2016 Aralık Anneleri

Herkese merhaba. Tebrik eden herkese teşekkür ederim. Tek tek dönemiyorum. Çok uykusuzum ve hiç bişeye yetişemiyorum. Neler yapıyorsunuz kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun bebişleri. Doğum bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun. Ben zorlandım biraz sezeryandan sonra. Heryerim şişti. 76 ile doğuma girdim eve döndüğümde 75 kiloydum. Şok oldum resmen balon gibi oldum. Sütüm kesildi koltuk altlarımda kocaman bezeler çıktı. Ve çok titreme üşüme oldu. Hiç geçmeyecek sandım. Çok ağladım. Sinirlerim çok bozuktu. Sanıyorum lohusa depresyonu geçirdim. Yeni kendime geliyorum. Mama vermeye başlamıştım. İnşallah bol süt gelirde meme veririm sadece. Hepimizin sütü bol olsun. Benden haberler böyle. Herşey geçiyor. Şimdi de emzirme düzenine alışmaya çalışıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz.

Gecmis olsun :( Normal canim.. Nekadar kiskanclik olmasa da illa olacak. Birde hasta olunca daha bi nazli oluyorlar. Kiyamam size benn. Allah yardimciniz olsun. Cabucak toparlanir insallah.
Insallah canim sagol kislanmiyo iyi falan derken hastalikla beraber cikti atesi dusty biraz AMA gece cikmaz inşallah gene calpolde pek etki etmiyo galiba keşke başka Bi ilaç daha alsaymışım

Insallah canim sagol kislanmiyo iyi falan derken hastalikla beraber cikti atesi dusty biraz AMA gece cikmaz inşallah gene calpolde pek etki etmiyo galiba keşke başka Bi ilaç daha alsaymışım
3 yaşında bi kızım var geçenlerde kanda enfeksiyon çıktı ateşi 40-39.6 dan inmedi hiç doktor bi ateş düşürücü verdi yarım saate etki etti. Yarın sabah bulursam adını söylerim doktoruna bi danışırsın kullanabilir miyim diye

Slm kizlar nasilsiniz
Bizim ablamiz hastalandi kislanclik yok diyoduk basladi atesikiz 39 oldu önü birak bans bak önü emzirme falan diyo
Bizimde aynı, hastalık yok ama ufak ufak kıskançlık emareleri var. İlk iki gün pek ilgilenmedi yüzüne de bakmadı. Sonra yaklaştı iyi gibiydi. Bu günlerde anne bırak şu bebeği, anne meme içmesin. :)

Cok atesi oldugunda donusumlu ilac verdiriyor doktorumuz. Parasetamol ve ibubrofen iceren ates dusurucusu. Atesi cok olur da dusuremezsem 3 saat ara ile dönüşümlü veriyorum. 38,5 yukarisi icin uyguluyorum. Gerci sen de biliyorsundur ama yine de soylemek istedim. Tekrar cok cok gecmis olsun.

Iyi geceler kizlar oglen 12.20 de kizimiz kucagima aldim zor bir dogum.oldu acilmam hizloydi fakat masa sa ikinma.ve benegin inmesi.zor oldu ama.hamd.olsum gecti gitti kizim i 1 st yogun bakim.aaldilar kanalda morarmis ti ve kollarinda dokntu seklinde dere kabarmasi olmus ama.sukur i cikti dr p tesi 3600 demisti 52 cm de boy ama kizimin minigim 3180 gr ve 50 cm boy la geldi dunyama hamd olsun saglikli olsunda gerisi bos benimde 3.4 dikisim var.ama insl iyiyim kendi isimi hallediyorum cok sukur sutumde az az gelmeye basladi dua ile darisi tum.bekleyenlere
Kizimin burun tikanikligine benzer seyi var.yrm st gene yogun b.goturduler ustunu fazla ortmememi morarma aninda direk hemsireye haber vermemizi soylendi insl.olmaz simdilik boyle uyandri emzir modundayim.korkudan uyuyamiyorum

Herkese merhaba. Tebrik eden herkese teşekkür ederim. Tek tek dönemiyorum. Çok uykusuzum ve hiç bişeye yetişemiyorum. Neler yapıyorsunuz kimler doğum yaptı çok merak ediyorum. Doğum yapan herkese hayırlı uğurlu olsun bebişleri. Doğum bekleyenlerinde Allah yardımcısı olsun. Ben zorlandım biraz sezeryandan sonra. Heryerim şişti. 76 ile doğuma girdim eve döndüğümde 75 kiloydum. Şok oldum resmen balon gibi oldum. Sütüm kesildi koltuk altlarımda kocaman bezeler çıktı. Ve çok titreme üşüme oldu. Hiç geçmeyecek sandım. Çok ağladım. Sinirlerim çok bozuktu. Sanıyorum lohusa depresyonu geçirdim. Yeni kendime geliyorum. Mama vermeye başlamıştım. İnşallah bol süt gelirde meme veririm sadece. Hepimizin sütü bol olsun. Benden haberler böyle. Herşey geçiyor. Şimdi de emzirme düzenine alışmaya çalışıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz.
Canım anestezi falan mı dokundu acaba? Çok geçmiş olsun.
Ben yarı baygın uykusuz dolaşmaya alıştım sanırım. Uyku düzeni oluşana kadar zombi olmayı kabullendim artık. Yazık eşim de benim lohusa triplerimle ve her gün daha da düşen algımla baş etmeyi öğrendi.

Iyi geceler kizlar oglen 12.20 de kizimiz kucagima aldim zor bir dogum.oldu acilmam hizloydi fakat masa sa ikinma.ve benegin inmesi.zor oldu ama.hamd.olsum gecti gitti kizim i 1 st yogun bakim.aaldilar kanalda morarmis ti ve kollarinda dokntu seklinde dere kabarmasi olmus ama.sukur i cikti dr p tesi 3600 demisti 52 cm de boy ama kizimin minigim 3180 gr ve 50 cm boy la geldi dunyama hamd olsun saglikli olsunda gerisi bos benimde 3.4 dikisim var.ama insl iyiyim kendi isimi hallediyorum cok sukur sutumde az az gelmeye basladi dua ile darisi tum.bekleyenlere
Kizimin burun tikanikligine benzer seyi var.yrm st gene yogun b.goturduler ustunu fazla ortmememi morarma aninda direk hemsireye haber vermemizi soylendi insl.olmaz simdilik boyle uyandri emzir modundayim.korkudan uyuyamiyorum
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin. Geçmiş olsun doğduğu dakika insan aşık oluyor ve üstüne titremeye başlıyor çok haklısın inşallah bir problem yaşamazsınız.

Kimse yok mu kızlar tecrübeliler??
Merhaba bende 7 aylık hamileyim. Dikkatimi çekti vajinismus geçirmiş olmanız. Bende tam atlattım dedim hamile kaldım. Tam alışamadım yani. Ama normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum. Siz kendi isteğinizlemi sezaryen olucaksınız?

Gecmis olsun canim. Gozunuz aydin. Iyi olacak insallah merak etme. Stres yapip kendini de bebegi de yipratma.

Back