• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Bzde bse yapmadi cnm. Hrrgun sabah aksam cnm. Geceye denk getir aksaminkini gece rahat etsin sende et
Damlayı 2 gün daha deniyip çözüm olmazsa kimyona sarılıcam çok teşekkürler canım. Cuma günü doktor kontrolümüz var bir de ona sorarım kendisi bitkisel çözümlerden yanadır.

Bebeğinle sağlıklı uzun ömür diliyorum canım. 34 haftalık ken bebeğim 2 700 gr di.36+2 de 2900:KK43:sadece 200 gr almis. Gelişimi duracak diye endişeliyim. Sanırım sanada son haftalarda az dendi galiba değil mi.ama doğum kilosu iyi masallah
Ewt canim dr degistik biz son 2 hafta kala doguma iyiki degistim. Basima gelenlerden sonra. :( dr um ameliyatta cok kan kaybettigimi rahimjn cok yoruldugunu soledi :( banada son iki hafta once 1 ay oncesi 2900 olan kg 2500 cikti sok oldum. Dr da kucuk bi bebk olck 3 kg civari demisti. 1 hafta sonra 2900 cikinca 1 haftada 400 gr almicgna gore yanlis olctugu belliydi. Bebegim 3650 dgdu dr bile sasirmisti :)

Damlayı 2 gün daha deniyip çözüm olmazsa kimyona sarılıcam çok teşekkürler canım. Cuma günü doktor kontrolümüz var bir de ona sorarım kendisi bitkisel çözümlerden yanadır.
Tamam cnm.sor bakalim ne dio bnide etiketlersb artik bnde devamli giremez oldum resmen vakit yok

23.gündeyiz aynı durum bende de mevcut. Benim annem de aynısını söylüyor. Enfeksiyon olsa hissederdim Doktoruma güvendiğim için sorun yapmadım ben. Tv ve internet abartıyor canım ama doktorunu ara istersen için rahatlasın
Bende enfeksiyon olsa anlardım diyorum doktorumada güveniyorum ama ne bileyim şaka gibi derken başımıza gelmesin

Tamam cnm.sor bakalim ne dio bnide etiketlersb artik bnde devamli giremez oldum resmen vakit yok
Tabiki haberdar ederim canım.

Bende enfeksiyon olsa anlardım diyorum doktorumada güveniyorum ama ne bileyim şaka gibi derken başımıza gelmesin
Haklısın canım da 40a kadar normal gözüyle bakıyorum ben. Bir de içimizde bir şey unutsalar ateş, sancı yapar. Hiç strese sokma kendini her şey normal;)

Canim manuelde alsan iyi bi marka al derim ama elektrikli tavsiyemdir zira manuel aldim sifir sagma yapti hc ise yaramadi 2.5 ay olmustu alali sinjrlendim aldigim adama yazdim oda beni utandirdi :) urunu gndermenjze gerek yok parayi yatiriorum dedi yatirdi geri. Gazida eger cocuk toplanp bi top oluyosa yani popoyu cikariosa disari ve kizarip agliosa gazdir. Yada emzirdin alti temiz agliosa gazi vardir
Kullanır mıyım kullanmazmıyım bilmiyorum aslında şimdilik emiyo ama çok kısa surelerle emiyo uyuyo emiyo uyuyo sagsam acaba artar mı sutum diyorum...elektrikli de çok pahalı bu aralar her gün dolu masraf çıkıyo zaten bide onu aldırmak istemedim

Gazdan konuşulmuş
Biz maflor ve nurse harveys kullanıyoruz
Masaj yapıyorum ve ufak havlu ısıtıp karnına doluyorum

Bazı akşamları mememde sütkalmadığını düşünüyorum
Doktora sordum 1 kere mama verebilirsin dedi
Evolvia vermeye başladım
Şimdilik bu kadar
Biberonla mi veriyorsun cnm

Kızlar babynest kullanışlı mi kullanan var mı? ? Şimdi ben doğumdan sonra (sezeryan) salonda yatabilirim sıkilmayayim diye.o zaman bebeği nereye yatircam? !!

Kızlar benim bebeğimin göbeği 1 haftalıkken düştü. Şimdi 19 günlük. Ama hala hafifçe kanıyo. Neden olur acaba varmı bilgisi olan? Normal midir?

Canım kan mı yoksa içinde kalan kan pıhtısı mı atıyor? Ben de başta kan sanmıştım ama dikkatlice bakınca içerde ufak bir kan pıhtısı kalmış ondan geliyormuş kabuk ve kahverengi leke. 2.yıkanışında o da eridi şimdi bir şey kalmadı.

Benim de göbeği düşeli 1 hafta oldu ama bi parçası içeride kalmış gibi.Beline ısıtıp bez sariyorum biraz ona kanlı parça yapışmış düşmüştü ama hala içinde var.Endiselenmeli miyim bilemedim zamanla o da kopar diye düşünmüştüm ben :(

Evet kullanıyorum. Olumsuz bişey mi duydun?

Her konuda herkes her şeyi söylüyor.Uyutuyormus çocuğu sersem yapiyormus doktor 3 dediyse sen 1 ver düzenli verme vs diyenler oldu.Ama kötü bişey olsa doktor niye versin ki..Kulak tıkamak lazım.

Kullanır mıyım kullanmazmıyım bilmiyorum aslında şimdilik emiyo ama çok kısa surelerle emiyo uyuyo emiyo uyuyo sagsam acaba artar mı sutum diyorum...elektrikli de çok pahalı bu aralar her gün dolu masraf çıkıyo zaten bide onu aldırmak istemedim[/QUOTE
Aynen valla ne kdr masraf cikiyo olur olmaz. Ama lansinoh tek gogus elektrikli 150 lira cnm.ben ondan alcam.

Benim de göbeği düşeli 1 hafta oldu ama bi parçası içeride kalmış gibi.Beline ısıtıp bez sariyorum biraz ona kanlı parça yapışmış düşmüştü ama hala içinde var.Endiselenmeli miyim bilemedim zamanla o da kopar diye düşünmüştüm ben :KK43:

Her konuda herkes her şeyi söylüyor.Uyutuyormus çocuğu sersem yapiyormus doktor 3 dediyse sen 1 ver düzenli verme vs diyenler oldu.Ama kötü bişey olsa doktor niye versin ki..Kulak tıkamak lazım.
Endişelenme canım o parça da birkaç güne düşer. O parça varken doktora gitmiştik bir problem yok yıkayabilirsiniz demişti.

Kizlar sabah saat sekizden beri duzenli duzensiz sancilarim var. Sancilar dayanilabilir derecede nefes ile atlatabiliyorum. Su an 3 keredir her yedi dakikada bir geliyor. Sozce hastaneye basvurmalimiyim? Yoksa bekleyommi daha ? Bu sancilar dogum sancisi olamaz gibi geliyor bana cok hafif gibi. Ama saat sabah sekizden beri kesilmedigi icin acaba mi diyorum.

Merhaba arkadaşlar bizde 12 günlük olduk çok şükür gaz için kimyon muhabbeti geçmiş oğlum o kadar sıkıntı yapmıyor ama kızım çok sıkıntılıydı bende kimyon verecektim ama Dr tavsiye etmedi onun yerine tohumunu çay yap iç yemeklerinde toz kimyon at sütünden geçsin demişti

Hatta gaz damlasını bile düzenli kullanma çok zorda kaldığın zaman ver bağırsakları tembelleşmesin demişti kendilerini kastıkça aslında kasları güçleniyor zor aylar tabi Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kizlar sabah saat sekizden beri duzenli duzensiz sancilarim var. Sancilar dayanilabilir derecede nefes ile atlatabiliyorum. Su an 3 keredir her yedi dakikada bir geliyor. Sozce hastaneye basvurmalimiyim? Yoksa bekleyommi daha ? Bu sancilar dogum sancisi olamaz gibi geliyor bana cok hafif gibi. Ama saat sabah sekizden beri kesilmedigi icin acaba mi diyorum.
Su gibi bi belirti yoksa sabahi bekle derim dayanilmayacak durumda doğum sancısı oluyo ama mutlaka başka bi belirti de verir kanlı akinti şu gelmesi falan bebgin hareketlerinide kontrol etmeyi unutma

Back