- 25 Temmuz 2016
- 2.723
- 2.540
- 32
Ayy gelmez insallah yaaaDr la msjlastim normal diyor taki aktif kanama olmasa bu gece gidip kan tahlili verecem tabi p zamn a kadar kırmızılar gelmezse
Canim benimde 8.günümde oldu kahverengi lekelenme cok korktum ama yerlesme kanamasiymis o sevinmen lazim benceKızlar hafif bir şekilde açık kahve akıntım var daha yarın 8.günüm bu kadar erken hasta olunur mu moralim çok bozuldu
Pozitif pozitif git ver kanı.. Al gel bebişi...Dr la msjlastim normal diyor taki aktif kanama olmasa bu gece gidip kan tahlili verecem tabi p zamn a kadar kırmızılar gelmezse
Korkma canim bukadar once adetinin gelecegini sanmiyorum.yerlesme kanamasidir o ne mutlu sana.hemen gidip versene ne kan niye aksami bekliyosunDr la msjlastim normal diyor taki aktif kanama olmasa bu gece gidip kan tahlili verecem tabi p zamn a kadar kırmızılar gelmezse
Nasıldı peki cnm çok geldi mi benim adet olacak gibi ağrım var afedersin peçete koydum altıma ama çok değil yani dua et sen hamilesinCanim benimde 8.günümde oldu kahverengi lekelenme cok korktum ama yerlesme kanamasiymis o sevinmen lazim bence
İnş cnm yaKorkma canim bukadar once adetinin gelecegini sanmiyorum.yerlesme kanamasidir o ne mutlu sana.hemen gidip versene ne kan niye aksami bekliyosun
O kadar ağladım ki anlatamamPozitif pozitif git ver kanı.. Al gel bebişi...
Rezervim azaldı yaşım arttı bu yüzden artık tüp deniyoruz. İnşallah tutar da bebişime kavuşurum. Yapışıklık yer edinince tekrarlayabilirmiş gerçekten.gecmis olsun kuzum hamile kalamadin mi bidaha.yapisik lik gecti mi.tekrarlayan biseymis galiba
İnsallah tutAr yawrum rabbim bizede nasip eder ins.Rezervim azaldı yaşım arttı bu yüzden artık tüp deniyoruz. İnşallah tutar da bebişime kavuşurum. Yapışıklık yer edinince tekrarlayabilirmiş gerçekten.
Nezaman gidicrksin kan vermeye merak ettim valla..İnş cnm ya
Aksam gitmeyi dusunuyirum acil yapar heraldeNezaman gidicrksin kan vermeye merak ettim valla..
Kiz gidip versene ne duruyon daha.catlatcan insani heeeAksam gitmeyi dusunuyirum acil yapar heralde
Kani verdim cnm hastanedeyim bekliyirumKiz gidip versene ne duruyon daha.catlatcan insani heee
amin canım inşallah.İnsallah tutAr yawrum rabbim bizede nasip eder ins.
Hadi hayirli haberlerle don insallah.tam bayram sekeri olsun sana..Kani verdim cnm hastanedeyim bekliyirum
Hersey güzel olacak. İçini ferah tut cnimm. Bebegin seninleKızlar kan verdim ins bu lekelenmeler hamilelik belirtisidir dua edin sizde bi saat sonra sonucu söylerim sizlerde
Allahım hadi inşallah.. Heyecan yaptım.. Ben bugün fazla ayakta kaldım alışveriş merkezine gittim ve çok gezdim. Şuan inanılmaz bel Ağrı'm var korkuyorum bişey olcak diye..Kızlar kan verdim ins bu lekelenmeler hamilelik belirtisidir dua edin sizde bi saat sonra sonucu söylerim sizlerde
Yawwww sen artik hamilesin... Otur artik poponun üstüne. Dikkat et kendine..Allahım hadi inşallah.. Heyecan yaptım.. Ben bugün fazla ayakta kaldım alışveriş merkezine gittim ve çok gezdim. Şuan inanılmaz bel Ağrı'm var korkuyorum bişey olcak diye..
Canim ck yorma kendini dinlen yorgunlktandr korkmaAllahım hadi inşallah.. Heyecan yaptım.. Ben bugün fazla ayakta kaldım alışveriş merkezine gittim ve çok gezdim. Şuan inanılmaz bel Ağrı'm var korkuyorum bişey olcak diye..