Canim sonuc alir almaz yaz valla bekliyz hepimiz halay icibKızlar kan verdim ins bu lekelenmeler hamilelik belirtisidir dua edin sizde bi saat sonra sonucu söylerim sizlerde
Yawwww sen artik hamilesin... Otur artik poponun üstüne. Dikkat et kendine..
Kurtluyum ben napıyım ya? Duramıyorum yerimde.. Alışmışım tempoya..Canim ck yorma kendini dinlen yorgunlktandr korkma
çoook sevindim. gözün aydın canim. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar gözümüz aydın hamileyim çok şükür degerim 193 çıktı
Çok sağol cnm hamileyim çok şükürHersey güzel olacak. İçini ferah tut cnimm. Bebegin seninle
Cnm degerim guzle çıktı çok şükür hamileyimAllahım hadi inşallah.. Heyecan yaptım.. Ben bugün fazla ayakta kaldım alışveriş merkezine gittim ve çok gezdim. Şuan inanılmaz bel Ağrı'm var korkuyorum bişey olcak diye..
Ohhh cok sukur dedim Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım tebrik ederimKızlar gözümüz aydın hamileyim çok şükür degerim 193 çıktı
Yaaa gordunmu asil bayram sana iste canim bak pehhh valla kalkb oynayalam hafi sira bze geliyo goznn aydn canm rabbm kucagna almayi nasip etsnKızlar gözümüz aydın hamileyim çok şükür degerim 193 çıktı
Ohhh cok sukur dedim Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin canım tebrik ederim
Darısı basımıza inşallah
Çok sağolun kızlar destekleriniz için darısı sizlerde insYaaa gordunmu asil bayram sana iste canim bak pehhh valla kalkb oynayalam hafi sira bze geliyo goznn aydn canm rabbm kucagna almayi nasip etsn
Hadi canim gozun aydin.ben sana demistim ama o yerlesme kanamasidir diye..valla uyucaktim bi saattir seni bekliyorum haberi alayim diye.artik rahat rahat uyuyabilirimmm.cok fazla yorma kendinide bayram sekerinide:)))Kızlar gözümüz aydın hamileyim çok şükür degerim 193 çıktı
Allah razı olsun cnm benim çok sağolHadi canim gozun aydin.ben sana demistim ama o yerlesme kanamasidir diye..valla uyucaktim bi saattir seni bekliyorum haberi alayim diye.artik rahat rahat uyuyabilirimmm.cok fazla yorma kendinide bayram sekerinide:)))
Amin cnm çok sağol ins
YuppiiiiiiiKızlar gözümüz aydın hamileyim çok şükür degerim 193 çıktı
Hadi bakalim sirada sen varsin.pozitiflerle devam edelim artikkkYuppiiiiiiicok sevindim canimmmm darisi başıma insallahhh
İnş cnmYuppiiiiiiicok sevindim canimmmm darisi başıma insallahhh
Sanırım ben bozucam bu sırayıHadi bakalim sirada sen varsin.pozitiflerle devam edelim artikkk
Hayır öyle düşünme lütfen ins sende göreceksinSanırım ben bozucam bu sırayı
Canımm hayrlı olsunn:)) sen bakmştn dimi progestorona 5. Gün yanlış mı hatrlıyorum??Kızlar gözümüz aydın hamileyim çok şükür degerim 193 çıktı