2016 Aralık Anneleri

Kizlar galiba nisanim geldi :halay::KK76: yani hic oyle bir akintim olmamisti cok sari ama seffaf bir akinti her sildigimde peceteye geliyor. Lakin kansiz. Agrilarimda yavas yavas cogaliyor ne dersiniz kansiz olsada nisan olabilirmi ? Ilk defa boyle oldugu icin nisan dedim ben
Sanki bana nişan değil gibi geldi canım ama emin de değilim inşallah nişandır da doğurup alırsın bebeği kucağına :)

Bi sor da canım bize de söyle merak ettim hakikaten. Hani idrar kesesi ve idrar yoluyla dikiş yeri de pek bi alakalı değil. Sondayla alakalı bişi olabilir belki. Kaç gün oldu bilmiyorum ama 10 güne kadar ağrının geçmemesi normal bazılarının yaraları geç iyileşiyor onu sıkıntı yapma

Sagol canim. Bugun 6.gunum daha. Sag tarafta dikislerim. Dikislerimin de sagi aciyor zaten. Yarin yazicam insallah gidip gelince.

Kizlar galiba nisanim geldi :halay::KK76: yani hic oyle bir akintim olmamisti cok sari ama seffaf bir akinti her sildigimde peceteye geliyor. Lakin kansiz. Agrilarimda yavas yavas cogaliyor ne dersiniz kansiz olsada nisan olabilirmi ? Ilk defa boyle oldugu icin nisan dedim ben

Rabbim hayirli dogum nasop etsin

Sanki bana nişan değil gibi geldi canım ama emin de değilim inşallah nişandır da doğurup alırsın bebeği kucağına :)

Az once kontrol ettim rengi koyulasip kahve rengine donmus galiba nisan . Ay heyecan yaptim

Bugün daha bir şiddetlendi bizimki, napıcağını şaşırdım şimdi biraz sakinledi emiyor ama huzursuzluğu çok belli. Damla verdiğim için çekindim kimyondan ama yarın bir denicem sanırım. O ağladıkça ben mahvoluyorum onun ağrısı benim olsa da bebeğim huzurlu olsa:KK43:
bebisle kac gunluk oldunuz cnm? bende cok korkuyorum su illet sancidan

Arkadaşım aynen bu sabah bende bu şekilde çok.açık.kahverengi böyle yapiskanimsi bi akıntı geldi .Şimde de kasigim da ara ara giren 30 sn felan süren bi ağrı var.Bu gelen nişan mi bu ağrılar yalancı sancı mi bilemedim ?

Günaydın kızlar
Yeni büyük paket molfix 1 numara aldım bize küçük geldi. Kullanan varsa adres atsın kargolayım. Kargo parasını verir alıcı :) benim işime yaramıyor 2 numaraya geçtik. Pakette 50 küsür tane bez kaldı. İlgilenen olursa haber versin

bebisle kac gunluk oldunuz cnm? bende cok korkuyorum su illet sancidan
Bugün 23.günümüz canım. İlk günler patır patır kendi kendine çıkarıyordu gazını şimdi bağırsakları gurul gurul miniğimin:( sabaha karşı kaka yaptı rahatladı ancak öyle uyudu. Yalnız dün çiğ soğan yemek zorunda kalmıştım gaz şiddetindeki artışı ona bağlıyorum umarım öyledir. Yemeklerime bol bol kimyon atmaya başladım ve günde 2-3 bardak rezene içmeye çalışıyorum. Bebeğime bir şeyvermeden kendi kendime çözmeye çalışıyorum. Dün zorda kalınca doktorumuzun verdiği damlayı kullanmıştım.
Bebeğime kimyon vermeyi henüz denemedim ama anksiyetesi yüksek bir insanım alerji falan yapmasından korkuyorum.

Bugün 23.günümüz canım. İlk günler patır patır kendi kendine çıkarıyordu gazını şimdi bağırsakları gurul gurul miniğimin:KK43: sabaha karşı kaka yaptı rahatladı ancak öyle uyudu. Yalnız dün çiğ soğan yemek zorunda kalmıştım gaz şiddetindeki artışı ona bağlıyorum umarım öyledir. Yemeklerime bol bol kimyon atmaya başladım ve günde 2-3 bardak rezene içmeye çalışıyorum. Bebeğime bir şeyvermeden kendi kendime çözmeye çalışıyorum. Dün zorda kalınca doktorumuzun verdiği damlayı kullanmıştım.
Bebeğime kimyon vermeyi henüz denemedim ama anksiyetesi yüksek bir insanım alerji falan yapmasından korkuyorum.
Kimyon bazı çocukların bağırsak hareketlerini olumsuz etkileyebiliyormuş. Sonra uzun süreli tedavi gerektiren durumlar olabiliyormuş. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum bulsam buraya ekleyecektim. Çok küçükler kendimiz yiyip sütten geçmesi taraftarıyım ben. Onlar acı çekerken insan kahroluyor bişeyler yapmak istiyor tabi. BITKI veya ilaç en iyisi doktora sorup izin veriyorsa kullanmak bence.

Doğum yapan arkadaşlar sağlık ocağının verdiği d vitamini damlasini kullanıyor musunuz? Benim kafam çok karıştı her kafadan bir ses çıkmasından nefret ediyorum:kızgın:

Bugün 23.günümüz canım. İlk günler patır patır kendi kendine çıkarıyordu gazını şimdi bağırsakları gurul gurul miniğimin:KK43: sabaha karşı kaka yaptı rahatladı ancak öyle uyudu. Yalnız dün çiğ soğan yemek zorunda kalmıştım gaz şiddetindeki artışı ona bağlıyorum umarım öyledir. Yemeklerime bol bol kimyon atmaya başladım ve günde 2-3 bardak rezene içmeye çalışıyorum. Bebeğime bir şeyvermeden kendi kendime çözmeye çalışıyorum. Dün zorda kalınca doktorumuzun verdiği damlayı kullanmıştım.
ayy canimm rabbim yardimcin olsun :( bizde bugun tam 6 gunluk olduk.. suan bir sorun yok ama illaki baslicak sancilari.. cok korkuyorum yaa

Kimyon bazı çocukların bağırsak hareketlerini olumsuz etkileyebiliyormuş. Sonra uzun süreli tedavi gerektiren durumlar olabiliyormuş. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum bulsam buraya ekleyecektim. Çok küçükler kendimiz yiyip sütten geçmesi taraftarıyım ben. Onlar acı çekerken insan kahroluyor bişeyler yapmak istiyor tabi. BITKI veya ilaç en iyisi doktora sorup izin veriyorsa kullanmak bence.
Bilgi paylaşımı için teşekkürler haklısın dikkat etmemiz gerekiyor çok küçükler. Kendime Rezene ve kimyon yüklemeye devam ediyorum inşallah damla da iyi gelir. Her bebekte olurmuş gaz sancısı ama kimi hafif atlatırken kimi ağır atlatırmış. İnşallah en kısa zamanda atlatır bebeklerimiz.

ayy canimm rabbim yardimcin olsun :KK43: bizde bugun tam 6 gunluk olduk.. suan bir sorun yok ama illaki baslicak sancilari.. cok korkuyorum yaa
Çok sağol canım. Yediklerine dikkat et inşallah hafif geçirirsiniz sancı dönemini. 40 bitene kadar yalnız bırakmıyor annem ve kv. Şimdi kv yanımda sağolsun çok yArdımcı oluyor birlikte sabahlıyoruz eşim çalıştığı için ona bulaşmak istemiyorum. 40 bitince herkes evine gidince ne olacak bilmiyorum:(

Çok sağol canım. Yediklerine dikkat et inşallah hafif geçirirsiniz sancı dönemini. 40 bitene kadar yalnız bırakmıyor annem ve kv. Şimdi kv yanımda sağolsun çok yArdımcı oluyor birlikte sabahlıyoruz eşim çalıştığı için ona bulaşmak istemiyorum. 40 bitince herkes evine gidince ne olacak bilmiyorum:KK43:
amin insallah cnm ... gercekten sanci donemleri bi gecsede rahat nefes alsak..

Bugün daha bir şiddetlendi bizimki, napıcağını şaşırdım şimdi biraz sakinledi emiyor ama huzursuzluğu çok belli. Damla verdiğim için çekindim kimyondan ama yarın bir denicem sanırım. O ağladıkça ben mahvoluyorum onun ağrısı benim olsa da bebeğim huzurlu olsa:KK43:
Bnde ole diyorum canm agladiginda ama dene farki gorcekceksin yarim cay barcagi suyu kaynat cezvede kaynayinca dolu dolu olmick sekilde bi cay kasigi toz kimyonu atiosun bi tasim kayniyo kapatiosun bebise bi cay kasigi sabah aksam ver canim. Kendinede aktardan tohum kimyon al. Onuda bi su bardagina elinle bi tutamcik at . Bi su bardagi suyukaynat kaynayinca bardaga dok demlensin gunde 1 bardak ic canim sutunlede tekrar etki etsin ben bunlari yapiorum. Bebegim ilk gunden beri hem emio hem gazini cikariodu 3 gunlukken kontrole gittik yavrumu soya soya bi hal ettiler usumus bebegim karni gur gur edip durdu ondan sonra biraz zorlanio gbime gelince hemen basladm. Simdide ole skintisi yok cok sukur. Cisini yaparken aglio biraz o kdr. O da tabi gaz skistirio bi taraftan kaka skistirio ondan. Yapinca sesi solugu kesilio :)

Back