2016 Aralık Anneleri

Kızlar merhaba, ben şuan 38.haftadayım.bende aşırı derecede ateş basması var terlemiyorum ama çok ateş basıyor.sizde de oluyor mu.bu kış gününde evde atletle dolaşıyorum

Kızlar merhaba, ben şuan 38.haftadayım.bende aşırı derecede ateş basması var terlemiyorum ama çok ateş basıyor.sizde de oluyor mu.bu kış gününde evde atletle dolaşıyorum

Hem de ne ates. Disarda kar yagiyor ben sakir sakir terliyorum. Annem ve k.validem donacaksin giyin diye bagiriyor. Giyinsem sanirim havale geciririm.

Bende de var. Durduk yere birden bir ates basiyor sanki altima odun atmislar gibi deliriyorum resmen 5 dk icinde geciyor ama.
Bendeeee varimmmm :)))
Heyecanla beklioruz biara aciklik olunca hemen gelcek sandik ama hayirlisi beklemedeyiz :)
Tez zamanda kucağımıza alırız inş hepimiz :)
Aciklik derken nasi bisi oldu?

Bende de sabahtan beri akinti var. Su gibi akinti var ama cok degil. Sabah camasirim islandi. Doktora gittim alttan muayene yapti ve ultrason suyun gelmis gibi degil ama kontrolde tutmak lazim dedi nstte sanci yoktu oyle heyecanla bekliyoruz. Boyle birsey yasayan var mi??

Kizlar sabah sezeryanla kizimi dogurdum suan gaz agrisi disinda cok iyiyim. Allah hepiniza nasip eder insallah[/QUOTE

Canim hayirli ygurlu olsun saglikla buyutun ins.

Kızlar hastanedeym Duaedin hayırlısı ile kurtulalm kızım ve ben. Doğum sabahı ya da öğleni bulur dediler. Müsait olunca yazcam.

Canim nasil oldun? Dualarimiz seninle.

Evetttt yazma sirasi bize geldii :) kizlar csrsamba gunu yatisim yapildi. Hicnir belirtim yoktu dogum icin 40 haftam doluyordu ve bende tansiyon seker sinirdaydi. Gittigim sabah ebe alttan muayemi yapti, acilma yok bebek yukarda kanala inmemis dedi, sonra kendi doktorumda aynisini soylediler ve suni sanci baslatildi, em son 100e cikardilar dozunu ama nstde 50yi gecmedi ve ben cok az agri hissediyordum 10 saat suni sanci sanici acilmam gene yoktu ve kanala inmemisti. O aksam suniyi kesip kendi samcilarimi ttakip ettiler. Sabaaha kadar sancilar 20e indi. Sabah gene suni takildi
2 saat sonucu acilma gene olmayinca be bebek kanala inmeyince sezeyana alindim . Persembe gunu yani 15.12.2016 saat 11de kizim dogdu. Spinal sezeryan oldum, kilomuz masallah 3680 gr boyumuz 52cm teyzelerimiz. Doktorumuz kilo konusunda 12den vurmus ultrasonda dogru bilmis. Bugunde cikisimiz verildi evimize geldik bin sukur. Biz ilk gun sadece kolostrum emdik ama sonra emme problemi yasadik benimde sutum gelmedi sonra mama takviyesi ile emzirme ile devam ediyoruz. Kizlar her gordugum.hamileye tek duam Allah kolaylik versin cidden surec uzun dogum beklemek zor ama evlat oldumu cok ama cok farkli bir duyguymus cidden.

Canim hayirli ugurlu olsun yavruna kavusmana cok sevindim. Saglikla buyutun

Anca gelip yazabiliyorum. Zorunlu sezeryan oldu.benim malesef. Sanci yok aciklik yok ve bebek asagiya hic inmemisti. Ameliyatta bastırdılar karnima. Ama uyusukluktan caniniz acimiyo. Sadece bi baski oluyo. Spinal sezeryan oldum. Korktugum gibi bas agrisi bel agrisi olmadı bende. Ancak gaz problemi yasadim. Meger gaz nimetmis valla. Sezeryan olcaklar agrisada sizlasada yuruyun ameliyattan sonra. Emin olun yürüdükçe daha iyi oluyo. Beni kandirmak için ole dediler sandim ama dogruymus yürüdükçe iyi oldum. Ayrica bebegi duydugunuz ilk gordugunuz an herseye bedel.
Oyle sondayi fln dusunmeyin bana ayikken takildi. Hic acimadi kendimi kasmadim. Cikarirken uyusuktum zaten anlamadim. Bana gecelik giydirmediler. Pijamamin ustunu altima hasta bezi. Ayaga kalkarken sondayi cikardilar. Pijamamin altini giydirdiler. Ay cok karisik aklima.geleni yazdim mazur gorun. Bebekten bu kadar firsat buldum. :)

Canim gozun aydin cok sevindim saglikl buyusun kuzucuk

Evetttt yazma sirasi bize geldii :) kizlar csrsamba gunu yatisim yapildi. Hicnir belirtim yoktu dogum icin 40 haftam doluyordu ve bende tansiyon seker sinirdaydi. Gittigim sabah ebe alttan muayemi yapti, acilma yok bebek yukarda kanala inmemis dedi, sonra kendi doktorumda aynisini soylediler ve suni sanci baslatildi, em son 100e cikardilar dozunu ama nstde 50yi gecmedi ve ben cok az agri hissediyordum 10 saat suni sanci sanici acilmam gene yoktu ve kanala inmemisti. O aksam suniyi kesip kendi samcilarimi ttakip ettiler. Sabaaha kadar sancilar 20e indi. Sabah gene suni takildi
2 saat sonucu acilma gene olmayinca be bebek kanala inmeyince sezeyana alindim . Persembe gunu yani 15.12.2016 saat 11de kizim dogdu. Spinal sezeryan oldum, kilomuz masallah 3680 gr boyumuz 52cm teyzelerimiz. Doktorumuz kilo konusunda 12den vurmus ultrasonda dogru bilmis. Bugunde cikisimiz verildi evimize geldik bin sukur. Biz ilk gun sadece kolostrum emdik ama sonra emme problemi yasadik benimde sutum gelmedi sonra mama takviyesi ile emzirme ile devam ediyoruz. Kizlar her gordugum.hamileye tek duam Allah kolaylik versin cidden surec uzun dogum beklemek zor ama evlat oldumu cok ama cok farkli bir duyguymus cidden.

Canim gozun aydin. Ne mutlu saglikla dogmus kuzucuk. Gulee gule buyutun ins canim. Cok sevindim. Neden bilmiyirum ama sanki yasadiklarinin aynisini bende yasayacakmisim gibi geliuor. Pazartesi 41+1 artik son kontrolum olacak. Duruma gore dr um suni verecek yada sezeryana alacak. Bebek en son hala inmemisti kanala. Sancim belirtim de yok. Sen suni sancilari nasil hissettin? Herkeste farkli olur biliyorum ama. Insallah sonunuz guzel olur. Rabbim hepimize hayirlisini nasip eysin

Kizlaar artik cok skikdim dogsun istiyorum oglum. Sabahtan beri dans ediyorum spor yapiyorum tetiklensin diye. Sadece belim agridi boyle belime sicaklik geliyor okdr. Hic sancim olmadi simdiye kdr nasil bir his onuda bilmiyorum. Benim genelde karnim sertlesiyor oglum icerde tepindigi zmn. Buda bir sancinidir ? Bacaklarim sizliyor resmen. Belimden bacaklarima dogru sizi yayiliyor. Ayni adet oncesi gibi.

Selam anneler..doğum yapanlar gözünüz aydın bekleyenler içinde Allah bi avazda kurtarsın =) size bi sorum olacak istanbul Avrupa yakasında hastane onerileriniz ve fiyat bilgisi istiyorum kısmet olursa normal doğum istiyorum

Bende de vardi ve herkes lohusaligin da böyle gececek diyip korkutuyodu. Ama dogumdan sonra bir hafta icinde gecti cok sükür. Hamileligim boyunca sicakla savastim. Üsümeyi özleyecegim aklima gelmezdi.

Kızlar bende sezaryenle doğum yapıcamda ameliyat sonrası çorba olarak ne içtiniz gaz yapmaması için beslenme şekliniz nasıldı tecrübelerinizi paylaşırmısınız

Back