- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
- 83
Doktor damla vermişti ona başladık dün. Kimyon dokunmaz mı? Sen yaptın mı canım? Sizde iie yaradı mı?Canim hemen kimyona basla. Yarim cay bardagina 1 cay kasigi at 1 cay kasigi.icir bak nasi birt birtt basliolar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor damla vermişti ona başladık dün. Kimyon dokunmaz mı? Sen yaptın mı canım? Sizde iie yaradı mı?Canim hemen kimyona basla. Yarim cay bardagina 1 cay kasigi at 1 cay kasigi.icir bak nasi birt birtt basliolar
İlk hafta bende ota çöpe aglıyordum:))))Annem devamli bakio bana corbaydi kompostoydu hic eksik olmuyo ama bebegim agladikca onla ben aglamak istiorum... cok normal oldugum solenemez. BunalimlardayiNNNN![]()
Ben gece mama veriyorum yoksa uyumuyo akşama kadar mememde 2 dk emip 2dk uyuyo gece dayanamıyorumKızlar bebekler nasıl emzirme durumları kafayı yemek ve uykusuzluktan ölmek uzereyim
Annemin öyle olmuş doktor kontrol etmiş ve sancısı başlamış ya yarın yada salı içime doğuyor benim ama kızım bilir tabi canı isterse :) hayırlısı sağlıkla gelsindeHadi hayirlisi canim benimde perşembe gūnū alttan kontrol nst ve ultrason var.ondan önce salı gūnū nst cekilcek ama doktora girmek istiyorum diycem bi alttan baksın 40.haftam dolmadan açıkliğım varmi yokmu merak ediyorum hem belki doğunu tetikleriz bu şekilde
Acele ediyoruz canim.bebeklerimize biran once kavusmak istiyoruz cunkuBenim de agrim sancim yok .suana kadar herşey yolunda gitti çok şükür büyük bi kısmı sıkıntı siz gecti .acaba sanci beklemekte acelemi ediyoruz .bu bebekler neden dogumu başlatqmiyor
Yok cnm bu cok bilindik bise. Ise yariyo gibi suan. Kontrole gittigimizdede isterim gene dr dan damla.Doktor damla vermişti ona başladık dün. Kimyon dokunmaz mı? Sen yaptın mı canım? Sizde iie yaradı mı?
Valla icim dolup dolup gelio nedendir blmem.İlk hafta bende ota çöpe aglıyordum:))))
Bugün daha bir şiddetlendi bizimki, napıcağını şaşırdım şimdi biraz sakinledi emiyor ama huzursuzluğu çok belli. Damla verdiğim için çekindim kimyondan ama yarın bir denicem sanırım. O ağladıkça ben mahvoluyorum onun ağrısı benim olsa da bebeğim huzurlu olsaYok cnm bu cok bilindik bise. Ise yariyo gibi suan. Kontrole gittigimizdede isterim gene dr dan damla.
Canım ilk defa senden duydum. Benim sezeryanım dikiş değil ki zTen estetik yapıştırma seseryanda dikiş kaldı mı ki ben herkes yapıştırma yapıyor diye biliyorumGunaydin anneler ... nasilsiniz ?
Sezeryan dogum yapanlarda idrarda ip oluyor mu ? Benim iki seferdir dikis ipi geliyor kucuk parca halinde bende korkuyorum. Size danisayim dedim
Canım ilk defa senden duydum. Benim sezeryanım dikiş değil ki zTen estetik yapıştırma seseryanda dikiş kaldı mı ki ben herkes yapıştırma yapıyor diye biliyorum
Benim ikinci sezeryanım cnm olmadı bişey doktorunla goruş biGunaydin anneler ... nasilsiniz ?
Sezeryan dogum yapanlarda idrarda ip oluyor mu ? Benim iki seferdir dikis ipi geliyor kucuk parca halinde bende korkuyorum. Size danisayim dedim
Bi sor da canım bize de söyle merak ettim hakikaten. Hani idrar kesesi ve idrar yoluyla dikiş yeri de pek bi alakalı değil. Sondayla alakalı bişi olabilir belki. Kaç gün oldu bilmiyorum ama 10 güne kadar ağrının geçmemesi normal bazılarının yaraları geç iyileşiyor onu sıkıntı yapmaBenimde yapistirma ama ic dikis mi acaba dedim sasirdim kontrolumde yarin agrilarimda azalmadi![]()