- 7 Ocak 2014
- 820
- 892
- 133
- 34
genel mi oldun.allah sag salim kavuştursun ikiniziKizlarrrrr
10 dkya giriyorum sezeryana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
genel mi oldun.allah sag salim kavuştursun ikiniziKizlarrrrr
Canımmm Rabbim yardımcın olsun. Güzel haberler le dön inşallahKizlar dua ile yatis yaptik 4 cm aciklik az suni vermeye başlandı dua ile insl cabucak doguralim
Ne guzel 10 gun gecmis bile. Agri sizi kaldimi ne durumdasin?Günaydın güzel hamiş ve lohusalar :)
Epeydir yazamadım buraya 5aralıkta epidural sezaryen oldum 10 günlük olduk bile şükürler olsun ama bebek küçük tutmaya korkuyor insan incincek diye ..
Gaz sancısı ne zaman biter Yenidoğanda?
Gazını nasıl alıyorsunuz Bebeğinizin?
Su ana coktan cikmissindir. Nasilsin? Umarim hersey yolundadir. Haberlerini bekliyorum.Kizlarrrrr
Haklisin yuzup yuzup kuyruguna geldik. Doktorla arasinda bir bag olusuyor insanin. Son anda degistirmek psikolojik olarak bile gerer insani.AzRASILAM canım doktor bir hafta önce yani 39. hafta istedi aslında 27 aralık ama hastane dolu 30 una kadar. bende madem seseryan yeni yülda olsun dedim ama kabul etmedi dönmezse çokda fazla beklememek lazım dedi.
başka bi hastane belki beklerdi ama şu saatden sonrada değiştirmek istemedim hayırlısı artık
Saglikla kolaylikla bir avazda dogum diliyorum.Kizlar dua ile yatis yaptik 4 cm aciklik az suni vermeye başlandı dua ile insl cabucak doguralim
GüZel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsunKizlarrrrr
Masallh ne güzel..Darisi bize ins..Bişey sormak istiyorum..Burda kizlarlada konustuk bu konuyu..Hazir sen yeni tecrübe edinmisken fikrini alalim..genel anezteziden uyandiginda ayilma odasina mi aldilar? Çok sacmaladin mi uyanirken? Biz sacma sapan seyler konusmaktan korktuk acikcasi rezil olmayalim diye...Birde genel anztzide uyanirken cok agrili oluyormuş..Biraz bilgi verirsen cok sevinirim..2gün sonra doğum um var çok endiseliyim..
dun gıttgımde 37 hafta 5 gunlukdu 4 kılo olmusmaşallah cnm suan mi 4 kilo 2 hafta sonra mı 4 kilo olurmus benimki de iri
yok cnm hftaya persembe yda cuma ama ben konuscm persembe yapılmasını ıstıcemYani yarın yada cuma mı
Kizlar p tesi 2 cm.olan acikligim sabah asiri akinti yumurta akinkivaminda doluca gelince oglenki kotrolde dr aoyledim cati muyeneai yapti ve nisanin gelmis dedi aciklik 3 cm olmus nst de aancimda cikti en fazl 70 geldi sukurler olsun baslamis bu gece muhtemelen dogurursun yoksa sabah gene gel 4 cm se yatis yapacağım burda takip etcem.dedi hayirlisi insallah dua ile suan belimde kasigimda agrilar kasilmalar var dayanabildigim kadar dayancam insallah bakalim kizim ne zaman geldim diecek
Hayirli geceler hanimlar.
Bugun kosturmaktan giremedim.
Yarin 7 de hastahaneye giris yapicam.
Insallah saglikla kucagima alirim oglumu.
Dua edin.
Musait oldugumda yazarim insallah
Kizlar iyi dilekleriniz icim tesekkur ederim. Sukur iyiyiz. 3250 dogdu bebegim. Rabbim herkesin evladini hayirli eylesin. Dogum yapacaklari da bi avazda kurtarsin Rabbim. Genel anestezi oldum inanin korkulacak bisey yokmus
Merhabalar dün gece sancım ve batmam olduğunu cuma 2 cm açıklığım olduğunu yazmıştım bugün sabah sancım arttı ve 9 cm açıklıkla Doğuma girdim çok şükür bebeğime kavuştum 11:39 da 9 cm açıklığım olduğunu öğrendim 12:14 te kızıma kavuştum kesi suni sancı hiçbirşey yok çok şükür tamamen organik ve sonu tentene biten bi Doğum oldu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2. Yavrum hoşgeldin bebeğim
Kizlarrrrr
Allah kısmet ederse annem geliyor bugün.Dün ki kontrolümde Herşey aynı çıktı. Bakalım ne zaman gelecek bizim bebek. İki doğum şeklinden de korkmuyorum. Rabbim bizim için en sağlıklısı hangisi olacaksa onu nasip etsin.[/QUOTE
Gozun aydin canim hadi hayirlisi hakimizda hayirli kolay dogumlarimiz olsun
Kizlar dua ile yatis yaptik 4 cm aciklik az suni vermeye başlandı dua ile insl cabucak doguralim
@suzan6638 canim dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun iyi haberlerini bekliyiruz
rBENİM DE HAFTAM BİTTİ 2 GÜNDE 1 NTS YE GIRCEM
Hosgeldin canim aramiza :) 40 haftayi devirip takvimsiz kalanlar kulubu. Bu bebek ne zaman gelecek, herkes daha dogmadi mi diye arayip duruyor stres olmaya basladim bizim bebiste tik yok
Kizlar p tesi 2 cm.olan acikligim sabah asiri akinti yumurta akinkivaminda doluca gelince oglenki kotrolde dr aoyledim cati muyeneai yapti ve nisanin gelmis dedi aciklik 3 cm olmus nst de aancimda cikti en fazl 70 geldi sukurler olsun baslamis bu gece muhtemelen dogurursun yoksa sabah gene gel 4 cm se yatis yapacağım burda takip etcem.dedi hayirlisi insallah dua ile suan belimde kasigimda agrilar kasilmalar var dayanabildigim kadar dayancam insallah bakalim kizim ne zaman geldim diecek
Hayirli geceler hanimlar.
Bugun kosturmaktan giremedim.
Yarin 7 de hastahaneye giris yapicam.
Insallah saglikla kucagima alirim oglumu.
Dua edin.
Musait oldugumda yazarim insallah
Kizlar iyi dilekleriniz icim tesekkur ederim. Sukur iyiyiz. 3250 dogdu bebegim. Rabbim herkesin evladini hayirli eylesin. Dogum yapacaklari da bi avazda kurtarsin Rabbim. Genel anestezi oldum inanin korkulacak bisey yokmus
Merhabalar dün gece sancım ve batmam olduğunu cuma 2 cm açıklığım olduğunu yazmıştım bugün sabah sancım arttı ve 9 cm açıklıkla Doğuma girdim çok şükür bebeğime kavuştum 11:39 da 9 cm açıklığım olduğunu öğrendim 12:14 te kızıma kavuştum kesi suni sancı hiçbirşey yok çok şükür tamamen organik ve sonu tentene biten bi Doğum oldu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 2. Yavrum hoşgeldin bebeğim
Kizlarrrrr
Allah kısmet ederse annem geliyor bugün.Dün ki kontrolümde Herşey aynı çıktı. Bakalım ne zaman gelecek bizim bebek. İki doğum şeklinden de korkmuyorum. Rabbim bizim için en sağlıklısı hangisi olacaksa onu nasip etsin.[/QUOTE
Gozun aydin canim hadi hayirlisi hakimizda hayirli kolay dogumlarimiz olsun
Kizlar dua ile yatis yaptik 4 cm aciklik az suni vermeye başlandı dua ile insl cabucak doguralim
@suzan6638 canim dualarimiz seninle Allah yardimcin olsun iyi haberlerini bekliyiruz
rBENİM DE HAFTAM BİTTİ 2 GÜNDE 1 NTS YE GIRCEM
Hosgeldin canim aramiza :) 40 haftayi devirip takvimsiz kalanlar kulubu. Bu bebek ne zaman gelecek, herkes daha dogmadi mi diye arayip duruyor stres olmaya basladim bizim bebiste tik yok
BEnde bi an bugün mü dedim :) neden bu kadar bunaldık canım. Yeni hepimiz son zamanlarından bunaldık ama sen baya bi bunalmış gibisinyok cnm hftaya persembe yda cuma ama ben konuscm persembe yapılmasını ıstıcem
sabırsızlık merak nasıl olcak telas var bualdım hep kafamda aynı sorularBEnde bi an bugün mü dedim :) neden bu kadar bunaldık canım. Yeni hepimiz son zamanlarından bunaldık ama sen baya bi bunalmış gibisin
Aynı durumdayım valla bi haftdır ne uykuya doydum be yemeğeKizlar bende son haftadir hem uyku istegi hemde asiri bir istah var. Doymak bilmiyorum
Tum hamileligimde cok dengeli beslendim. Protein ve sebze agirlikli. Tatli yemedim gibi birsey. Son 1 haftadir makarna tatli borek ne bulsam yiyorum ve hep acim. Sizdede boyle birsey var mi?
Kizlar bende son haftadir hem uyku istegi hemde asiri bir istah var. Doymak bilmiyorum
Tum hamileligimde cok dengeli beslendim. Protein ve sebze agirlikli. Tatli yemedim gibi birsey. Son 1 haftadir makarna tatli borek ne bulsam yiyorum ve hep acim. Sizdede boyle birsey var mi?
enine boyuna bir yakışıklı doğmuş maşallah kuzuya. Gözünüz aydın canım Allah sağlıklı uzun ömürler versin paşaya.Kizlarr hepinize tesekkur ederim.
Oglumu 8.21 de kucagima aldim
Genel olduk korktugum gibi olmadi.
3.760 grm 53 cm oldu pasamiz.
Hersey yolunda cok sukur
Yuruyusumude yaptim
Sutumuzde yeterli.
Genel anesteside sacmalamaktan korkuyordum.
Bi sorun yasamadik :)
Insallah eve gectigimde detayli yazisir konusuruz
Allah bekleyen herkese saglikla versin evladini.
Hepinize dua ettim