2016 Aralık Anneleri

Tebrikler saglikla sihhatke buyutmek nasip olsun Bzde heycanla beklemekteyiz darisi basimiza

Herkese gunaydinnnnnnnn
Kizlarrrr istanbul kucukcekmece dogan hastanesinde dogum yapicak olan ya da yapan var mi ??

Anca gelip yazabiliyorum. Zorunlu sezeryan oldu.benim malesef. Sanci yok aciklik yok ve bebek asagiya hic inmemisti. Ameliyatta bastırdılar karnima. Ama uyusukluktan caniniz acimiyo. Sadece bi baski oluyo. Spinal sezeryan oldum. Korktugum gibi bas agrisi bel agrisi olmadı bende. Ancak gaz problemi yasadim. Meger gaz nimetmis valla. Sezeryan olcaklar agrisada sizlasada yuruyun ameliyattan sonra. Emin olun yürüdükçe daha iyi oluyo. Beni kandirmak için ole dediler sandim ama dogruymus yürüdükçe iyi oldum. Ayrica bebegi duydugunuz ilk gordugunuz an herseye bedel.
Oyle sondayi fln dusunmeyin bana ayikken takildi. Hic acimadi kendimi kasmadim. Cikarirken uyusuktum zaten anlamadim. Bana gecelik giydirmediler. Pijamamin ustunu altima hasta bezi. Ayaga kalkarken sondayi cikardilar. Pijamamin altini giydirdiler. Ay cok karisik aklima.geleni yazdim mazur gorun. Bebekten bu kadar firsat buldum. :)

Aşağıda değil normal. Ama benim zaten bacaklarımda filan uzum zamandan beri varis var. Vücudum meyilli yani

M moonliqht hayırlı olsun. Allah sağlıkla, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin. Gözün aydın...

GöZün aydın canım. Allah miniğine anne babasıyla birlikte uzun güzel ömürler versin.

M moonliqht CANIM TEBRİK EDERİM RABBİM SAĞLIKLI HAYRLI UZUN ÖMÜRLER VERSİN DARISI BAŞIMA BEN HALA BEKLİYORUM BENİM PAŞA NAZLI ÇIKTI.

cok sagolun kizlar aminn. Darisi tum bekleyenlere insallah

Şimdi bende son kontrolden çıktım.damlanur hanım spinali tavsiye ederim dedi ama anestezi uzmanı belirleyecek dedi.hakkımızda hayırlısı inşallah

Senin sezeryan bu carsambami canim? Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Banada damlanur hanim spinal tavsiye etti, insallah sende sag salim al kucagina

Çok teşekkürler. Bebek bezi den kendim için de alayım yanıma o zaman :)

Çok çok teşekkür ederim. Çok faydalı oldu gerçekten. Emzirme yastığını da hazırlayayım. Depend almama gerek var mı acaba? Elimdeki 3 tane tek kullanımlık yeterli olmaz anladığım kadarıyla.

Masallah :) Ne guzel kavustunuz yavrunuza. Darisi basimiza :)

cok sagolun kizlar aminn. Darisi tum bekleyenlere insallah

Senin sezeryan bu carsambami canim? Hakkinda hayirlisi olsun insallah. Banada damlanur hanim spinal tavsiye etti, insallah sende sag salim al kucagina
Evet bu çarşamba bakalım spinal konusunda heyecanlıyım.amin inşallah evlatlarımıxla sağsalim bi hayat yaşarız

Gözünüz aydın ne güzel atlatmışsın. Sağlıkla huzurla mutlulukla büyümesi nasip olsun.

Canım çok geç gördüm mesajını, kusura bakma. İki tane çocuğa birden yetişmeye çalışırken burayı çok ihmal ettim.
Kızım sarılık oldu malesef. 3320 gram doğmuştu. İlk üç gün mama vermedim ve kontrolde 2900 grama düştüğünü gördük. Sarılık değeri de 20 çıktı ki doktor değerin çok yüksek olduğunu söyledi. 3 gün yoğun bakımda ışık tedavisi gördü kızım. Sonra hem mama verdim hem emzirdim ve 20 günlükken 3800 gram oldu. Rengi iyi olduğu ve kilo aldığı için kan testi istemedi doktorum. Şimdi daha az mama veriyorum doktorun tavsiyesi üzerine. 45 günlük olunca kontrole gideceğiz.

Geçmiş olsun cnm iki tane gerçekten çokkkkk zormuş kıskançlık falan da cabası annem sağolsun yanımdada biraz yukum hafifledi şimdi bir saat uyuttu annem beni kendime geldim:))))

Lansinoh benim bir isime yaramamisti ne yazik ki.Kalkani tek basina kullandim.iki kapağı var,delikli olani kullandim.akan sütler de icine birikiyordu ,kizima içiriyordum ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…