2016 Aralık Anneleri

Kizlarr hepinize tesekkur ederim.
Oglumu 8.21 de kucagima aldim
Genel olduk korktugum gibi olmadi.
3.760 grm 53 cm oldu pasamiz.
Hersey yolunda cok sukur
Yuruyusumude yaptim
Sutumuzde yeterli.
Genel anesteside sacmalamaktan korkuyordum.
Bi sorun yasamadik :)
Insallah eve gectigimde detayli yazisir konusuruz
Allah bekleyen herkese saglikla versin evladini.
Hepinize dua ettim

Allah anali babali buyutsun. Bol bol sutunuz olsun: )

Kizlar bende son haftadir hem uyku istegi hemde asiri bir istah var. Doymak bilmiyorum :KK70:
Tum hamileligimde cok dengeli beslendim. Protein ve sebze agirlikli. Tatli yemedim gibi birsey. Son 1 haftadir makarna tatli borek ne bulsam yiyorum ve hep acim. Sizdede boyle birsey var mi?

Aynı durumdayım valla bi haftdır ne uykuya doydum be yemeğe

Canım aynı durumdayım bana da doktor ünlüler 37.haftada sezeryan oluyorlar en geç bu sebepten ötürü sırf dedi :KK43: resmen tutamıyorum kendimi oturup bir paket cips yiyorum ki tadını bilmezdim eskiden...

Ayyy bende ayniyim :( Vicdan azabi icindeyim. Almadim almadim simdi kilo alinir mi yaa :( Boyle giderse 20 kilo ile bitirirsem dua edicem :(

Hersey yolunda cok sukur
Yuruyusumude yaptim
Sutumuzde yeterli.
Hepinize dua ettim
Ayyy canim allah anneli babalı büyütsün sağlıklı sıhhatli.cok güzel duygudur eminim.

Arkadslar bebeklere kac ay aralığında kıyafet aldınız . yeni doğan alsam dar gelebilir doğacağı kilosunu bilmiyoruz sonucta.kac aylar arası olmali

Hersey yolunda cok sukur
Yuruyusumude yaptim
Sutumuzde yeterli.
Hepinize dua ettim
Gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün darısı biZe olsun inşallah genel olupta böyle guzel olan doğuma hikayelerine bayılıyorum bende bır genel anestezı adayı olarak bol bol sütün az ağrın sıZın olur inşallah

Arkadslar bebeklere kac ay aralığında kıyafet aldınız . yeni doğan alsam dar gelebilir doğacağı kilosunu bilmiyoruz sonucta.kac aylar arası olmali
Ben 3 tane yenı doğan aldım 2 sı hastane çantasında ilk kakalarında sırtlarına kadar yapabiliyorlar onun dışında genelde 3-6 ay aldım yıkanınca bı kaça tanesinden küçülme farkettım zaten ılk aylar genelde kundaga sarılı olucak malum kış bide sonra 6-9 ay aldıkların var

Canım ben yeni'doğan
Bir tane onlu takım aldım
İki tane de 5 li hediye geldi.
Ha birde yeni doğan İkiüç tane zibini var.

Canım aynı durumdayım bana da doktor ünlüler 37.haftada sezeryan oluyorlar en geç bu sebepten ötürü sırf dedi :KK43: resmen tutamıyorum kendimi oturup bir paket cips yiyorum ki tadını bilmezdim eskiden...
Kilo almamak için öyle erken mi doğurulurmuş ne acayıp ınsanlar var

Kizlar doktora gittim. Suyum azmis bebek hareketleride azmis anne karninda yeteri kdr beslenemedigi icin suni sanci ile doguma alinacam.. aksam hastaneye gidecem . Dua edin lutfen birazcik korkuyorum:110:
Canım Allah m yardimcin olsun. Güzel haberlerini bekliyoruz

Kizlar doktora gittim. Suyum azmis bebek hareketleride azmis anne karninda yeteri kdr beslenemedigi icin suni sanci ile doguma alinacam.. aksam hastaneye gidecem . Dua edin lutfen birazcik korkuyorum:110:
Guzel haberlwrını beklıyoruz sakın ol fatkedışmış bak ne guzel emın ellerde olacaksın bol bol dua et

geçmiş olsun canım
analı babalı büyütsün rabbim inşallah
benimde sütüm ilk iki gün azdı sarılık bile oldu bebeğim
boza süt yapar dediler bana faydası oldu diyebilirim yada geleceği vardı bilemiyorum
dene istersen
çok teşekkür ederim canım hepimizin bol bol sütü olsun inşallah da emzirelim güzelce

:skandal:Korkma kiz nefes alıp vermeyi unutma:KK53:.40 hafta içindesin ne güzel doğum olcak hemde normal .bir avazda pirtlat inşallah. (Biraz gülmen için yazdım.birazda sakinlesmen icin:KK39: .)

Ben 3 tane yenı doğan aldım 2 sı hastane çantasında ilk kakalarında sırtlarına kadar yapabiliyorlar onun dışında genelde 3-6 ay aldım yıkanınca bı kaça tanesinden küçülme farkettım zaten ılk aylar genelde kundaga sarılı olucak malum kış bide sonra 6-9 ay aldıkların var
Teşekürler canim .

Slm kızlar . Dogum yapan annelerin gozu aydin. Geçmiş olsun. 37 haftamdayim artik dr um dogabilir normal diyor . Biraz cati darligim varmis ama hemen sezarysn demiyirum bebek iri degil dedi 3000 kg . Normal dogum yapan anneler . Nasil egzersizler yapti . Yuruyus plates topu iliski hurma .tarcin cayi bunlar acilma yapar mi ? Sezaryenden cok korkuyorum
Bütün ev işi, yemek, market Vs (fazla ağır taşımayarak) hergün biraz yürüyüş, oğlumu parka götürmek, namazları normal kılmak Vs hareketli olarak hayata devam ettim mecburen. Yere oturarak evi sildim sürekli. Bi de hurma yiyorumdum hergün. Bi de alaturka wc kullanmak tavsiye ediliyor. Çömel kalk hareketi çok faydalı normal doğum için...

Hersey yolunda cok sukur
Yuruyusumude yaptim
Sutumuzde yeterli.
Hepinize dua ettim
Gözün aydın. Allah sağlıkla hayırla büyütmek nasip etsin. Geçmiş olsun...

ALLAH yardımcın olsun. Korkma, olumlu düşün. Suni sancıyla başlayan kolay ve güzel doğum hikayeleri okuduk burada. Herşey güzel gidecek inşallah...

Back