2016 Aralık Anneleri

Arkadaşım aynen bu sabah bende bu şekilde çok.açık.kahverengi böyle yapiskanimsi bi akıntı geldi .Şimde de kasigim da ara ara giren 30 sn felan süren bi ağrı var.Bu gelen nişan mi bu ağrılar yalancı sancı mi bilemedim ?

Aynen bende de oyle sancilar var 20 dakka bir gelen ama benim sancilar resmen rahimden geliyor hissediyorum 50 saniye falan suruyor. Nefes ile kontrol altina alabiliyorum

Son düzenleme:
Bugün 23.günümüz canım. İlk günler patır patır kendi kendine çıkarıyordu gazını şimdi bağırsakları gurul gurul miniğimin:KK43: sabaha karşı kaka yaptı rahatladı ancak öyle uyudu. Yalnız dün çiğ soğan yemek zorunda kalmıştım gaz şiddetindeki artışı ona bağlıyorum umarım öyledir. Yemeklerime bol bol kimyon atmaya başladım ve günde 2-3 bardak rezene içmeye çalışıyorum. Bebeğime bir şeyvermeden kendi kendime çözmeye çalışıyorum. Dün zorda kalınca doktorumuzun verdiği damlayı kullanmıştım.
Bebeğime kimyon vermeyi henüz denemedim ama anksiyetesi yüksek bir insanım alerji falan yapmasından korkuyorum.
Benim kuzumda mahvoluyo gazdan inim inim inliyo ne denediysem çıkarmıyo ilk zamanlar kendliğimden çıkarıyodu 26 gunluk olduk doktor yüz üstü yatır hem kafasını kaldırmayı öğrensin hemde gazını kolay çıkarır dedi deniyoruz şimdi bakalım içim gidiyo inledikçe
Doğum yapan arkadaşlar sağlık ocağının verdiği d vitamini damlasini kullanıyor musunuz? Benim kafam çok karıştı her kafadan bir ses çıkmasından nefret ediyorum:kızgın:
Ben kullanıyorum cnm günde 5 damla şeklimde doktorumda kullanmamı istedi

Bugün 23.günümüz canım. İlk günler patır patır kendi kendine çıkarıyordu gazını şimdi bağırsakları gurul gurul miniğimin:KK43: sabaha karşı kaka yaptı rahatladı ancak öyle uyudu. Yalnız dün çiğ soğan yemek zorunda kalmıştım gaz şiddetindeki artışı ona bağlıyorum umarım öyledir. Yemeklerime bol bol kimyon atmaya başladım ve günde 2-3 bardak rezene içmeye çalışıyorum. Bebeğime bir şeyvermeden kendi kendime çözmeye çalışıyorum. Dün zorda kalınca doktorumuzun verdiği damlayı kullanmıştım.
Bebeğime kimyon vermeyi henüz denemedim ama anksiyetesi yüksek bir insanım alerji falan yapmasından korkuyorum.

Ben kiraz cekirdegi yastigi, elma yagi ve sab simplex kullaniyorum. Elma yagini ayak altina suruyorum. Kiraz cekirdegi yastigini da isitip ayaklarinin altina koyuyorum. Sicak durdugu icinde etkili oliyor. Sukur iyiyiz. Yemeklerime kimyon ve toz corekotu koyuyorum.

Gaz sancısı nasıl anlaşılıyo kızlar benimki agladıkça mem veriyorum gece de mama veriyorum o zaman uyuyo aç diye düşünüyorum gazı alttan geliyo arada ustten de sırtını falan sıvazlıyorum ama sonradan geliyo bıraktıgımda da falan

Bide kızlar ev hanımı olup ta sağma makinası alan var mı acaba arttırır mı emme aralarında falan denesem elektrikli zaten alamam çok pahalı manuel alsam mı diye düşünüyorum ama işe yarar mı bilemedim

Bnde ole diyorum canm agladiginda ama dene farki gorcekceksin yarim cay barcagi suyu kaynat cezvede kaynayinca dolu dolu olmick sekilde bi cay kasigi toz kimyonu atiosun bi tasim kayniyo kapatiosun bebise bi cay kasigi sabah aksam ver canim. Kendinede aktardan tohum kimyon al. Onuda bi su bardagina elinle bi tutamcik at . Bi su bardagi suyukaynat kaynayinca bardaga dok demlensin gunde 1 bardak ic canim sutunlede tekrar etki etsin ben bunlari yapiorum. Bebegim ilk gunden beri hem emio hem gazini cikariodu 3 gunlukken kontrole gittik yavrumu soya soya bi hal ettiler usumus bebegim karni gur gur edip durdu ondan sonra biraz zorlanio gbime gelince hemen basladm. Simdide ole skintisi yok cok sukur. Cisini yaparken aglio biraz o kdr. O da tabi gaz skistirio bi taraftan kaka skistirio ondan. Yapinca sesi solugu kesilio :)
Canım her gün mü veriyorsun yoksa sancısı olunca mı veriyorsun? Kimyonun kızıma Alerjik bir reaksiyon yapmasından korkuyorum:(

Ben kiraz cekirdegi yastigi, elma yagi ve sab simplex kullaniyorum. Elma yagini ayak altina suruyorum. Kiraz cekirdegi yastigini da isitip ayaklarinin altina koyuyorum. Sicak durdugu icinde etkili oliyor. Sukur iyiyiz. Yemeklerime kimyon ve toz corekotu koyuyorum.
Doktor bize de sab simplex verdi. Elma yağını duydum ama almadım henüz etki ediyor mu sizde?

YAA NE GÜZEL KIZLAR ARTIK BEBEKLERINDEN BAHSEDİYOR DARISI BAŞIMA SAĞLIKLA VE HAYRLISIYLA İNŞAALLAH 40+4 olduk bugün kontrol var bakalım ne diyecekler DUA EDİN GÜZEL ANNELER BENDE ALAYIM KUCAĞIMA SAĞLIKLA İNŞ
bizde bugun yine gittik 39+6 doktor carsamba tekrar.gel dedi acilma 1 cm ama inmemis kanala acaba kordon mu kisa dedi yada dolandi mi.. Gittikce kilo da aliyolar..
bi ark daha vardi bugun giden bakalim ona ne diyecekler bizide bilgilendirsiniz son durumdan

Benim kuzumda mahvoluyo gazdan inim inim inliyo ne denediysem çıkarmıyo ilk zamanlar kendliğimden çıkarıyodu 26 gunluk olduk doktor yüz üstü yatır hem kafasını kaldırmayı öğrensin hemde gazını kolay çıkarır dedi deniyoruz şimdi bakalım içim gidiyo inledikçe

Ben kullanıyorum cnm günde 5 damla şeklimde doktorumda kullanmamı istedi
Kimyon denedin mi canım ya da damla kullanıyor musun?

Canım kahverengimsi nişandır benim de dün sabah geldi sancılarım ve bel ağrım var ama bekliyorum son raddeye kadar öyle gidicem hastaneye

Su an kendimi adet olacakmisim gibi hissediyorum.. sicak basiyor sanci girince . Oyle uykum var ki yattim simdi hic dolanacak hareket edecek halim yok. Sancilarim duzensiz.. bel ve rahmim agriyor resmen arada da rahime kramp giriyor . Resmen kramp girdikce kafasi bebegin asagi dogru bastiriliyor hissediyorum

Doktor bize de sab simplex verdi. Elma yağını duydum ama almadım henüz etki ediyor mu sizde?

Ben sezeryan oldum sonrasinda odada bana da surduler rahatladim. Gunde iki kere suruyorum iyiyiz sukur. Damlayi da gunde bir kere iki damla olarak emerken kullaniyorum. Ikisininde faydasini gorduk sukur

Gaz sancısı nasıl anlaşılıyo kızlar benimki agladıkça mem veriyorum gece de mama veriyorum o zaman uyuyo aç diye düşünüyorum gazı alttan geliyo arada ustten de sırtını falan sıvazlıyorum ama sonradan geliyo bıraktıgımda da falan

Bide kızlar ev hanımı olup ta sağma makinası alan var mı acaba arttırır mı emme aralarında falan denesem elektrikli zaten alamam çok pahalı manuel alsam mı diye düşünüyorum ama işe yarar mı bilemedim

Emmiyor bile agrisi oluyor agliyor surekli. Bi de tekli de olsa elektrikli al canim. Ev hanimi degilim elektrikli aldim ama manuel cok can yakiyormus. Elektrikli once masaj yapiyor o yuzden elektrikli al tekli de olsa. Goguslerin sisince azda olsa rahatlatiyo insani pompa

Bnde ole diyorum canm agladiginda ama dene farki gorcekceksin yarim cay barcagi suyu kaynat cezvede kaynayinca dolu dolu olmick sekilde bi cay kasigi toz kimyonu atiosun bi tasim kayniyo kapatiosun bebise bi cay kasigi sabah aksam ver canim. Kendinede aktardan tohum kimyon al. Onuda bi su bardagina elinle bi tutamcik at . Bi su bardagi suyukaynat kaynayinca bardaga dok demlensin gunde 1 bardak ic canim sutunlede tekrar etki etsin ben bunlari yapiorum. Bebegim ilk gunden beri hem emio hem gazini cikariodu 3 gunlukken kontrole gittik yavrumu soya soya bi hal ettiler usumus bebegim karni gur gur edip durdu ondan sonra biraz zorlanio gbime gelince hemen basladm. Simdide ole skintisi yok cok sukur. Cisini yaparken aglio biraz o kdr. O da tabi gaz skistirio bi taraftan kaka skistirio ondan. Yapinca sesi solugu kesilio :)
Kendin tüm yemeklere kimyon kat ama bebeğe anne sütü veya mama dışında hicbirsey vermeyin çok tehlikeli

Canm bnide listeye eklersin 3.650 kg dogduk 52 cm.zorunlu sezeryan. 13.12.16 AzRASILAM AzRASILAM
Bebeğinle sağlıklı uzun ömür diliyorum canım. 34 haftalık ken bebeğim 2 700 gr di.36+2 de 2900:(sadece 200 gr almis. Gelişimi duracak diye endişeliyim. Sanırım sanada son haftalarda az dendi galiba değil mi.ama doğum kilosu iyi masallah

Kimyon bazı çocukların bağırsak hareketlerini olumsuz etkileyebiliyormuş. Sonra uzun süreli tedavi gerektiren durumlar olabiliyormuş. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum bulsam buraya ekleyecektim. Çok küçükler kendimiz yiyip sütten geçmesi taraftarıyım ben. Onlar acı çekerken insan kahroluyor bişeyler yapmak istiyor tabi. BITKI veya ilaç en iyisi doktora sorup izin veriyorsa kullanmak bence.
Zaten ilk 6 ay bebeğe süt yada mama dışında hiçbir şey verilmez nerden kim öneriyor bu tarifleri anlamıyorum lütfen vermein minicik bebeğinize böyle şeyler gaz sancısı için en iyi şey kucak , kundak , Ayşe öner gaz masajı , sling kullanmak yabi doğal yöntemler

Kızlar benim bebeğimin göbeği 1 haftalıkken düştü. Şimdi 19 günlük. Ama hala hafifçe kanıyo. Neden olur acaba varmı bilgisi olan? Normal midir?

Kızlar benim bebeğimin göbeği 1 haftalıkken düştü. Şimdi 19 günlük. Ama hala hafifçe kanıyo. Neden olur acaba varmı bilgisi olan? Normal midir?

Canim kizimin da dedigin gibi olmustu. Ilk cocuk durur muyuz gecenin korunde gitmistim doktora. K vit yaptilar ve birdaha kanamadi. Bence doktoruna danismalisin.

Su an kendimi adet olacakmisim gibi hissediyorum.. sicak basiyor sanci girince . Oyle uykum var ki yattim simdi hic dolanacak hareket edecek halim yok. Sancilarim duzensiz.. bel ve rahmim agriyor resmen arada da rahime kramp giriyor . Resmen kramp girdikce kafasi bebegin asagi dogru bastiriliyor hissediyorum
Aynen benim de öyle canım zaten takvim de bitti 2-3 gündür böyleyim eli kulağında sanırım benim oğlanın olmazsa zaman Çarşamba son inşallah kendiliğinden gelir

Back