötü bişey çıkmasın.

Canim inzallah bisey cikmaz

genelde ilk 3-10 gün arası süt gelir derler. sezeryan yada normal fark etmez. bazı kişilerinde hiç süt gelmeye biliyor genelde genetik derler.
rezene kuru dut 1 dilim limon çay kaşığının ucuyla zencefil ve kimyonu 1 su bardağı suyla 10 dk demleyip günde 1 bardak içsin. sütü gelecekse hem bol; hemde gaz sıkıntısı az olur.

Karisimi iceyim bende cok tesekkur ederim. Biz 18 gunluk olduk artik sut dolmaz sanirin

genelde ilk 3-10 gün arası süt gelir derler. sezeryan yada normal fark etmez. bazı kişilerinde hiç süt gelmeye biliyor genelde genetik derler.
rezene kuru dut 1 dilim limon çay kaşığının ucuyla zencefil ve kimyonu 1 su bardağı suyla 10 dk demleyip günde 1 bardak içsin. sütü gelecekse hem bol; hemde gaz sıkıntısı az olur.

Buarada karisim hergunmu icilecek?

Arkadaslar gunaydin kullanipta mrmnun kaldigibiz en etkili gogus ucu kremi varmi bildiginiz mafoldular bu nedenden cocuguda emziremiyorum

Arkadaslar gunaydin kullanipta mrmnun kaldigibiz en etkili gogus ucu kremi varmi bildiginiz mafoldular bu nedenden cocuguda emziremiyorum

Ben mutus diye bir gogus ucu yara kremi kullaniyorum, gorumcemede doktoru onermis. Rezene ve kimyon da var kremin icinde, bebekdeki gaz olusumu icin. 1 haftadir kullaniyorum, onceden sizlardi goguslerim artik sukur o sizlama kalmadi bende henuz yara olmadi ama catlak var baya gogus ucumda bana iyi geldi diyebilirim.

Günaydın kızlar
Aralık annesi olamadım yarın sabah yatışım yapılacak sezeryan olacak anestezi şekli yarın karar verilecek
Her türlü duygu var bende korku endişe sevinç karnımdayken sadece ben dokunabiliyordum şimdi herkes elleyecek çok kıskanıyorum bebeğimi daha doğmadan
Bu zamana kadar elimden geldiğince herkese dua ettim şimdi ben sizden istiyorum kızlar sağ salim bende alayım bebeğimi kucağıma
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Canım 3 gün ağladım kan içti resmen yavrum ağlaya ağlaya gittim hastaneye doktor garmastan diye bir krem verdi benim şifam oldu şükürler olsun...

Günaydın kızlar
Aralık annesi olamadım yarın sabah yatışım yapılacak sezeryan olacak anestezi şekli yarın karar verilecek
Her türlü duygu var bende korku endişe sevinç karnımdayken sadece ben dokunabiliyordum şimdi herkes elleyecek çok kıskanıyorum bebeğimi daha doğmadan
Bu zamana kadar elimden geldiğince herkese dua ettim şimdi ben sizden istiyorum kızlar sağ salim bende alayım bebeğimi kucağıma
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
Hayırlısıyla alırsın inşallah cnm kucağına gerçekten başkaları dokundukça istemiyor insan:))))
Çok heyecanlısındır SEN simdi

Bugün bura da çok sessiz tek yalnız kalabildiğim yer wc heralde :)))))
Bugün kv kp bende fırsat fırsat verdim kızımı süpürdüm evimi o iş yapmaz bari bebek baksın demi:)

lanodin kullandım ( alerji yapınca bıraktım.) onun dışında her emzirme öncesi ve sonrası karbonatlı suyla sildim. şimdi memişlerim dirençli :)

Bebeklerle uğraşmak dan buraya girmeye kimse fırsat bulamıyor sanırım. Vala ben kız uyudu mü yatıyorum :KK66: 'bünye alışkın olmayınca çok yoruluyorum

selam kızlar nasılsınız herkese bebişleriyle mutlu huzurlu günler diliyorum:KK46::KK200::nazar: bebişler doğalı beri herkes koşturmaca içine girmiş belli burası sakinleşti iyice

ev sıcak bile olsa siz bere şapka takıyo musunuz bebeklerinize yoksa zararlı mı kullanmak

Bıze dr onerdı cnm[/QUOTE mrb Kimyon ve rezeneyi siz mi iciyorsunuz yokaa bebegemi veriyirsunuZ bebege veriyorsaniZ nasıl veriyorsunuz ben ayin 15inde dogum yaptim oglum cok akilliydi kendi gazini cikariyorsu 2 gundur hic durmuyor perisan oldum birde siz sanirim gittigidiyor dan elektrikli sut pompasi almistiniz hangi saticidan aldiniz vede memnunmusunuz bende alicam

selam kızlar nasılsınız herkese bebişleriyle mutlu huzurlu günler diliyorum:KK46::KK200::nazar: bebişler doğalı beri herkes koşturmaca içine girmiş belli burası sakinleşti iyice

ev sıcak bile olsa siz bere şapka takıyo musunuz bebeklerinize yoksa zararlı mı kullanmak
Kızım hiç sevmiyor şapkayı sadece dışarı çıkarken ve banyodan sonra takıyorum.

Back