- 8 Mart 2016
- 163
- 208
- 103
- 29
canım benimki de 2900 doğdu çok sıska durmuyo üzme kendini
Icim ferahladi biraz sagol canim .
Allah hepimizin yardimcisi olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimki de 2900 doğdu çok sıska durmuyo üzme kendini
Güle güle büyüt canım.Kizlarr hepinize tesekkur ederim.
Oglumu 8.21 de kucagima aldim
Genel olduk korktugum gibi olmadi.
3.760 grm 53 cm oldu pasamiz.
Hersey yolunda cok sukur
Yuruyusumude yaptim
Sutumuzde yeterli.
Genel anesteside sacmalamaktan korkuyordum.
Bi sorun yasamadik :)
Insallah eve gectigimde detayli yazisir konusuruz
Allah bekleyen herkese saglikla versin evladini.
Hepinize dua ettim
son 3_4 hafta her gün yürüyüş yaptım.3-4 km yürüyordum.doğumdan 2 gün önce hurma yemeye başalamıştım 38. haftada normal doğum yaptu-ım.Slm kızlar . Dogum yapan annelerin gozu aydin. Geçmiş olsun. 37 haftamdayim artik dr um dogabilir normal diyor . Biraz cati darligim varmis ama hemen sezarysn demiyirum bebek iri degil dedi 3000 kg . Normal dogum yapan anneler . Nasil egzersizler yapti . Yuruyus plates topu iliski hurma .tarcin cayi bunlar acilma yapar mi ? Sezaryenden cok korkuyorum
O ölçümlere hiç takılma yarım kilo bile fazla doğanı var. Hem olsun, sağlıklı olun ikinizde önemli olan o. Doğunca kilo da alır, büyür de...Sagolun arkadaslar ama bebegim daha 2900 grammisyeteri kdr besleyememisim cok uzuldum ya.. ama belkide olcumler hatalidir degilmi? Yani bir umut . Belkide daha kiloludur.
Ay ben bu son iki haftaya kadar 8 kiloyla gelmiştim şimdi 11 kilo oldu :/Ayyy bende ayniyimVicdan azabi icindeyim. Almadim almadim simdi kilo alinir mi yaa
Boyle giderse 20 kilo ile bitirirsem dua edicem
![]()
Senin beslemenle ne alakası var canım her Bebek belli kiloda doğmuyor ki. Hem ultrasonlar yanılıyor 2900 deyip 3100 gelme ihtimali de varSagolun arkadaslar ama bebegim daha 2900 grammisyeteri kdr besleyememisim cok uzuldum ya.. ama belkide olcumler hatalidir degilmi? Yani bir umut . Belkide daha kiloludur.
Sagolun arkadaslar ama bebegim daha 2900 grammisyeteri kdr besleyememisim cok uzuldum ya.. ama belkide olcumler hatalidir degilmi? Yani bir umut . Belkide daha kiloludur.
Saglikla mutlulukla gelsin bebis. Korkma nasilsa er yada gec o dogum olacak.Kizlar doktora gittim. Suyum azmis bebek hareketleride azmis anne karninda yeteri kdr beslenemedigi icin suni sanci ile doguma alinacam.. aksam hastaneye gidecem . Dua edin lutfen birazcik korkuyorum![]()
O ödemde olabilir. Ben baya bir sistim. Ellerim ayaklarim puf puf. Yataktan kalkinca yere basamiorum ayaklarim balon gibi.Ne yazık ki bencilce düşünülüyor demekbende 9 kilo aldım 34.haftaya kadar şu an +13 son haftalarda alınıyormuş gerçekten de kilolar...
Benimkide minik. Ama bu konuda iddaliyim inanilmaz iyi dengeli beslendim. Daha iyi napilabilirdi diye dusunsem inan birsey yoktu. Doktorun soyledigi yapisal oldugu yonunde. Benim esimde boyle dogmus. Birde bir cihaz baska olcuyor digeri baskaSagolun arkadaslar ama bebegim daha 2900 grammisyeteri kdr besleyememisim cok uzuldum ya.. ama belkide olcumler hatalidir degilmi? Yani bir umut . Belkide daha kiloludur.
Kizlar dua ile yatis yaptik 4 cm aciklik az suni vermeye başlandı dua ile insl cabucak
Allah yardim etsin canmmm.
Kizlar doktora gittim. Suyum azmis bebek hareketleride azmis anne karninda yeteri kdr beslenemedigi icin suni sanci ile doguma alinacam.. aksam hastaneye gidecem . Dua edin lutfen birazcik korkuyorum![]()
Allah yardimcin olsun cnm.habrlerini beklioruz.
Korkma canim insallah tek avazda dogurursun gelismelerden haberdar et biziKizlar doktora gittim. Suyum azmis bebek hareketleride azmis anne karninda yeteri kdr beslenemedigi icin suni sanci ile doguma alinacam.. aksam hastaneye gidecem . Dua edin lutfen birazcik korkuyorum![]()
Rabbim analı babalı büyütsün inşallah hayırlı evlat olsun Gözünaydın kurtulmuşsunuzKizlarr hepinize tesekkur ederim.
Hersey yolunda cok sukur
Yuruyusumude yaptim
Sutumuzde yeterli.
Hepinize dua ettim
Canım seninle aynıyız günlerimiz benim doktor 41. Haftaya bırakma taraftarı değil kaka ve kordon dolanma riski var diye senin dr ne diyor bu konudaAllah kısmet ederse annem geliyor bugün.Dün ki kontrolümde Herşey aynı çıktı. Bakalım ne zaman gelecek bizim bebek. İki doğum şeklinden de korkmuyorum. Rabbim bizim için en sağlıklısı hangisi olacaksa onu nasip etsin.
yardımcın olsun canım inşallah bi avazda kurtulursunKizlar doktora gittim. Suyum azmis bebek hareketleride azmis anne karninda yeteri kdr beslenemedigi icin suni sanci ile doguma alinacam.. aksam hastaneye gidecem . Dua edin lutfen birazcik korkuyorum![]()
Kizlar bende son haftadir hem uyku istegi hemde asiri bir istah var. Doymak bilmiyorum
Tum hamileligimde cok dengeli beslendim. Protein ve sebze agirlikli. Tatli yemedim gibi birsey. Son 1 haftadir makarna tatli borek ne bulsam yiyorum ve hep acim. Sizdede boyle birsey var mi?
Kizlarr hepinize tesekkur ederim.
Hersey yolunda cok sukur
Yuruyusumude yaptim
Sutumuzde yeterli.
Hepinize dua ettim
Kizlar doktora gittim. Suyum azmis bebek hareketleride azmis anne karninda yeteri kdr beslenemedigi icin suni sanci ile doguma alinacam.. aksam hastaneye gidecem . Dua edin lutfen birazcik korkuyorum![]()
Slm kizlar nasilsiniz
Bizim ablamiz hastalandi kislanclik yok diyoduk basladi atesikiz 39 oldu önü birak bans bak önü emzirme falan diyo
Saglikla mutlulukla gelsin bebis. Korkma nasilsa er yada gec o dogum olacak.
O ödemde olabilir. Ben baya bir sistim. Ellerim ayaklarim puf puf. Yataktan kalkinca yere basamiorum ayaklarim balon gibi.
Benimkide minik. Ama bu konuda iddaliyim inanilmaz iyi dengeli beslendim. Daha iyi napilabilirdi diye dusunsem inan birsey yoktu. Doktorun soyledigi yapisal oldugu yonunde. Benim esimde boyle dogmus. Birde bir cihaz baska olcuyor digeri baska