- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 31
Canm sondaya takilma bak ben normal dogum beklerken birden sezeryana donmek zorunda kaldim ve sezeryan aklimda yoktu hic bi ayrintisi hakkindada arastirma falan yapmamistim. Sonda monda nedir nasi yapilir falan blmiodum. Ebe geldi hortum falan o ne dedim sonda diyince uyutunca yapsaniz dedm olmaz dedi. Konusrjen bi anda takti bitti yani. Kaldiki ben kan gorunce bayilan biriydimm bunlari bn atlsttiysam herkes atlatir takma kafana :)Kimse yok mu kızlar tecrübeliler??
Gozun aydin tatlim. Allah sifa versin bebegine bise olmaz ins meleklere.. gule gule buyut bebisi :)Iyi geceler kizlar oglen 12.20 de kizimiz kucagima aldim zor bir dogum.oldu acilmam hizloydi fakat masa sa ikinma.ve benegin inmesi.zor oldu ama.hamd.olsum gecti gitti kizim i 1 st yogun bakim.aaldilar kanalda morarmis ti ve kollarinda dokntu seklinde dere kabarmasi olmus ama.sukur i cikti dr p tesi 3600 demisti 52 cm de boy ama kizimin minigim 3180 gr ve 50 cm boy la geldi dunyama hamd olsun saglikli olsunda gerisi bos benimde 3.4 dikisim var.ama insl iyiyim kendi isimi hallediyorum cok sukur sutumde az az gelmeye basladi dua ile darisi tum.bekleyenlere
Kizimin burun tikanikligine benzer seyi var.yrm st gene yogun b.goturduler ustunu fazla ortmememi morarma aninda direk hemsireye haber vermemizi soylendi insl.olmaz simdilik boyle uyandri emzir modundayim.korkudan uyuyamiyorum