Hayırlısı olsun canım, ama bence 1 hafta kadar sonra yeniden dene testini çünkü henüz adetinin günü geçmemiş.Kızlar iyi geceler ben aranıza katılamıyorum..
İdrar da silik çıkmıştı lakin akşam kan verdik negatif..
Değerim;2.00.. Adetime 5 gün var..
Dayanamadık yaptık..
Nasip değilmiş..
Rabbim sizlere sağlıklı gebelikler nasip etsin..
Hoşçakalın. .*
Hayırlısı olsun canım, ama bence 1 hafta kadar sonra yeniden dene testini çünkü henüz adetinin günü geçmemiş.
İnsallah canim hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun :)Ben de şimdi 10 kişi kadar Bursalı vardır diyordum sen saymissin bile...
Inşallah ben de Bursalı anne olurum. .
Bu yil tayinciyiz ilk tercih bursa. ..
sen bursadaydın değilmi? Kime gitmeye karar verdinBeni uyku tutmadı kızlar, bugün 16.30da kontrolümüz var. Kalp atışını duyacak mıyız diye heyecan yaptım çok..
Olur kizz olurŞ yerine s ye bassan olmuyormu
canım araştırdım 3.aydan sonra decavit veriyorlarmış eczacı arkadaşım söyledi benim doktorda iş yok şimdilik sadece folik asit alcam ve tost yiyebiliyorum bugün canım inanılmaz tarhana çorbası çekti içtim mecbur zorlucaz canım
Gebeliğin ilk dönemlerinde genelde yüksek kullanılıyor canım sonra düşebiliyor. Ben şu anda 250 lik kullanıyorumBende troid hapı kullanıyorum sabah aç karnına kahvaltıdan yarım saat önce al dedi drum.. 4-5 gün 25 mg al sonra 50 ye çıkar dedi bi daha ki kontrolde ne yapar bilmiyorum
bence değer çıkmaması lazımdı cnmKızlar iyi geceler ben aranıza katılamıyorum..
İdrar da silik çıkmıştı lakin akşam kan verdik negatif..
Değerim;2.00.. Adetime 5 gün var..
Dayanamadık yaptık..
Nasip değilmiş..
Rabbim sizlere sağlıklı gebelikler nasip etsin..
Hoşçakalın. .*
Olur kizz olur
oluşacak demekki bekleyeceksin çok içine sinmediyse başka dr git cnmKızlar ben dün tekrar gittim doktora için rahat etmedi, kese var sağlıklı oluşmuş ama bebek yok dedi. Haftaya tekrar çağırdı. Bu durumda ne yapılacak. 7 haftalık demişti
inşallah haberdar et bizideArkadaşlar dua edin, inşallah keseyi görüp, kalp atışını duyarız. Şimdi dr à gidiyorum. Herkesin bebeği sağlıkla dünyaya gelir inşallah.
eklerim bilgileriniz yazarsanız hoşgeldiniz bu aradaBeni de ekleyebilir misiniz?
tamamdırTesekkur ederim
Sehir zonguldak ☺