2016 Aralık Anneleri

Canim kizimin da dedigin gibi olmustu. Ilk cocuk durur muyuz gecenin korunde gitmistim doktora. K vit yaptilar ve birdaha kanamadi. Bence doktoruna danismalisin.
Canım kan mı yoksa içinde kalan kan pıhtısı mı atıyor? Ben de başta kan sanmıştım ama dikkatlice bakınca içerde ufak bir kan pıhtısı kalmış ondan geliyormuş kabuk ve kahverengi leke. 2.yıkanışında o da eridi şimdi bir şey kalmadı.

bende hic istah fln kalmadi :( sadece bol su iciyorum.. niye boyle oldum yaa

Arkadaslar bisey sormak istiyorum.. bebegim suan sadece anne sutu ile besleniyor dunden beri kakasini yapmadi.. okuduguma gore 10 gune kadar yapmamasi normalmis ? anne sutu yariyormus diyorlar bu dogrumu.. endiselenmelimiyim

Arkadaslar bisey sormak istiyorum.. bebegim suan sadece anne sutu ile besleniyor dunden beri kakasini yapmadi.. okuduguma gore 10 gune kadar yapmamasi normalmis ? anne sutu yariyormus diyorlar bu dogrumu.. endiselenmelimiyim
Mama Yok sadece anne sütüyse 7-8 güne kadar yapmaması normal demişti doktor görümceme

Evet. Aynen öyle söylemişti doktor ilk çocuğumda. 7 güne kadar yapmadığı olmuştu. Ek gıdaya geçince düzene giriyor

bende hic istah fln kalmadi :KK43: sadece bol su iciyorum.. niye boyle oldum yaa
Ben internette dogum belirtilerini arastirirken rastlamistik bu duruma soyle diyor:
Bir diğer belirti doğumdan bir iki gün önce 1-2 kg. kilo kaybının olmasıdır. Bunun sebebi ise hormon düzeylerindeki değişiklikler nedeniyle vücuttan su atılması ve iştahın azalmasıdır.

Kızlar benim bebeğimin göbeği 1 haftalıkken düştü. Şimdi 19 günlük. Ama hala hafifçe kanıyo. Neden olur acaba varmı bilgisi olan? Normal midir?
Doktoruna götür canım sıvı nitrojenle yakiyorlar acı veren bişey değil benim bebistede oldu aynı durum.gecmis olsun.

Sezeryab olan anneler kanamanız ne durumda? Beni 26 gun oldu şuanda sarımsı bi akıntım var kanama bitti ama iğrenç kokuyo Anneme kalsa içim temizleyo internete baktım enfeksiyon olabilir yada içinizde tampon unutulmuş olabilir yazıyo tövbe yarabbim :skandal: haberlerde görüp şakamk bu demiştim başıma geliyomuş Allah korusun kontrolümde 2 hafta sonra

AzRASILAM AzRASILAM Canım benim oğlusum oldu 02 12 2016 :KK46::KK46:gece ikide sancilandim 4 de eşimin zoru ile gittim doktora yalancı sanıyordum ama beş cm açılma bile olmuş 6 cm oldu normal olacaktı ama plesanta kopup bebeğin kalbi yavaslayinca acil sezeryan oldum oğlum ve ben de son anda kurtulduk çok sukur Facebook grupta anlatmıştım sanki burada da gözüküyor yazdıklarımız gibi buraya yazmayı unuttum nedense:KK43::KK64:

Canm bnide listeye eklersin 3.650 kg dogduk 52 cm.zorunlu sezeryan. 13.12.16 AzRASILAM AzRASILAM
Kızlar yazacam ikinizi de
Bebekle hiç birşeye yetişemiyorum

Sezeryab olan anneler kanamanız ne durumda? Beni 26 gun oldu şuanda sarımsı bi akıntım var kanama bitti ama iğrenç kokuyo Anneme kalsa içim temizleyo internete baktım enfeksiyon olabilir yada içinizde tampon unutulmuş olabilir yazıyo tövbe yarabbim :skandal: haberlerde görüp şakamk bu demiştim başıma geliyomuş Allah korusun kontrolümde 2 hafta sonra
Bn daha bi haftaligim cnm. Az az devam edio adetin son gunlri gbi

Gaz sancısı nasıl anlaşılıyo kızlar benimki agladıkça mem veriyorum gece de mama veriyorum o zaman uyuyo aç diye düşünüyorum gazı alttan geliyo arada ustten de sırtını falan sıvazlıyorum ama sonradan geliyo bıraktıgımda da falan

Bide kızlar ev hanımı olup ta sağma makinası alan var mı acaba arttırır mı emme aralarında falan denesem elektrikli zaten alamam çok pahalı manuel alsam mı diye düşünüyorum ama işe yarar mı bilemedim
Canim manuelde alsan iyi bi marka al derim ama elektrikli tavsiyemdir zira manuel aldim sifir sagma yapti hc ise yaramadi 2.5 ay olmustu alali sinjrlendim aldigim adama yazdim oda beni utandirdi :) urunu gndermenjze gerek yok parayi yatiriorum dedi yatirdi geri. Gazida eger cocuk toplanp bi top oluyosa yani popoyu cikariosa disari ve kizarip agliosa gazdir. Yada emzirdin alti temiz agliosa gazi vardir

23.gündeyiz aynı durum bende de mevcut. Benim annem de aynısını söylüyor. Enfeksiyon olsa hissederdim Doktoruma güvendiğim için sorun yapmadım ben. Tv ve internet abartıyor canım ama doktorunu ara istersen için rahatlasın

Back