- 10 Haziran 2015
- 921
- 748
bulantı için hap veriyorlarmış galiba öyle duymuştum, benim hiç midem bulanmadıCanim gunaydin nasilsin.
Ben bugun kalkip 4 de ictim 45 dkka durdum baktim midem gecmio uyuyamiorum kraker yiyim dedim. Yattim. Azck cok aaz su ictim gene on dkka durmadi icimde cikardim. Ilacin etkisini aliomuyumdur. Senin 12.5 mg mis ben neden 50 iciyorum cok fark var arada anlamadim yani. Zaten bulantilarm var bunun yan etkisindede bulanti kusma var tetiklio tahmin ediyorum. Bugun gitcem hastaneye solicem mahvoldum 4 gundur baska bise bulun bole etkisini aldigimda mechul diycem. Kadin dogumcumdanda bulanti icin oneri isticem
:2.CİFolik asit içmelisin şuan bebeğinin iskelet yapısı oluşuyor yavaş yavaş en büyük destekçisi
Hoşgeldiniz bilgilerinizi yazarsanız listeye ekleyim sizi
Sat : 19 MART
Beklenen Doğum Tarihi : 24 ARALIK 2016
Kaçıncı çocuk
sunflower kuzum çokmu kötüsün
Krakerden ziyade ekmek ye bence daha iyi geliyo canım.. bende 50 mg içiyorum 25 ile başladım 4-5 gün sonra çift almaya başladım senin kaçtı tshCanim gunaydin nasilsin.
Ben bugun kalkip 4 de ictim 45 dkka durdum baktim midem gecmio uyuyamiorum kraker yiyim dedim. Yattim. Azck cok aaz su ictim gene on dkka durmadi icimde cikardim. Ilacin etkisini aliomuyumdur. Senin 12.5 mg mis ben neden 50 iciyorum cok fark var arada anlamadim yani. Zaten bulantilarm var bunun yan etkisindede bulanti kusma var tetiklio tahmin ediyorum. Bugun gitcem hastaneye solicem mahvoldum 4 gundur baska bise bulun bole etkisini aldigimda mechul diycem. Kadin dogumcumdanda bulanti icin oneri isticem
canim biliyorsun benimde 5+5 de kese var bebek yok dedi pazartesi gel mutlaka gormem lazim dedi...pzrtrsi 6+3 oluyor...bende senin gibi cok fenayim hakkimizds hayirlisi ama sevgi arkadasin hcg degeri artmamis benim snladigim benimki artiyor..seninki artiyormu
merhaba cnmm hoşgeldin
bende çok halsizim sürekli uyuyorum, aynen çalışırken zor canım bende çalışıyorum. ve gün içinde ara ara midem bulanıyo şuan kötüyüm meselacanım hep halsizim, bir de sabah kalkıp işe gelmek çok zorluyor beni.
rapor alsam o da ayrı bi dert. bu aralar çok zorlanıyorum. işe gelmek zulüm oldu
Dur bakcanım demekki senin tiroidlerin daha az çalışıyor o yüzden 50 mg kullanıyorsundur, en son yaptırdığın tahlilde tsh değerin kaç çıktı ?
ben pazartesi kan verdim 2.15 çıktı tsh değerim 12,5 mg aynı doz da devam dedi doktor.
T4 11.58 t3 4.09 tsh de 4 68 canimcanım demekki senin tiroidlerin daha az çalışıyor o yüzden 50 mg kullanıyorsundur, en son yaptırdığın tahlilde tsh değerin kaç çıktı ?
ben pazartesi kan verdim 2.15 çıktı tsh değerim 12,5 mg aynı doz da devam dedi doktor.
Ne zaman bulanmasin zaten hayati karariyo insaninbulantı için hap veriyorlarmış galiba öyle duymuştum, benim hiç midem bulanmadı
bende çok halsizim sürekli uyuyorum, aynen çalışırken zor canım bende çalışıyorum. ve gün içinde ara ara midem bulanıyo şuan kötüyüm mesela
amin canım inşallahben de hep erken uyuyorum, ilk aylar zrluyo bakalım tek derdimiz bu olsun canım :)
ekledimAzRASILAM
Hoşbuldum teşekkür ederim.
sat: 9 mart beklenen doğum tarihi: 14 Aralık ilk çocuğum olacak nasipse
4.68Krakerden ziyade ekmek ye bence daha iyi geliyo canım.. bende 50 mg içiyorum 25 ile başladım 4-5 gün sonra çift almaya başladım senin kaçtı tsh
sen ilaç kullandığın halde 4.68 aslında referans değerler içinde ama 2,5 altında olmalı diyor doktorlar. bende eutroxy kullanıyorum benimkinin dozu düşük diyemi bilmiyorum hiç midem bulanmadı.Ne zaman bulanmasin zaten hayati karariyo insanin. Sen hangisini lullaniosun ben euthyrox kullaniorum.bunun yan etkilerindede bulanti kusma var bende zaten hormonlardan kaynakli hat safhada olmuo baska cozum bulmak lazim buna bugun gitcem ogleden sonra baska care bulsun ya.
tiroid ilacını ihmal etme canım düzenli hergün kullan kahvaltıdan 1 saat önce. kalp atışını bi dahaki gittiğinde duyabilirsinkızlar bugün doktora gittim. tiroid ilacı başladık. 5 gün sonra insülin başlayacağım. kese 5+5 görünüyormuş. 2mm bebek göründü. 15 gün sonra gel dedi. kalp atışı duymak için ne kadar daha zaman gerekir?