• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Anneleri

Canım mutlaka vardır iyi bi çocuk doktoru burda bi konu aç istersen belki faydası olur
Açılan konulara baktım hortlattım. Arıyorum internette benim hiç hoşlanmadığım doktorları bile yüceltmiş insanlar nasıl oluyorsa.. hiç olmadı İzmir'e götürücem artık..

Suni dene derim.gidisata gore dr yonlendirir 1.bebemde suni ilemolmustu 40+2de cunku

Kundaklama yapcam oglumdaki gibi gene insl cunku her sicramasinda uyanacak
ben onu hergun yapiyom.giz ama sojuc husran regl agrim var st lerdir

hay mmaasallah darisi bize jnsl
Valla ben hergün böyle çalışkan olacak gücü bulamıyorum. Hatta hasta gibi yatıyorum :))
Hep bir'uyku hali bende de var.
Bende de ağrı var ya geçmiyor acaba üsüttm mü diye düşünmeye bile başladım
Bakalım ne zaman gelecek bebeklerimz

İyi geceler kızlar giremiyorum bi turlu doguran var mı
Ayy ben ilkinde anlamamışım kuvezdeydi 8 gun o sırada da ben iyilişmişim şimdi canım çıktı sezeryan yerim kanadı tekrar pansuma gittim uyuz çoçuk doktoru korkuttu bugün başka doktora gittik geldigimizden beri de emzir mama yap çorek otu kaynat ver olmadı bi daha altına bak derken sızdı biraz kızım oturmaktan karnımın içi ve yaram agrıyo annem yazık çok yoruldu

Doğum yapan arkadaşlar, yapacak olan arkadaşlar bebeği kundak la ma yi düşünüyor musunuz, yada kundak la diniz mi?

evet düşünüyorum. kundak çok öneriliyor ama yarım kundak yapıcaksın, ilk zamanlarda moro refleksi nedeni ile bebek ellerini aşırı oynatıp kendini korkutuyormuş. kundaklayınca anne karnında hissi verip rahatlıyor. bacaklarını kundaklamayacaksın kalça çıkığı olmasın diye sadece üst beden.

demekki agirlasmak buymus. Onceden gece evin icinde gezerdim. Simdi agrim olmasina ragmen uyumak istiyorum.
bende bildiğin ağırlaştım. kanepete uzanırken kalkmak zor geliyor yuvarlanarak kalkıyorum oraya buraya tutunup. vücudumun ağırlık noktası değişti:)

Bendede bir adet sancisi gibi cook hafif bir agri girip cikiyor. Boyle cok sinir bozucu bir sizinti veriyor. Rahmimi hissediyorum resmen sicacikmis gibi geliyor ici . Ama gelip gecen bir agri dgeil surekli oluyor adetteki gibi. Sabahta bel sizintisi ile uyandim . Ay artik dogurmak istiyorum ya.. korku morku kalmadi .d olsun bitsin istiyorum.. boyle az az sanci cekecegime birden gelsin olsun bitsin
aynı sancı bende de var sürekli devam eden hafif bi regl sancısı yaa. düzenli girip çıkan değil ama.

İyi geceler kızlar giremiyorum bi turlu doguran var mı
Ayy ben ilkinde anlamamışım kuvezdeydi 8 gun o sırada da ben iyilişmişim şimdi canım çıktı sezeryan yerim kanadı tekrar pansuma gittim uyuz çoçuk doktoru korkuttu bugün başka doktora gittik geldigimizden beri de emzir mama yap çorek otu kaynat ver olmadı bi daha altına bak derken sızdı biraz kızım oturmaktan karnımın içi ve yaram agrıyo annem yazık çok yoruldu
canım çörek otu kaynat ver derken, bebeğine vermiyosun dimi? ilk 6 ay anne sütü, o da yoksa mama dışında kesinlikle hiçbirşey vermemek gerekiyor ben mi yanlış anladım

evet düşünüyorum. kundak çok öneriliyor ama yarım kundak yapıcaksın, ilk zamanlarda moro refleksi nedeni ile bebek ellerini aşırı oynatıp kendini korkutuyormuş. kundaklayınca anne karnında hissi verip rahatlıyor. bacaklarını kundaklamayacaksın kalça çıkığı olmasın diye sadece üst beden.

bende bildiğin ağırlaştım. kanepete uzanırken kalkmak zor geliyor yuvarlanarak kalkıyorum oraya buraya tutunup. vücudumun ağırlık noktası değişti:)

aynı sancı bende de var sürekli devam eden hafif bi regl sancısı yaa. düzenli girip çıkan değil ama.

canım çörek otu kaynat ver derken, bebeğine vermiyosun dimi? ilk 6 ay anne sütü, o da yoksa mama dışında kesinlikle hiçbirşey vermemek gerekiyor ben mi yanlış anladım
Doktorumuz söyledi cnm kızıma da vermiştim gaz için

Bugün çok sessiz burası herkes yatiyor mü :) yoksa

Doktorumuz söyledi cnm kızıma da vermiştim gaz için
nasıl ya yenidoğan bebeğe mi verdirdi ???? bence doktorunu değiştir. gaz için kundak, kucak, gaz masajı dışında birşey yapılmaz bide ayşe öner in youtube da gaz masajı videosu var çok öneriliyor. ilk 3 ay gaz sorunu oluyormuş ama 3 aydan sonra düzene girecek inşallah sabret.
şuanda şoktayım resmen. bir doktor verdiyse biz ne yapalım. her yer bas bas bağırıyor ilk 6 ay anne sütü sadece diye, dünya sağlık örgütü ve türkiye sağlık bakanlığı da dahil olmak üzere. bebeğin bağırsak florası başka besinleri almaya müsait değil. lütfen yapma :(

Iyi geceler 38+6 oluyoruz bugun hayurlsi erken dogum riski derken simdi.sanci takib rdiyoruz gunduz 30 dk.yurudum az evvelde oglumu yatirip ciktik 40 dk yuruduk esimle hayirlisi allah hayirlisi ile dogumlqr nasip etsin insl cumleaine

Kizlar bugun saat 3.30dan beri sanci cekiyorum. Bu kanala inme agrisi dedigimiz agriyla kasilma sanci hepsi var. Karnim kasilma harici semsert baya gergin acayip sert. Simdi patlicm diyip duruyorum. Dualarinizi eksik etmeyin insallah. Bugun yarin kurtulcam hayirlisiyla galiba.

Kizlar bugun saat 3.30dan beri sanci cekiyorum. Bu kanala inme agrisi dedigimiz agriyla kasilma sanci hepsi var. Karnim kasilma harici semsert baya gergin acayip sert. Simdi patlicm diyip duruyorum. Dualarinizi eksik etmeyin insallah. Bugun yarin kurtulcam hayirlisiyla galiba.
Hastaneye neden gitmiyorsun

Hastaneye neden gitmiyorsun
Dr mesajlastik da 5 dkka 1 e dusunce gel yada sklasirsa gel dedi. Simdilik gidilcek bi durum gormedim cnm. Bekliorum. Hayirlisi bakalim. Bu kadar agriya ya acilma oldu ya iyce kaanala girdi biseler oldu bakalim.

Dr mesajlastik da 5 dkka 1 e dusunce gel yada sklasirsa gel dedi. Simdilik gidilcek bi durum gormedim cnm. Bekliorum. Hayirlisi bakalim. Bu kadar agriya ya acilma oldu ya iyce kaanala girdi biseler oldu bakalim.

Rabbim yardimcin olsun sagsaglim kucagina al bebegini insallah

Hayırlısı olsun inşallah allah bir avazda kurtarsın inşallah

Insallah kizlar saolun. Bu oncekilere benzemiyo insallah yine yaniltmaz bizi. Gerci dogmick olsada ya rahmi acti ya kanala tamamen yerlesti son kontrolde acilma ayni 2 cm di rahim iyce yumusamis bebisde kafayi yerlestirmis demisti. O zamanda bi gun oncesi bu kanala.inme agrisi dedigim agridan yasamistim. Gene bseler oldu ama bakiyim noldu bilmiyorm. Insallah gecmez geceye siddetlenirde hastaneye giderim.hayirlisiyla. hazir kendi dr da nobetciyken.

Insallah kizlar saolun. Bu oncekilere benzemiyo insallah yine yaniltmaz bizi. Gerci dogmick olsada ya rahmi acti ya kanala tamamen yerlesti son kontrolde acilma ayni 2 cm di rahim iyce yumusamis bebisde kafayi yerlestirmis demisti. O zamanda bi gun oncesi bu kanala.inme agrisi dedigim agridan yasamistim. Gene bseler oldu ama bakiyim noldu bilmiyorm. Insallah gecmez geceye siddetlenirde hastaneye giderim.hayirlisiyla. hazir kendi dr da nobetciyken.
Rabbim yardimcin olsun inşaallah sağlıkla kucagna alırsın geri sayım baslamasi heycanlandirio bnde hem heyecan hem korku var tabiki olucak ama ucundaki mükafatı düşününce geçiyo hepsi duanizi eksik etmeyin

kizlar birsey sormak istiyorum.. bugun ilk defa iki ucumdanda süt gelmeye basladi durmadan geliyor ve ben uzuluyorum bosa gidiyor diye:KK43:

Back