• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Bakalim her dakika tetikteyim. Artik pasam ne zaman isterse bekliyoruz. :)

Biraz halden anlasa ve ne kadar yardima ihtiyacin oldugunu gorup sana yardim etse keske. Senin su an misafir agirlayabilcek halinmi var Allah askina?! Bebek ziyaretine hastaneye gelen gelsin gelmeyende en az 40 gun gelmesin lutfen. Bir onlar eksik.
. Bekliom hala ama bekledikçe tedirginlik var nasıl olacak ne olacak inşallah bizde geldi yavrumuz beslenmesi ile uğraşıyoruz diyebilirim :/

Altını değiştirirken üzerini değiştirirken falan yine 23 24 derecede mi ev canım? İlk başta bizimki de öyle üşüttü bütün içtiği sütü çıkarttı yavrum ben de çok üzülmüştüm. Sonra hep elektrikli soba kullandım öyle daha iyi oldu
Evet canım hep 23-24 derece. Doktor 24 olsun demişti. Altını alırken üzerini değiştirirken daha dikkatli olayım bakayım inşallah geçer çok sağ ol

Merhaba kizlar uzun zamandir giremedim . Umarim herkes iyidir. Bebegi olanlari tebrik ederim bekleyenlere hayirli dogumlar dilerim.
Ben 19 aralikta dogum yaptim oglum bugun 8 gunluk oldu hatta gobegimiz bile dustu. 41+1 de spinal sezeryan ile dogum yaptim. Son ana kadar normal icin bekledik benim kuzu kanala hic inmedi. Acilma sanci olmadi. Doktorum suni sancinin ise yaramasinin cok zor oldugunu soyledi degerlendirme yaptik sez. Karari aldik daha fazla beklemek riskli olacagi icin. 2 hafta geriden kilosu gelen oglun 4040 gram ve 53 cm dogdu cok sukur iyiyiz spinal de cok rahat gecti. Allah hepinize bu mutlulugu nasip etsin. Operim hepinizi
Gözün aydın. Allah hayırlı evlat etsin, sağlıkla büyüsün...

Senin kv baya zorlu çıkmış. Bencil ve dediğim dedik desene yalnız eşinin annesinin değil de senin tarafında olması emin ol çok iyi. Ben eşime annesinin ters bir hareketini ya da lafını söylesem ben abartıyorumdur ve annesi hep iyi niyetle söyler ya da düşünemez onun gözünde :işsiz:

Baslarda biz de öyleydik. En ufak bisey desem sen benim ailemi sevmiyorsun derdi. Sonra hicbisey demedim cok dikkat ettim. O demeden hadi annenlere gidelim dedim. Annenleri cagiralim gelmiyolar falan dedim. Oyle yapa yapa bakti ki sorun annesindeymis. Yakına tasınınca da iyice anladi. Kendi diyo simdi annem soyle boyle diye.

Kızlar nasılsınız herkes iyi jnsallah. Bekleyenlere allah sabır ve kolay doğumlar versin inşallah. Doguranlarada allah kolaylık versin bebelerle :) .biz bugün 15 günlük olduk . Hala inanamıyorum nası geçio vakit ... daha ikihafta önce neydi nasıldı o muydu bu muydu diyordum. 2 hafta önce bu saatlerde çoktan bebeğime kavuşmuştum .. vakit su gibi onu bi kez daha anladım. Gecem gündüzüm bebeğim oldu. Nası akşam oluyor onu bile anlamıyorum ...

Baslarda biz de öyleydik. En ufak bisey desem sen benim ailemi sevmiyorsun derdi. Sonra hicbisey demedim cok dikkat ettim. O demeden hadi annenlere gidelim dedim. Annenleri cagiralim gelmiyolar falan dedim. Oyle yapa yapa bakti ki sorun annesindeymis. Yakına tasınınca da iyice anladi. Kendi diyo simdi annem soyle boyle diye.
Her yolu denedim aynı senin gibi yaptım bu sefer sadece kendi ailesi varmış benim ailem yokmuş gibi davrandı. Biz aşamadık o sıkıntıyı ne yazıkki:KK14:

Kızlar nasılsınız herkes iyi jnsallah. Bekleyenlere allah sabır ve kolay doğumlar versin inşallah. Doguranlarada allah kolaylık versin bebelerle :) .biz bugün 15 günlük olduk . Hala inanamıyorum nası geçio vakit ... daha ikihafta önce neydi nasıldı o muydu bu muydu diyordum. 2 hafta önce bu saatlerde çoktan bebeğime kavuşmuştum .. vakit su gibi onu bi kez daha anladım. Gecem gündüzüm bebeğim oldu. Nası akşam oluyor onu bile anlamıyorum ...

Cabuk geciyor zaman :) biz de 1 haftalik olduk ama sanki dun ciktim hastaneden. Gecem gunduzum kalmadi. Kizim bir yandan kiskaniyor. Hep onunla ilgilenmemi istiyor. Ufaklik mizirdiyor emmek istiyor. Tecrubeliyim depresyona girmem dedim ama dibine vurdum.

doğum yapan anneler bir sorum olcak sizlere..doğumdan sonra bebeğe yapılan test vs gibi yapılan işlemler için doğum ücreti dışında para talep ediliyor mu?

Selamun Aleykum anneler... 39+4 oldum hala geomed8 bebeğim psikolojim bozuldu bugün yarin diye beklemekten agrilarim sancilarim oluyor ama çok düzensiz. Yuruyemiyorum agliyorum surekli iki gün önce 1 cm acilma vardı hala bir değişiklik yok

Selam kizlar! Bebegim dogali 24 gun olmus bile hala inanamiyorum. Gecem gunduzum o oldu. Uykuyu unuttum, surekli emziriyorum. Ama onun bir bakisi bir gulusu tum sikintilari yorgunluklari aliyor...

Ben epiduralli normal dogum yapmistim. 3.derece yirtigim olmustu, ilk baslarda dikis agrisindan duramiyordum. Cok sukur o agrilar gecti. Dogumda kuyruk sokumumda incinmisti, onun icin fizik terapiye devam ediyorum. Cok sukur duzelme var, insallah tamamen gecer.

doğum yapan anneler bir sorum olcak sizlere..doğumdan sonra bebeğe yapılan test vs gibi yapılan işlemler için doğum ücreti dışında para talep ediliyor mu?

Bir haftalikken ilk kontrolü ücretsizdi bizim. Daha sonra ihtiyac olmadi gitmedik ama bir ay boyunca ücretsiz oldugunu söyleyen arkadaslar vardi

Selamun Aleykum anneler... 39+4 oldum hala geomed8 bebeğim psikolojim bozuldu bugün yarin diye beklemekten agrilarim sancilarim oluyor ama çok düzensiz. Yuruyemiyorum agliyorum surekli iki gün önce 1 cm acilma vardı hala bir değişiklik yok
. İlkinizse size şunu söyleyebilirim 10 güne kadar yolu var beklemeyin boşuna :) 41 hatta 42 haftada doğanı duydum :)

Benim aileme mesefalidir esim ama ben de onun ailesine mesafeliyim zaten. Bi denge kurmaya calisiyoruz iste napalim
Eşim abimin arkadaşı olduğu için mesafeli olma durumu bizde olmadı. Evlenmeden önce de annemin evine girip çıktığından biz o denge meselesini kuramadık. Bizimkiler doğal olarak onu hiç yadırgamadı. Kendisi ailenin en küçük ve tek oğlu olduğu için kv tutuştu ilk evlendiğimizde bir de benim ailemin evine daha çok gidip gelmeye başlayınca oğlu elden gidiyor diye binbir türlü duygu sömürüleri benim arkamdan konuşmalar, alttan alttan aileme karşı doldurmalar vs vs öyle ki annemin evine gitmeyelim diye annemin köpeklerinin zarar vereceğine inandırmış adamı resmen. Bizim yanımızda iyi kv ayaklarında, laf sokmaya çalışıyor ben tersleyince salak ayağına yatıyor. Üff bıktım valla bir de biz ailelerimizn bulunduğu şehirde değil oraya yakın bir ilçede yaşıyoruz. onlarla aynı şehirde yaşasaymışız nolurmuş bilmiyorum.

Back