• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

O hırıltı kuruluktan da oluyor. Serum fizyolojik damlatıyorum günde birkaç kere rahatlatıyor. Kalıcı çözüm ben de bulamadım. Burada bir arkadaş soğan kesip koyuyormuş o da açıyor dedi. Unutuyorum sürekli daha yapmadım.

Kusma gazdan da oluyor veya emdiğinin fazlasını çıkarıyordur. Benimkide de var.
Doktor okyanus suyu verdi ama aynı devam. Nerdeyse her emmesinde kusuyo. Gazını da çıkartıyorum ama hala aynı:(

Aynı şeyi yaşadım ben de kızımda 14 saat sonra nefesi düzene girdi ve yanıma getirmişlerdi. Endişelenme çok büyük bir sorun değil sadece nefesinin normal seviyeye gelmesini bekliyorlar. Hiç emzirmedin değil mi bebeğini?
Bizim bugun 1 hafta oldu hic emziremedim malesef. Bugun emzirmeyi denicez tutarsa yarin cikariyoruz insallah.

Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim . Umarim herkes iyidir. Bebegi olanlari tebrik ederim bekleyenlere hayirli dogumlar dilerim.
Ben 19 aralikta dogum yaptim oglum bugun 8 gunluk oldu hatta gobegimiz bile dustu. 41+1 de spinal sezeryan ile dogum yaptim. Son ana kadar normal icin bekledik benim kuzu kanala hic inmedi. Acilma sanci olmadi. Doktorum suni sancinin ise yaramasinin cok zor oldugunu soyledi degerlendirme yaptik sez. Karari aldik daha fazla beklemek riskli olacagi icin. 2 hafta geriden kilosu gelen oglun 4040 gram ve 53 cm dogdu cok sukur iyiyiz spinal de cok rahat gecti. Allah hepinize bu mutlulugu nasip etsin. Operim hepinizi

Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim . Umarim herkes iyidir. Bebegi olanlari tebrik ederim bekleyenlere hayirli dogumlar dilerim.
Ben 19 aralikta dogum yaptim oglum bugun 8 gunluk oldu hatta gobegimiz bile dustu. 41+1 de spinal sezeryan ile dogum yaptim. Son ana kadar normal icin bekledik benim kuzu kanala hic inmedi. Acilma sanci olmadi. Doktorum suni sancinin ise yaramasinin cok zor oldugunu soyledi degerlendirme yaptik sez. Karari aldik daha fazla beklemek riskli olacagi icin. 2 hafta geriden kilosu gelen oglun 4040 gram ve 53 cm dogdu cok sukur iyiyiz spinal de cok rahat gecti. Allah hepinize bu mutlulugu nasip etsin. Operim hepinizi

Masallah gozunuz aydin canim :)
Bizim bebeler azicik tembel ciktilar. zorunlu sezeryan olduk hepimiz.. neyseki cok sukur kavustuk.

Kızlar bebeği emdikten sonra kusan var mı
Benim kızımn hepsini çıkardığı bile oluyor. Ama sebebini buldum. Genelde emince hıçkırık tutuyor hepsi çıkıyor ağzından.
Yani emdikten sonra eğimli tutmak lazım bebeği on dakika falan

Araya mesafe koymaya çalış dicem onun vakti geçmiş. Ya idare edeceksin bir şekilde ya da kendine küstüreceksin. Sizi üzdüğünü bile bile nasıl devam ediyor hayret valla

Aramizda mesafe var aslina bakarsan. Bana bisey diyemez. Ama benim hayir dedigim sey icin esimi ariyo. O da genelde hayir diyemezdi. Önceden farkli sehirlerde yasadigimiz icin sorun olmuyodu. simdi ayni semtteyiz ama esim de bıkmıs durumda. Esimi dinlememeye devam ederse ben giricem devreye. Yüz goz olmak istemedigimden susuyorum

Aramizda mesafe var aslina bakarsan. Bana bisey diyemez. Ama benim hayir dedigim sey icin esimi ariyo. O da genelde hayir diyemezdi. Önceden farkli sehirlerde yasadigimiz icin sorun olmuyodu. simdi ayni semtteyiz ama esim de bıkmıs durumda. Esimi dinlememeye devam ederse ben giricem devreye. Yüz goz olmak istemedigimden susuyorum
Senin kv baya zorlu çıkmış. Bencil ve dediğim dedik desene yalnız eşinin annesinin değil de senin tarafında olması emin ol çok iyi. Ben eşime annesinin ters bir hareketini ya da lafını söylesem ben abartıyorumdur ve annesi hep iyi niyetle söyler ya da düşünemez onun gözünde :işsiz:

Merhaba kızlar. Umarım herkes iyidir. Biz iyiz. Bugün 2. Banyoyu yaptık :) kv de korktuğum gibi başımı beklemiyo. Dün aramış Enes uyuyor mu diye. Uyuyor noldu dedim. Uyanık olunca haber ver sevmeye gelırım diyor. Sanki 6 aylık bebek. Ne uyanık durması ağlıyor uyanıyor emiyor geri uyuyor emerken. Tamam dedim bnde diyiş o diyiş. Akşam eşime soledim 6 ay sonra ararsın uyanık gel sev dersin dedi güldük :). Neyse bugün yıkarken görmüş oldu. Korkuyodm zirt pırt gelir diye ama olmadı öle çok şükür. Annem burdayken nasılsa hala öle. Gelip gittiği yok. Gelck olduğundada 1 saat durup gidiyordu annem burdayken. Şimdide arayarak gelmeye çalışıyor uyuyo çünkü bebek bildiği için. Havalar azcık açınca ben kaçcm zaten memlekete . O zamanda sevmeljk olcak zaten biz kaçcz :)

Kızlar göğüs pompası ne alsam ki .almak lazım mi illaki
Canm sana sabah yazıyordm şarjım bitti. Ben lansinoh tekli elektrikli aldim gittigidyordan 150 liraya. Hemde yanında 1 kutu göğüs peDi 1 kutuda süt saklama poşeti hediyeli. Gayet iyi memnunm. Almak istersen ordan al.

Kızlar benim oğlum küçük doğmuştu boyu var kilosu yok annem çamaşır adam diyor ancak kiyafetleri giyince ele avuca geliyo :D

Velhasıl çocuğum 25 günlük oldu annem buradaydı yarın gidecek ben çocuğu yıkamaya korkuyorum.En son annem sen yıka ben gideceğim artık dedi ama beceremedim tutamadim ceviremedim cocugu. Zaten çok ağlıyor panik yapıyorum ben de.

Nasıl alisabilirim ne onerirsiniz?

Canım hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Aklımdaydın hep. Çok sevindim :) güle güle büyütelim inşallah kuzuları

Ma
maşallah çok güzel kilosu ve boyu :) Allah bağışlasın yavrunu canım. Oğlun bayağı uzun boylu olacak görünüşe bakılırsa ;)

Kızlar benim oğlum küçük doğmuştu boyu var kilosu yok annem çamaşır adam diyor ancak kiyafetleri giyince ele avuca geliyo :KK70:

Velhasıl çocuğum 25 günlük oldu annem buradaydı yarın gidecek ben çocuğu yıkamaya korkuyorum.En son annem sen yıka ben gideceğim artık dedi ama beceremedim tutamadim ceviremedim cocugu. Zaten çok ağlıyor panik yapıyorum ben de.

Nasıl alisabilirim ne onerirsiniz?
Filenin üzerinde kolay olur diye düşünüyorum ben. Ben de daha yalnız banyo yaptırmadım ama cesaret edip kendim yaptırmaya çalışıyorum iki kezdir illa yardımc istiyor leğende yıkıyoruz şimdilik ben vücudunu körüklüyorum annem suyunu döküyor ama evimize gidince yalnız yıkamayı deneyecem filede

Bütün odalar 23-24 derece. Çok da dikkat ediyorum ama o kustukça üzülüyorum. Çok sağ ol canım denicem dediklerini inşallah geçer
Altını değiştirirken üzerini değiştirirken falan yine 23 24 derecede mi ev canım? İlk başta bizimki de öyle üşüttü bütün içtiği sütü çıkarttı yavrum ben de çok üzülmüştüm. Sonra hep elektrikli soba kullandım öyle daha iyi oldu

Back