Evetttt yazma sirasi bize geldii :) kizlar csrsamba gunu yatisim yapildi. Hicnir belirtim yoktu dogum icin 40 haftam doluyordu ve bende tansiyon seker sinirdaydi. Gittigim sabah ebe alttan muayemi yapti, acilma yok bebek yukarda kanala inmemis dedi, sonra kendi doktorumda aynisini soylediler ve suni sanci baslatildi, em son 100e cikardilar dozunu ama nstde 50yi gecmedi ve ben cok az agri hissediyordum 10 saat suni sanci sanici acilmam gene yoktu ve kanala inmemisti. O aksam suniyi kesip kendi samcilarimi ttakip ettiler. Sabaaha kadar sancilar 20e indi. Sabah gene suni takildi
2 saat sonucu acilma gene olmayinca be bebek kanala inmeyince sezeyana alindim . Persembe gunu yani 15.12.2016 saat 11de kizim dogdu. Spinal sezeryan oldum, kilomuz masallah 3680 gr boyumuz 52cm teyzelerimiz. Doktorumuz kilo konusunda 12den vurmus ultrasonda dogru bilmis. Bugunde cikisimiz verildi evimize geldik bin sukur. Biz ilk gun sadece kolostrum emdik ama sonra emme problemi yasadik benimde sutum gelmedi sonra mama takviyesi ile emzirme ile devam ediyoruz. Kizlar her gordugum.hamileye tek duam Allah kolaylik versin cidden surec uzun dogum beklemek zor ama evlat oldumu cok ama cok farkli bir duyguymus cidden.