2016 Aralık Anneleri

suzansu canım uzulmen gayet normal ama sakin isyan etme zaten inançlı bir bayansin belli .
Allah sana da senin gibi evlatlar nasip etsin
Vee biliyorsun değil mi dusuk ten sonraa yeni hamilelik çok kolay oluyormuş inanıyorum bir sonraki aylarda hamilelik haberini alacağız moral çok önemli uzuldugunde sürekli salavat getir
Daha bizimkilerde belli değil kalp atışlarını duymadik çoğumuz yada kalp atışından sonrada bizimle kalacaklarmi belli değil dua etmek en iyisi

Peki kist olunca hamile olunmuyor mu

Hamile olman icin dönem uymuyor. 9 nisanda adet olduysan su ara ancak yumurtlama dönemindesin. Kasigindaki agri gelisen yumurtadan kaynaklaniyor olabilir.
Hamile olma ihtimalin sifira yakin periyodunun 13. günde oldugunu düsününce.

suzansu cnm çok geçmiş olsun her zaman diyoruz ya Rabbim hayirlisini nasip etsin diye..
Demek ki hayırlı değilmiş. .
Cennette bir meleğin var artık. .

suzansu canim cok uzuldum, Allah sabir versin. Dualarimiz hep bebekleriminizin saglikli olmasi icin, boyle sonuclandiysa eger uzucude olsa mutlaka bir hayri vardir. Allah insallah en hayirli zamanda tekrar nasip etsin sana.

Sağ ol canım çok teşekkür ederim . Rabbim meleklerinizi korusun onları esirgesin inşallah. Evet haklısın mutlaka bir hayır vardır emenna başım gözüm üstüne gelen Allah (c.c) dan. sabrınıda versin Rabbim bana inşallah.

suzansu canım çok geçmiş olsun, Allah en kısa sürede yine Nasip eder inşallah.

Amin çanım amin ... Çok sağ ol . bir sürü yigenim olacak aralıkda onların dogumu kutlucaz inşalallah. paşalar sultanlar Rabbim onları esirgesin korusun .Amin.

Canım benım dualarım bundan sonra sizler için .Evelallah ilk kese sonra kalp atışları sonra bi bakmışınız kucaklamışsınız bebekleri hiç bişi olmaz Rabbimin izniyle siz kotu düşünmeyin benımki zaten mucizeidi 7 sene hiç gebelik yaşamadım ben rahimde hazır değilmiş yaşda ileriydi sebebleri çoktu yani canım . Bunlar benım sebeb die yorumladıklarım Rabimin sebeblerini bilemem tabi . olsun canımm ya buda güzel inanki ben haftada olsa yaşadım buda hamd olsun .yanlız şunu soylemeden gecemiycem akrabalarımdan çok sizler bana destek oldunuz umut oldunuz en kotu anımda benı sakınleştirdiniz . Hepiniz hakınızı helal edin . hepinizi öpüyorum . Bu bekleyişli sabır gerektiren sürecde vesveselerden kurtarıp Allah (c.c) yar ve yardımcınız olsun ..Öpüyorum hepinizi .

amin inşallah dur bakalım bi ultrasonla bakabilecek doktora git istersen
evet haklısın canım. Biraz pimpirikliyim. düşündüğüm gibi olmaya bilirde. kafamda deli sorular. hamilelik hormonları nasıl bişeyse ne hale geliyoruz.
Moralini i bozma lütfen. Siteye bakarsan kesenin görünüp bebeğin geç göründüğü bir sürü arkadaş olduğunu görürsün. Geç döllenme olmuş olabilir belki. Ama tabi herseyin hayırlısı olsun hakkimizda. Sağlıksız bi gebelik oluşacaksa, kromozom hatası varsa vücudumuz bu gebeliği sürdürmez sonlandırırmis.dün kadın doğum uzmani Kağan Kocatepe nin sitesinde okudum.

Kızlar sizde birsey lerden tiksinme oluyor mu yoksa birtek benmiyim
Balık ve tavuktan tiksiniyorum daha lik kırmızı et yemedim ama muhtemelen ondan da tiksinirim
Ne yapacağımı şaşırdım aklıma geldikçe kötü oluyorum .

Peki kist olunca hamile olunmuyor mu
Hayır tatlım kist olması ağrıya neden oluyor. Bazı kistler yumurtlamaya engel oluyor dolayısıyla gebeliğe ama bazı. Ben kist nedeniyle çok ağrılı düzensiz adetler geçirdim. Ama bu ay üşütmüşsen ondan da olabilir telafe etme doktora görün.

suzansu gerçekten çok üzüldüm zor bir durum ne desek boş demekki seninde sınavın buymus Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin ve sağlıcakla kucağına al Allah büyük inş en kısa zamanda tekrar mutlu haberini alırız dualarımız seninle

Ayy bende oyleyim Canım ama hatta ben herşeyden tiksinir vaziyetteyim şunu yiyeyim diyorum hop ondan tiksiniyorum tuhaf gercekten

Bende geçen gebeliğimde süt ve kavrulmuş soğandan tiksinmiştim. Ama bebeğinin sağlığı için bunları tüketmen lazım. Tiksindiğin yiyeceklerin porsiyonlarını küçült yerken de yanında mideni bastıracak bir şeyler bulunsun.

Benim doktorum bana ilk üç ay sadece sevdiğin ve canının istediğini ye, tiksindiğin bir şeyi yemek konusunda kendini zorlarsan daha çok kusarsın, faydadan çok zarar verirsin kendine dedi. Zaten ilk üç ay senin depolarından yiyecek bebek, hiç bir şey yemesen bile beslenir dedi. Sen sadece folik asitini eksik etme, ne canın çekerse onu ye dedi. O yüzden kendimi zorlamıyorum hiç, midemi bulandırmayan sadece tarhana çorbası, çubuk kraker ve yeşil elma. Ben de sadece onları yiyorum

Merha gününüz hayırlı sağlık li mujdeli olsun inşallah kardeşlerim. .
Şimdi geldim hastaneden. Meleğim yok artık dusmusdün akşam arı büyüklükte bi parça dusurdum sanırım oydu.uzgunum mutsuz um ama ne edeyim nasip değilmiş..doktor kese duruyor ama bebek yok dedi kürtajla aldı yarım saat sonra çıktım ilk defa kendimi bu kadar boş çaresiz hissettim.Buna da sukur ki 7 sene sonra 1 haftada olsa rabbim annelik duygusunu yaşattı bana.içinde korku şüphe olan kardeşlerim üzülmeyin kendinizi yıpratma yin düşecek olan düşüyor benim gibi kahrol mayın .Dualarimiz Allaha ona emanet kendimiz ve meleklerimiz.ben bebisimimden aldı rabbim ömrünü sizlerin kine yazsın onun omrunu tosunlar gibi evlatlariniz olsun inşallah.hepinize teşekkür ederim en zor anlarında yanımda olduğunuz için,,

Benim.mesajlari bi oku istersen canim. Sabahlari bise yiyemiyorum aksamlari daha baskisi azalmio oluo bulantinin ne yersem aksam iste inssallah uzun surmez bu isgence

Geçmiş olsun. İyi korkutmuşsun herkesi. İnşallah iyisindir şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…