- 15 Nisan 2016
- 68
- 22
Peki kist olunca hamile olunmuyor muBence sende gebelik yoktur adet olmuşsun ya kist gibi bir şey var ya da üşütmüşsün kendini ağrılı adet görüyorsun o midene vurup bulandırıyor. Doktora gitmelisin.
Kizlarsize bi sorum olacak ben 4 nisanda iliskiye girdim 9 nisanda adet oldum aslinda 12sinde olmam gerekiyrdu kasiklarimda agri var özelliklede sol da batma gibi basim ağrıyor ama hic uykum gelmiyor bide bugun istifraettim sizce hamile miyimdir merak ediyorum
Peki kist olunca hamile olunmuyor mu
Sende hamilemisin canım tebrik ederim valla onur bey iyi diye duydum ben sen bilirsin cem bey de iyi diye duydumanladım cnm bende doktorumu değiştircem. egepol de dilek hanıma gidiyor bir arkm memnun ama o da yoğunmuş.
karar veremedim bende.
suzansu canim cok uzuldum, Allah sabir versin. Dualarimiz hep bebekleriminizin saglikli olmasi icin, boyle sonuclandiysa eger uzucude olsa mutlaka bir hayri vardir. Allah insallah en hayirli zamanda tekrar nasip etsin sana.
suzansu canım çok geçmiş olsun, Allah en kısa sürede yine Nasip eder inşallah.
suzansu canım uzulmen gayet normal ama sakin isyan etme zaten inançlı bir bayansin belli .
Allah sana da senin gibi evlatlar nasip etsin
Selam canım . evet üzlmemem elimde değil ama dedimya Rabbim sabır versin bana inşallah . okadar zor umutsuz bi zamanda geldiki zaten ruyada gibiydim yemin ederim. ama erken uyandım .Allah (c.c) bana bunu yaşatacakmış yaşattı bunada şükür .Dualarınız bana yetiyor çok ama çok sağ olun kardeşlerim.
Vee biliyorsun değil mi dusuk ten sonraa yeni hamilelik çok kolay oluyormuşinanıyorum bir sonraki aylarda hamilelik haberini alacağız moral çok önemli uzuldugunde sürekli salavat getir
Daha bizimkilerde belli değil kalp atışlarını duymadik çoğumuz yada kalp atışından sonrada bizimle kalacaklarmi belli değil dua etmek en iyisi
evet haklısın canım. Biraz pimpirikliyim. düşündüğüm gibi olmaya bilirde. kafamda deli sorular. hamilelik hormonları nasıl bişeyse ne hale geliyoruz.amin inşallah dur bakalım bi ultrasonla bakabilecek doktora git istersen
Moralini i bozma lütfen. Siteye bakarsan kesenin görünüp bebeğin geç göründüğü bir sürü arkadaş olduğunu görürsün. Geç döllenme olmuş olabilir belki. Ama tabi herseyin hayırlısı olsun hakkimizda. Sağlıksız bi gebelik oluşacaksa, kromozom hatası varsa vücudumuz bu gebeliği sürdürmez sonlandırırmis.dün kadın doğum uzmani Kağan Kocatepe nin sitesinde okudum.Ah canım ya valla iki gündür moralim altüst oldu, eşime bile diyemedim dün doktorun söylediklerini. Haftaya belli olurmuş öyle söylüyor dedim. İzin alamadığı için beraber gidememiştik. Dün fındık, ceviz, badem felan almış bana süsletmiş bide
Çok şükür duyduk büyümüş kuzuuay inşallah duyarsın ben de haftaya gidicem aklımda hep bu var
Hayır tatlım kist olması ağrıya neden oluyor. Bazı kistler yumurtlamaya engel oluyor dolayısıyla gebeliğe ama bazı. Ben kist nedeniyle çok ağrılı düzensiz adetler geçirdim. Ama bu ay üşütmüşsen ondan da olabilir telafe etme doktora görün.Peki kist olunca hamile olunmuyor mu
Ayy bende oyleyim Canım ama hatta ben herşeyden tiksinir vaziyetteyim şunu yiyeyim diyorum hop ondan tiksiniyorum tuhaf gercektenKızlar sizde birsey lerden tiksinme oluyor mu yoksa birtek benmiyim
Balık ve tavuktan tiksiniyorum daha lik kırmızı et yemedim ama muhtemelen ondan da tiksinirim
Ne yapacağımı şaşırdım aklıma geldikçe kötü oluyorum .
Bende geçen gebeliğimde süt ve kavrulmuş soğandan tiksinmiştim. Ama bebeğinin sağlığı için bunları tüketmen lazım. Tiksindiğin yiyeceklerin porsiyonlarını küçült yerken de yanında mideni bastıracak bir şeyler bulunsun.Kızlar sizde birsey lerden tiksinme oluyor mu yoksa birtek benmiyim
Balık ve tavuktan tiksiniyorum daha lik kırmızı et yemedim ama muhtemelen ondan da tiksinirim
Bende geçen gebeliğimde süt ve kavrulmuş soğandan tiksinmiştim. Ama bebeğinin sağlığı için bunları tüketmen lazım. Tiksindiğin yiyeceklerin porsiyonlarını küçült yerken de yanında mideni bastıracak bir şeyler bulunsun.
Insallah insallah aminİnşallah bir an önce atlatırsın
Benim.mesajlari bi oku istersen canim. Sabahlari bise yiyemiyorum aksamlari daha baskisi azalmio oluo bulantinin ne yersem aksam isteKızlar sizde birsey lerden tiksinme oluyor mu yoksa birtek benmiyim
Geçmiş olsun. İyi korkutmuşsun herkesi. İnşallah iyisindir şimdi.Hepsini okudum tatlim tesekkur ederim.uyguluyorum 1 de gittim hastaneye yeni geldim. Tiroid icin mecbur icceksin onu dio bulanti icinde serum yazdi 1000 mg damar yolu acinca ben kotuydum zaten bayildjm. Tansiyon alamamislar iki kere korkmuslar . Snra duzeldim kek puaca ydirdiler yeni geldim eve dramamine yazdi dr gunde bir ac cok zorlamadikca alma dedi