- 22 Temmuz 2016
- 252
- 159
bu kısıden kısıye degısır yumurtaların gelısımıne gore doktor karar verıyor 8.9.10. günlerde olabılır..Kizlar bende bsi sorcam ya tedavinin kacinci gunu toplama oluyo sonra kacinci gn transfer oluyo merKtan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu kısıden kısıye degısır yumurtaların gelısımıne gore doktor karar verıyor 8.9.10. günlerde olabılır..Kizlar bende bsi sorcam ya tedavinin kacinci gunu toplama oluyo sonra kacinci gn transfer oluyo merKtan
Hmm anldm cnm saokbu kısıden kısıye degısır yumurtaların gelısımıne gore doktor karar verıyor 8.9.10. günlerde olabılır..
Çok sağol canm benimHayırlı olsun cnm
Hayirli olsun canım sonu da güzel olsun inşallahMerhaba kizlarbugün transferi oldu.5 tane iyi embriyo vardı iki tane koydular gerisini dondurDuk.eşim tel vermiyor radyasyon yayıyo diye o yokken yaziyorumtransfer oldu 15 dk durup yatarken idrarimi yaptım.sonra beni yatağa aldılar orda iki saat falan yattım. Size tavsiyem çok su içmeyin ben 2 litre içtim 3 defa cisim geldi hastanede çok fenaydi.hastaneden cikmadan kalcadan iğne yaptırdım doktorun verdiği. Bide gobekten iğne vermişti onu yaptım.eve geldim dinledim uzanıyorum arasıra yürüyorum iyiyim Allaha Şükür.
Canim histeroskopi adetin 8 9 10 . Günleri gibi yapiliyo. Transfer için genelde bir sonraki adeti bekliyorlarkızlar ben doktora sormadım ama belki cevabı bilen vardır aranızda malum doktor gibi olduk önce histeroskopi sonra donmuş embriyo transferi olacak. aynı ay olabiliyor mu ikisi yani nasıl bir zaman aralığı oluyor bilen var mı?
Rica ederimm Evet ılkınde ben de abartmustim okadar icmisim ki iki saatte 6 kez ördek koydurdum en sonunda dayanamayıp kalktım. Bunda oyüzden az içtim. Canım. Tedavi şimdiden hayırlı olsun inşallah hersey çok güzel ilerler ve bebeğin kavusursinben sımdı adetı bekliyorum 1 hafta var daha yurt dışından gelıcem ..anlaşılan ben suyu abartmışım ya..bu sefer daha az ıcıcem..gecen sefer bır kre wc gıttım yattım 2dk sonra gene geldı..teşekkürler canım cevap yazdığın ıcın
on ikinci gün toplandı 15. Gün transfer yapıldı benimki. 5. Gün emisyonu olursa 17 gün olur transferKizlar bende bsi sorcam ya tedavinin kacinci gunu toplama oluyo sonra kacinci gn transfer oluyo merKtan
Allah raz i olsun canım benim iyi dileklerin icin. İnşallah sen de yaşayacaksın transfer anını. Hepimiz sonra doğum anlarimızi paylaşırız umarimOkadar guzel anlatmissinki gozlerim doldu o ani seninle birlikte yasadim sanki rabbim insallah dogumunuda boyle anlatmayi nasip eder
Çok sağol canimm iyi dileklerin için. İnşallah sen ve tüm arkadaşlarımızın da güzel haberkerinizi alır izHayırlı uğurlu olsun canım. İnşallah bize çok güzel haberler vereceksin. Allah şu tarifsiz mutluluğunu daim etsin.
yani 12 gün sonra transfer mi oldu yoksa ilaç mı başladı?Canim benim ilk dondurulmus tedavimde once histereskopi oldum 10 12 gun sonra adetle bir tedaviye baslamistik ama belki fikir olur senin icin
yapşıklık var kürtaj oldum ben bebeği kaybedince o zaman yapışıklık olmuş ama çok değilmiş. bana da adetten sonraki 7-8. günde histeroskopi yapacağız dedi ama transfer ne zaman bilmiyorum.canım benım 2.denememden once doktor bana hıstereskopı yaptı..normalde adetten sonrakı günlerde yapılıyor galıba..ama ben yurt dusından geldıgım ıcın adet gününden 1 hafta once gel dedı hısteroskopı oldum 1 hafta ıcınde adet oldum ..adetle bırlıkte ıgnelere başladık ve o donemde trasfer yaptı benımkıler dondurulmuş degıl taze emrıyo ıle yaptı..yanı aynı ay yapılabılıyor..ama senden nıcın hıstereskopı ıstedı oda onemlı..benımkı sadece kontrol amaçlıydı hıstereskopı sırasında rahımde bır oprasyon yapmadı..eger polıp falan varsa ve alınırsa sonrakı aylardada trasfer yapabılırler..senden nıcın ıstedı hısteroskopı
ben de bundan korkuyordum işte yani eylül sonuna kalacak transferim öyleyse transfer için belli bir zaman var mı yoksa donmuş embriyo her zaman transfer olabiliyor mu?Canim histeroskopi adetin 8 9 10 . Günleri gibi yapiliyo. Transfer için genelde bir sonraki adeti bekliyorlar
Hayir canim 12 gun sonra adet oldum ilaclara baslandi adetin 14.gunudr transfer oldu yani senin histereskopi oldugu ay transfer yapilmaz tekrar adet olunca ilaclata baslarlaryani 12 gün sonra transfer mi oldu yoksa ilaç mı başladı?
Canım yapışıklık olayını nasıl anladnz. Bende kürtaj oldum 2 ay adetim az gelmişti korkmştm baya. Sonraki 2 ay normale döndü biraz ama tam anlamıyla eski adetlerim gibi değil. Doktorm geçen ultrasonla baktı biraz büyük ihtimal yok dedi. 3d ultrasonla falan baktı. Sizin nasıl belli oldu acabayapşıklık var kürtaj oldum ben bebeği kaybedince o zaman yapışıklık olmuş ama çok değilmiş. bana da adetten sonraki 7-8. günde histeroskopi yapacağız dedi ama transfer ne zaman bilmiyorum.
Rica ederimm Evet ılkınde ben de abartmustim okadar icmisim ki iki saatte 6 kez ördek koydurdum en sonunda dayanamayıp kalktım. Bunda oyüzden az içtim. Canım. Tedavi şimdiden hayırlı olsun inşallah hersey çok güzel ilerler ve bebeğin kavusursin
Ayyyy guldurdun beniii :)))) Öİyiki varsınız kızlar ya siz olmasanız ben bunları okumasam bu kadar rahat huzurlu olamazdım sanirim allahım yüzünüzü güldürdü gönlünüze Göre versin inş suyu az iccez ölçülü iccez o konuda anlastik peki ördek nedir ya
İyiki varsınız kızlar ya siz olmasanız ben bunları okumasam bu kadar rahat huzurlu olamazdım sanirim allahım yüzünüzü güldürdü gönlünüze Göre versin inş suyu az iccez ölçülü iccez o konuda anlastik peki ördek nedir ya