• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

ovv senin işler baya karışık Allah yardımcın olsun. İnada binmiş kv de annen de. Aman sen kendini serin tutmaya çalış sütün etkilenmesin bebeğini al gir odana

Kaynanamin kucagina bile vermedim hic. Herseyini ben yapiyorum. Sevecek olsa emecek diyip gidiyorum odaya. Zaten bisey beceremiyo. Annemin yaptiklarini yiyip yatiyo. Ay sinir oluyorum. Esim yarın bi daha konusacak. Bakalim neler olacak :KK43:

o kadar cabuk geciyorki zaman.. Ben hala nasil boyle hizli gecti anlayamadim. Her anin tadina vararak keyifle yasamali.
Yaa eminim cok hızlı geciyordur, hele ki son zamanlar :) Elimden geldigince her anın tadını cıkarmaya calısıyorum :KK200:
Sizin de 4 gün kalmıs gorunuyor, heyecan dorukta olsa gerek? :rolleyes:

Bakalim her dakika tetikteyim. Artik pasam ne zaman isterse bekliyoruz. :)

Biraz halden anlasa ve ne kadar yardima ihtiyacin oldugunu gorup sana yardim etse keske. Senin su an misafir agirlayabilcek halinmi var Allah askina?! Bebek ziyaretine hastaneye gelen gelsin gelmeyende en az 40 gun gelmesin lutfen. Bir onlar eksik.

Halden anlayan kimse yok ben bunu gördüm yani. Gelen giden hic bitmiyo. Annem agirladi herkesi. Gelecek kimse kalmadi heralde diyorum kaynanam komsularini toplayip getiriyo kendi arabasiyla.

Gruptaki herkes mama,emzik,biberon sürekli kullanıyor. Neden anlamıyorum. Bunlara alışan bebekler birkaç aya kadar bırakıyomuş memeyi. Birçok yazı var bununla alakalı. Bebek memeyi tutmaz meme şişer sağılır bu ayrı o zaman tamam onun dışında vermemek lazım.
Hastanede verdiler sütüm yoktu doymadi çocuk sesi kisildi ağlamaktan mecbur verildi

Benim kaynanada sıkıntı hep.annemle konusmuolardi hastanede annem hoşgeldiniz demiş cevap bile vermemiş. Dun çıkıp geldiler annem hizmet etti onlara resmen hala surat asiolar.

biz bugün yaptırdık
ağrı ateş yok canım
Geçmiş olsun. İnşallah bizim de olmaz canım.

Kaynanamin kucagina bile vermedim hic. Herseyini ben yapiyorum. Sevecek olsa emecek diyip gidiyorum odaya. Zaten bisey beceremiyo. Annemin yaptiklarini yiyip yatiyo. Ay sinir oluyorum. Esim yarın bi daha konusacak. Bakalim neler olacak :KK43:
Bu hareketlerine rağmen kalıyorsa ya da geliyorsa gerçekten yüzsüzmüş :işsiz: umarım kurtulursun

matematik61 matematik61 cnm çocuk doktoru kime gidiosun
Canım hastanede ilk kontrollerini mesut oksuz yapmisti verdikleri karnede de onun adı yaziyo.sarılık kontrolu icin gittigimde o yoktu irfan huseyin var ona gittim iyi birine benziyordu.1 aylik kontrolu icin mesut beye randevu aldim.tavrına göre devam edip etmeyeceğime bakarim.arkadaslarima da soracagim önerdikleri doktor olursa cocuk icin medipole devam etmeyebilirim
Kızlar göğüs pompası almam lazım ne aliyim
Ben lansinoh tekli elektrikli aldim ilk haftalar sol gogsumu emmemisti.fiyati en uygunlardan biriydi jokerde indirime girmişti 170 e aldim.

Canım hastanede ilk kontrollerini mesut oksuz yapmisti verdikleri karnede de onun adı yaziyo.sarılık kontrolu icin gittigimde o yoktu irfan huseyin var ona gittim iyi birine benziyordu.1 aylik kontrolu icin mesut beye randevu aldim.tavrına göre devam edip etmeyeceğime bakarim.arkadaslarima da soracagim önerdikleri doktor olursa cocuk icin medipole devam etmeyebilirim

Ben lansinoh tekli elektrikli aldim ilk haftalar sol gogsumu emmemisti.fiyati en uygunlardan biriydi jokerde indirime girmişti 170 e aldim.
Arkadaşım mesut dan memnun kalmamis ilgilenmiyor diyor.ben de zeynep arı ya gittim maffetti bugün beni

Arkadaşım mesut dan memnun kalmamis ilgilenmiyor diyor.ben de zeynep arı ya gittim maffetti bugün beni
Hadi yaa..değiştirip irfan beye mi alsam acaba yine.polat erdem vardı ikinci gun de o yapmisti kontrolu odada ilgiliydi epey bilgi vermisti o da.

İyi geceler kızlar. Sabah sezaryn oldum çok şükür iyiyiz detaylı yazcam müsait olunca. Şu an derdim sütüm gelmedi bebeğim aç çok üzülüyorum. Bi de gazım gelmedi. Sezaryn olanlar sizin ne zamnan gelmişti. Hastanede kalmak istmyorm :eek:

İyi geceler kızlar. Sabah sezaryn oldum çok şükür iyiyiz detaylı yazcam müsait olunca. Şu an derdim sütüm gelmedi bebeğim aç çok üzülüyorum. Bi de gazım gelmedi. Sezaryn olanlar sizin ne zamnan gelmişti. Hastanede kalmak istmyorm :eek:
Canim benim de geç geldi ben de çok üzüldüm ama uzulmekle birşeye varilmio moralini iyi tut mutlaka benim gün geçtikçe arttı sütüm bebek emdikten artıyor merak etme dua et

Canim benim de geç geldi ben de çok üzüldüm ama uzulmekle birşeye varilmio moralini iyi tut mutlaka benim gün geçtikçe arttı sütüm bebek emdikten artıyor merak etme dua et
Her ağzna verişimde o çayları damlalrı içisimde dua ediyorum inş tez zamanda gelir
Peki gaz işi nasıl oldu sende. Ya geldiğini hissetmiyorum ıkıniim dedim ama ıkınamıorum zaten

Bana da öyle diyolar ama ben birini emzirip agzindan cikarinca digerini almiyo uyuyo. O yüzden basaramadim hic
Normalde zaten birini tamamen emzirip Sonra diğerine geçmek doğruymuş :) biz doğru olanı yapıyormuşuz :D ayrıca gerçekten ilk süt sulu görünüyor az içtikten Sonra bakıyorum süt bembeyaz oluyor ;)

Back