2016 Aralık Anneleri

bulantı için hap veriyorlarmış galiba öyle duymuştum, benim hiç midem bulanmadı

canim biliyorsun benimde 5+5 de kese var bebek yok dedi pazartesi gel mutlaka gormem lazim dedi...pzrtrsi 6+3 oluyor...bende senin gibi cok fenayim hakkimizds hayirlisi ama sevgi arkadasin hcg degeri artmamis benim snladigim benimki artiyor..seninki artiyormu

Krakerden ziyade ekmek ye bence daha iyi geliyo canım.. bende 50 mg içiyorum 25 ile başladım 4-5 gün sonra çift almaya başladım senin kaçtı tsh

Bana da çarşamba gel dedi canım, kese var bebek yok dedi. Sinirlerim altüst

canım hep halsizim, bir de sabah kalkıp işe gelmek çok zorluyor beni.
rapor alsam o da ayrı bi dert. bu aralar çok zorlanıyorum. işe gelmek zulüm oldu
bende çok halsizim sürekli uyuyorum, aynen çalışırken zor canım bende çalışıyorum. ve gün içinde ara ara midem bulanıyo şuan kötüyüm mesela

Dur bak
T4 11.58 t3 4.09 tsh de 4 68 canim

bulantı için hap veriyorlarmış galiba öyle duymuştum, benim hiç midem bulanmadı
Ne zaman bulanmasin zaten hayati karariyo insanin . Sen hangisini lullaniosun ben euthyrox kullaniorum.bunun yan etkilerindede bulanti kusma var bende zaten hormonlardan kaynakli hat safhada olmuo baska cozum bulmak lazim buna bugun gitcem ogleden sonra baska care bulsun ya.

sen ilaç kullandığın halde 4.68 aslında referans değerler içinde ama 2,5 altında olmalı diyor doktorlar. bende eutroxy kullanıyorum benimkinin dozu düşük diyemi bilmiyorum hiç midem bulanmadı.

kızlar bugün doktora gittim. tiroid ilacı başladık. 5 gün sonra insülin başlayacağım. kese 5+5 görünüyormuş. 2mm bebek göründü. 15 gün sonra gel dedi. kalp atışı duymak için ne kadar daha zaman gerekir?

tiroid ilacını ihmal etme canım düzenli hergün kullan kahvaltıdan 1 saat önce. kalp atışını bi dahaki gittiğinde duyabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…