- 15 Nisan 2016
- 68
- 22
En iyisi kanda baktırmak sizinkisi çünkü idrarda bile çıkmayabilirKizlarsize bi sorum olacak ben 4 nisanda iliskiye girdim 9 nisanda adet oldum aslinda 12sinde olmam gerekiyrdu kasiklarimda agri var özelliklede sol da batma gibi basim ağrıyor ama hic uykum gelmiyor bide bugun istifraettim sizce hamile miyimdir merak ediyorum
18 nisanda 12200dü değer. galiba daha 5 haftalıktı o zamanlarda. doktor 2 hafta sonra gel diye ısrar etti bakmadı keseye. Sonra ben başka bir doktor arayışına girdim tam böyle iyi bir doktor buldum derken onun da haftaya kadar randevusu doluymuş. bir sürü aksilik var yani ne yapsam bilemiyorum o konuda.Canım sen neden keseyi göremedin bir problem yoktur inşallah ? Değerin kaçlarda
12.200 se değerin çok çok yüksek geldi bana18 nisanda 12200dü değer. galiba daha 5 haftalıktı o zamanlarda. doktor 2 hafta sonra gel diye ısrar etti bakmadı keseye. Sonra ben başka bir doktor arayışına girdim tam böyle iyi bir doktor buldum derken onun da haftaya kadar randevusu doluymuş. bir sürü aksilik var yani ne yapsam bilemiyorum o konuda.
benim çok bilgim yok o konuda canım yüksek olunca kötü bir şeye işaret değildir inşallah12.200 se değerin çok çok yüksek geldi bana
Yok yok kötü değil tabiki gayet iyibenim çok bilgim yok o konuda canım yüksek olunca kötü bir şeye işaret değildir inşallah
benimde 3,20 takma kafaya bende 50 mg içiyorum drun bir bildiği varda veriyor sonuçta ilacı bana hatta dozu artırabilmemiz için düşükten başlatıyorum dedi bende aynı ilacı kullanıyorum euthyrox 25 mg ama çift alıyorum
tamam canımİlaçlarını düzenli kullan tatlım çokda yüksek değil
Bence sende gebelik yoktur adet olmuşsun ya kist gibi bir şey var ya da üşütmüşsün kendini ağrılı adet görüyorsun o midene vurup bulandırıyor. Doktora gitmelisin.Kizlarsize bi sorum olacak ben 4 nisanda iliskiye girdim 9 nisanda adet oldum aslinda 12sinde olmam gerekiyrdu kasiklarimda agri var özelliklede sol da batma gibi basim ağrıyor ama hic uykum gelmiyor bide bugun istifraettim sizce hamile miyimdir merak ediyorum
Canım Ne olur üzülme kimse üzülmesin zaten yeterince derdiniz tasaniz var .ben aci mi gördüm sizinle birlik de .sizin müjdeli hayırlı haberlerinizle devam edeceğim. ALLA H(C.C)sizleri evlatlarinizi neslimiz korusun dusmanimada böyle bi gün yasatmasin aranızda yaşayan tek ben oluyum inşallah. Ben yigenlerimle toparlancam onlar önce Allah a sonra siz aslan gibi analarina emanet.Çok üzüldüm
Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin sana inşallah
cidden şuan çok üzüldüm
Canım çok sağ ol Allah senden de razı olsun. Bir bebeğin iki ikisi 4 olsun istedikçe rabbim gönlüne göre nasip eylesinsuzansu canım Rabbim gelmiş geçmiş etsin bir daha yaşatmasın inşallah . Bundan sonra sağlıklı sıhhatli Mutlu bir gebelik geçirirsin inşallah. Evet ilkler zordur bende yaşadım ama Allah'a sığınıyoruz veren o alan o
Canım ben çay kaşığı kadar kanama gördüm .3 gün gitmedi leke dun aksam gitti bide kanamasi pek olmadan dusurmusum canim.Çok geçmiş olsun. Kanaman olmadan mı düştü? Benim çok kanamam ve parça düşmüştü aynı senin gibi 2 ay 1 haftalikti.
Hep hayırlısını istiyoruz ya demekki hayırlısı buymuş. Gerçekten çok üzüldüm gözlerim doldu okurken.
Her şeyin bir sebebi vardır ya demek sağlıksızmış, demek olmaması gerekiyormuş canım tesellin bunlar olsun.
Rabbim en hayırlı zamanda tekrar bebiş nasip etsin inşallah
geçmiş olsun canım. Rabbim sağlıklı bebekler nasip eder en kısa zamanda inşallah
suzansu geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda rabbim tekrar nasip etsin, sağlıkla sıhhate..
Maşallah çok temiz kalbin var, selam vermen bile dua ile, Allah gönlüne göre versin
Canım çok geçmiş olsun. Bu bebeğin inşallah sağlıkla gelecek olanın habercisi olsun. İnanıyorum ki yakın zamanda tekrar hamile kalıp sağlıkla bebeğini kucağına alacaksın. Umarım iyi haberlerini öğrenmek bizlere de nasip olur ve hep beraber seviniriz.[/QUOTE
amin canimmm aminnnnñ inşallah şerrin bile hayırlısı Allah dan. Öpüyorum canim hepinizi .,.
aşermeler başladımı kızlar benim sanırım başladı yarım kilo erik yedim öğle arası.
Hepsini okudum tatlim tesekkur ederim.MİDE BULANTISI İLE BAŞA ÇIKMANIN YOLLARI
• Sabah bulantınız varsa yataktan kalkmadan önce tuzlu kraker, grissini atıştırabilirsiniz.
• Kahvaltıda poğaça, açma gibi yağlı yiyeceklerden ve yağlı peynirlerden uzak durun.
• Özellikle asitli meyve suları ve gazlı içecekler içmeyiniz.
• Sıvıları kendi toleransınıza göre tüketiniz. Çünkü bazı hamilelerde sıvılar mide bulantısını arttırabiliyor. Eğer böyle bir durum varsa su ve diğer içecekleri öğün aralarında tüketin. Yemeklerle birlikte sıvı tüketmeyin. • Midenizin çok dolu ya da boş olması bulantınızı arttırabilir. Bu nedenle küçük porsiyonla ve sık aralıklarla beslenin.
• Yemeklerinizi yavaş yavaş yiyin ve iyi çiğneyiniz.
• Yağlı, baharatlı ve kızarmış yiyecekler mide bulantılarınızın artmasına neden olabilir, bunun yerine kuru ve sade yemekleri tercih edin. ( Haşlanmış makarna, haşlanmış-fırınlanmış patates, az yağlı beyaz peynir gibi )
• Özellikle kusma şikâyetiniz de oluyorsa sıvı kaybını karşılamak ve vücudu susuz bırakmamak için gün içerisine yayarak yavaş yavaş günde 6 bardak su içmeye dikkat edin.
• Eğer et – tavuk – balık midenizi alt üst ediyorsa protein ihtiyacınızı bunların yerine peynir, yoğurt, süt ve kuru baklagillerden karşılamayı deneyin.
• Tuzlu bisküvi, grissini, beyaz leblebi, haşlanmış patates, kızarmış ekmek gibi kuru ve nişastalı besinler midenizi bastırmak için faydalı olacaktır.
• Çiğ sebze ve meyveler mideyi geç terk edeceği için bu dönemde tercih etmemelisiniz. Ancak bulantı ve kusma çok kişisel durumlardır.. Bazı anne adayları bulantı anında meyve yiyerek toparladıklarını ifaede ederler. Bu nedenle kendinizi gözlemleyip size dokunan yiyecekleri belirmenizi öneririm.
• Zencefil, limon ve nane bulantıyı geçirmeye yardımcı olur. Nane-limon çayı içebilirsiniz.
• Yemek hazırlarken oluşan kokular veya yemeğin görüntüsü de bulantılarınızı tetikleyebilir. Onun için sizi rahatsız eden yemekleri pişirmeyin. Bu konuda eşinizden veya ailenizden destek alın. Ve mutfak ortamındaki havalandırmanın iyi olmasını sağlayın.
benimde 3,20 takma kafaya bende 50 mg içiyorum drun bir bildiği varda veriyor sonuçta ilacı bana hatta dozu artırabilmemiz için düşükten başlatıyorum dedi bende aynı ilacı kullanıyorum euthyrox 25 mg ama çift alıyorum
Sordum canm mecbur alcaksin onu dedi yapck bise yokbanada kg artisina gore yukseltcez dedi ama bu gidisle ben kg vercegm icin nolur blmem.
tamam canım
suzansu canım üzülme bundan sonra ki gebeliklerin daha sağlıklı olur inşallah Allahın takdiri sonuçta
Hayır canım Gökalp bey çok yoğun bir doktor randevu almak sorun herşey sorun aynı hastanede onur bey varmış iki bayan kapısının önünde çok ilgili istediğim zaman arayabiliyorum diye konuşuyordu bende artık onur bey e gitmeyi düşünüyorumcnm sen gökalp beye mi devam ediyorsun.
İnşallah bir an önce atlatırsınHepsini okudum tatlim tesekkur ederim.uyguluyorum 1 de gittim hastaneye yeni geldim. Tiroid icin mecbur icceksin onu dio bulanti icinde serum yazdi 1000 mg damar yolu acinca ben kotuydum zaten bayildjm. Tansiyon alamamislar iki kere korkmuslar . Snra duzeldim kek puaca ydirdiler yeni geldim eve dramamine yazdi dr gunde bir ac cok zorlamadikca alma dedi
Ayy Canım Allah kolaylık versin iyi esin yardımcı oluyormuş en azındanayyy tatlım işten eve gidiyorum direk yatıyorum yemekle oğlumla sağolsun eşim ilgileniyor.
Hayır canım Gökalp bey çok yoğun bir doktor randevu almak sorun herşey sorun aynı hastanede onur bey varmış iki bayan kapısının önünde çok ilgili istediğim zaman arayabiliyorum diye konuşuyordu bende artık onur bey e gitmeyi düşünüyorum
Ilk hamile olduğumu öğrenince Cemil bey e gitmiştim memnun kalmadım
Yani hamile olabilir miyim gerçektenEn iyisi kanda baktırmak sizinkisi çünkü idrarda bile çıkmayabilir