• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

kizlar birsey sormak istiyorum.. bugun ilk defa iki ucumdanda süt gelmeye basladi durmadan geliyor ve ben uzuluyorum bosa gidiyor diye:KK43:

Ne guzel sevinsene sutun onceden gelmis acaba gelecekmi gelmicekmi stresi yasamayacaksin :) ilk gelen kiymetli sutude saklayabilirsin. Doktoruna sor benim bildigim onlarin ozel enjektor tarzi saklama kaplari oluyor. Eczaneye git en basitinden ucu buyuk bir enjektor al danladiginda icine damlat sonra buzdolabinda saklarsin

Kızlar 06.12.2016 salı günü Allah'a bin şükür kavuştuk oğlumla. Allah isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah. Spinal sezaryan oldum. Bugün eve çıktık. Çok fazla gaz sancım var. Sütüm bugün çok az geldi. Bebegim doymuyor. Mama vermek zorunda kaldık. Göğüs agrisi kesı agrisi gaz agrisi var. Tek basıma henüz kalkamıyorum. Ne olur dua edin sutum gelsin. Ağrılarım geçsin.

bende bildiğin ağırlaştım. kanepete uzanırken kalkmak zor geliyor yuvarlanarak kalkıyorum oraya buraya tutunup. vücudumun ağırlık noktası değişti:)

bende ayni durumdayim, kanepeden kalkmak ya da kanepede.donmek cok zor. Oturursamda bebek tekme atmaya basliyor
.eziliyor sanirimm garibim :)

nasıl ya yenidoğan bebeğe mi verdirdi ???? bence doktorunu değiştir. gaz için kundak, kucak, gaz masajı dışında birşey yapılmaz bide ayşe öner in youtube da gaz masajı videosu var çok öneriliyor. ilk 3 ay gaz sorunu oluyormuş ama 3 aydan sonra düzene girecek inşallah sabret.
şuanda şoktayım resmen. bir doktor verdiyse biz ne yapalım. her yer bas bas bağırıyor ilk 6 ay anne sütü sadece diye, dünya sağlık örgütü ve türkiye sağlık bakanlığı da dahil olmak üzere. bebeğin bağırsak florası başka besinleri almaya müsait değil. lütfen yapma :(
Cnm zaten bir iki damla verdim sürekli bişey degil diğer doktora kalsaydık oyuncak yapacaktı kızımı şimdi ver de demedi ilerde gaz için ilaç yazdım ama en etkilisi o dedi

G
Kızlar 06.12.2016 salı günü Allah'a bin şükür kavuştuk oğlumla. Allah isteyen herkeze evlat nasip etsin inşallah. Spinal sezaryan oldum. Bugün eve çıktık. Çok fazla gaz sancım var. Sütüm bugün çok az geldi. Bebegim doymuyor. Mama vermek zorunda kaldık. Göğüs agrisi kesı agrisi gaz agrisi var. Tek basıma henüz kalkamıyorum. Ne olur dua edin sutum gelsin. Ağrılarım geçsin.
Gozun aydın cnm rabbim uzun ömürler versin

Ne guzel sevinsene sutun onceden gelmis acaba gelecekmi gelmicekmi stresi yasamayacaksin :) ilk gelen kiymetli sutude saklayabilirsin. Doktoruna sor benim bildigim onlarin ozel enjektor tarzi saklama kaplari oluyor. Eczaneye git en basitinden ucu buyuk bir enjektor al danladiginda icine damlat sonra buzdolabinda saklarsin
bunu hic duymamistim bir daniyisim en iyisi cnm cok saol.. benim bildigimde ilk gelen sut bebek icin cok faydaliymis o nedenle uzuldum biraz

QueenSweethart QueenSweethart canım sanki iki üç gündür senden haber alamadık gibi, ben mi gözden kaçırdım bilemedim. Nasılsın nerelerdesin?

Canim benim evet bir kac gündür giremiyorum hic. Annemler geldiginden beri ev biraz kaotik oldu, pek zaman ayiramadim buraya. Hala bekliyoruz, bebegimin gelmeye pek niyeti yok :) Kasilmalar var ama düzenli degil. Acilmam da yok. Ahududu cayi iciyorum, hurma yiyorum. Bakalim ne zamana karar verecek bebisim. Sizler nasilsiniz?

Rabbim hayirli evlat eylesin insallah

Cnm zaten bir iki damla verdim sürekli bişey degil diğer doktora kalsaydık oyuncak yapacaktı kızımı şimdi ver de demedi ilerde gaz için ilaç yazdım ama en etkilisi o dedi
Sen bilirsin canım senin bebeğin sonuçta ben doğru bildiğim söylemek zorundayım. 1 2 damla dediğin zaten bebeğinin midesinin kaldiramayacagi miktar , onların vücutları okadar küçük ki bizim gibi düşünemeyiz. Bence doktorun her dediğine güvenme ..

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsun. Sezeryanda hemen süt gelmez inmesi 3 günü bile bulabilir. Mama vermek zorundaysan kaşıkla ya da şiringa ile verin biberon a alıştırma yın . Biberonla mamayi çeken bebek anne memesi nden istemeyebiliyormus kolay a alisiyo çünkü.
bunu hic duymamistim bir daniyisim en iyisi cnm cok saol.. benim bildigimde ilk gelen sut bebek icin cok faydaliymis o nedenle uzuldum biraz
a evet tabiki ilk gelen kolostrum u saklayın altın değerinde o bebeğiniz için. Şimdiden hayırlı doğumlar :)

Gunaydin kizlar,
Bugun kontrol um var. dr her ihtimale karsi hazirlikli ac karnina gelin dedi. 39+5 henuz geceleri hafif bi adet sancisi disinda belirtiden eser yok. Bebis de en son kanala donmemisti yan yatiyordu. Dualarinizi esirgemeyin hakkimizda hepimizin hayirlisi olsun.

Gunaydin kizlar,
Bugun kontrol um var. dr her ihtimale karsi hazirlikli ac karnina gelin dedi. 39+5 henuz geceleri hafif bi adet sancisi disinda belirtiden eser yok. Bebis de en son kanala donmemisti yan yatiyordu. Dualarinizi esirgemeyin hakkimizda hepimizin hayirlisi olsun.
dualarım seninle inş dönmüştür sen peki anlayamıyor musun dönüp dönmedğini ben kafası nerdeyse hissediyorm.)
5 ten beri uyuyamadım ya:((

Hayırlı olsun
ALLAH analı babalı büyütsün inşallah

Gunaydin kizlar,
Sezeryana alma ihtimali var o zaman
Hayırlısı neyse o olsun inşallah

Ya cok
dualarım seninle inş dönmüştür sen peki anlayamıyor musun dönüp dönmedğini ben kafası nerdeyse hissediyorm.)
5 ten beri uyuyamadım ya:KK43:(

Ya cok hareket ediyor su an mesela dik basasagi gibi geliyor bana, aksam oluyor sol kasigmin o tarafta gibi tekme hissediyorum. Bilmiyorum normal mi. Asagida da baski var, hickiriklardan da anliyorum kafa nerde. Ama gecen kontrolde cok baski ve sanki o bikini bolgesinde hareket var olarak dr a soyledim. Girmemis baska sey hissediyorsundur dedi.

Hayırlı olsun
ALLAH analı babalı büyütsün inşallah

Sezeryana alma ihtimali var o zaman
Hayırlısı neyse o olsun inşallah

Evet canim. Eger ins nst de suyunda sorun yoksa onumuzdeki haftaya kadar beklemek isteyecegim. Gununu gecirsin ins. Olmazsa da kismet boyleymis hepimizin hakkinda hayirlusi

günaydın güzel anneler biz bugün de beklemeye devam:dua::dua:
Beklemek en zoruymus valla ... ne uyku ne sanci hic umrumda degil bir annevvel gelse artik bebis de tabi saglikla hepimizi bir avazda kurtarsin ins.. bebegimizi kucagimiza alinca huzura ericez

Günaydın kızlar :) evet sancı bekleyip gelmeyen doğuramayan kardeşlerim toplaşın etrafıma :)) şimdi size kuzenlerimin Doğum başlatma yöntemini söylüyorum. Bezi alıyorsunuz evinizin bütün kapılarını uzana uzana siliyorsunuz. Yetmedi mi bu seferde mutfak dolaplarını siliyorsunuz en geç ertesi gün Doğum :)

Gunaydim guzel anneler dogum yapanlarin gozu aydin Allah anali babali.buyutsun, bugun dogum yapacaklara rabbim.saglikla kavusmak.nasip.etsin bebeklerine insallah. Bizim gibi bekleyenlerede rabbim.bir an evvel saglikla dogurmayi nasip.etsin insallah. Hepinize hayirli cumalar dilerim, benim.ara ara adet agrisi gibi agrim.oluyor bacagima.vuruyor ve geciyor. Birde cati agrim.dun geceden beri kesilmedi hic,,yatakta donerken bacaklarimin arasi sizliyor resmen, Allah hepimizin yardimcisi olsun

Back