- 23 Ocak 2015
- 1.433
- 1.007
- 36
Can'ım ben Manisa Turgutlu'da oturuyorum ama tedaviyi biliyorsun Dilek hanımda yaptık.ilaçlara aynen devam ediyorum şuan.yarın progesteron falan onlara bakılcak sanırım ona göre bi düzenleme gelir..Pregnant35 canım sen şimdi hangi ilaçları kullanıyorsun? manisa merkez mi?
Sağol tatlım nihayet demin oldum.inş yeni denemem olumlu olurTeşekkür ederim Can'ım.sanada geçmiş olsun.inşallah bidakine vurursun gol olur.. Valla benim ilkinde ilaçları kesince 3. Geldi ama 10 gün sonrada gelen var.biraz bünyeye bağlı sanırım.malum geçici menapoza sokuyolar herkeste farklı oluyo o yüzden..
ben bu sayfayı transfer gününden beri hep takip ediyorum her yazilani okudum hamile kalan arkadaslarin yazmış olduğutüm belirtiler bendede vardı hatta umutlanmistim filan ama hepsi ilaç etkisiymis belirti aramamani tavsiye ederim.Günaydın abneler ve anne adayları :) benim bugün 8. Günüm veeee hiç bir belirtim yooookkk çok üzülmeye başladım benyani umutlanmak için tutunacak hicbi dalım yok :'(
Valla sanırım benimde yavaştı rahim duvarı kalınlığı Dilek hanım bi ilaç verdi tebokan diye bu ilacı niye kullanıyorum diye düşünme araştırma yan etkisi rahim duvarını kalınlaştırmak ondan veriyorum demişti.belki ondan hızlandı bilmiyorum.çünkü transferden 5-6 gün öncesine kadar ancak 6.5 di rahim kalınlığı.kesmedik tedaviyi.gerçi rahim duvarı olayını pek çözemedim ama öyle tahmin ediyorum.Pregnant35 bizde 2 defadır trasfer iptal edildi. rahim kalınlaştırmada sıkıntı var kaan bey en sonunda nar suyu iç dedi ve diğer bütün ilaçları kesti duphaston alıyorum adet gelsin diye..
Hadi gözün aydın bidakine hayırlı olur inşallah.. Benim yaptıklarımı mutlaka transfer sonrası dene.hergün 1 ananas yedim.bol kabak çekirdeği tükettim.bide hergün bir öğünde balık yedim.Sağol tatlım nihayet demin oldum.inş yeni denemem olumlu olur
Ay insallah oyledir. Gerci annem de hep belirtisiz hamilelik gecirmis. Zerre belirti yasamamis. Belki bende ona benzerim. Artık bundan umut buluyorum :). 11. Gün test yaptircm bakalimben bu sayfayı transfer gününden beri hep takip ediyorum her yazilani okudum hamile kalan arkadaslarin yazmış olduğutüm belirtiler bendede vardı hatta umutlanmistim filan ama hepsi ilaç etkisiymis belirti aramamani tavsiye ederim.
Sağol canım tamam yaparımHadi gözün aydın bidakine hayırlı olur inşallah.. Benim yaptıklarımı mutlaka transfer sonrası dene.hergün 1 ananas yedim.bol kabak çekirdeği tükettim.bide hergün bir öğünde balık yedim.
Can'ım doktorunla görüştün mü ne diyo..Kızlar yine kahverengi akintim var adet başlangıcı gibi çok kötü oldum ne yapayim bilemiyorum
Benim arkadasimda ilk denemede hamile kaldı ve transfer sonrası hiç belirti yaşamadım demisti 10. Gün test yaptı ve ikinci çizgi silik bir şekilde görüldü.. Şuan kızı 2 yaşında. Inşallah bizede nasip olur. Burda hamile kalanları görünce seviniyorum umutlaniyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.Ay insallah oyledir. Gerci annem de hep belirtisiz hamilelik gecirmis. Zerre belirti yasamamis. Belki bende ona benzerim. Artık bundan umut buluyorum :). 11. Gün test yaptircm bakalim
Cevap bekliyirum bu kadar erken adet olunur mu daha ilaç kullanıyorum hani ilacı da kesmedimCan'ım doktorunla görüştün mü ne diyo..
Amiiin insallah cnimm. Bnim 3. Gün embriyosu ve orta kalite oyuzden tedirginimBenim arkadasimda ilk denemede hamile kaldı ve transfer sonrası hiç belirti yaşamadım demisti 10. Gün test yaptı ve ikinci çizgi silik bir şekilde görüldü.. Şuan kızı 2 yaşında. Inşallah bizede nasip olur. Burda hamile kalanları görünce seviniyorum umutlaniyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inş.
doktora yada hemşireye ulaşma imkanın varmı?sor bakalım ne diyecekler.Cevap bekliyirum bu kadar erken adet olunur mu daha ilaç kullanıyorum hani ilacı da kesmedim
Benimde 3. Gün embriyosuydu kaliteliydi ama olmadı böyle şeylere takılma nasip bu islerAmiiin insallah cnimm. Bnim 3. Gün embriyosu ve orta kalite oyuzden tedirginim
3 gün kaldı bakalim ne cikacakBenimde 3. Gün embriyosuydu kaliteliydi ama olmadı böyle şeylere takılma nasip bu isler
İnş. Güzel haberlerlerini bekliyoruz☺3 gün kaldı bakalim ne cikacak
İkinci histeroskopiden sonra. Ama onunla ilgilimiydi bilmiyorum inan. Doktor ağrı ile ilgili bir yorumda bulunmadı hiç.Ayyy gercekten mi yaaa acaba bende de mi yapisiklik oldu hic gecmio bu agri.sen sormamis miydin doktora neden die.cok rahatsiz ediyor beni bende anlamadim ultrasonda normal gozukuyor ama agri devam ediyor .senin ne kadar zaman sonra gecmisti
gecmis olsun kuzum hamile kalamadin mi bidaha.yapisik lik gecti mi.tekrarlayan biseymis galibaİkinci histeroskopiden sonra. Ama onunla ilgilimiydi bilmiyorum inan. Doktor ağrı ile ilgili bir yorumda bulunmadı hiç.
Merhaba canım kese ve kalp aydını duydunuz mu ?Rabbim gönlünüzce göre versin herkesin...Günaydın sevgili anneler..... Arefeniz mübarek olsun. Bu günü dua ederek geçirelim birbirlerimize Allah herkese gönlünden geçen ne varsa onun olmasını nasip etsin etsin tabi hayırlısıyla..... Allahım isteyen herkese sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin.....
Dr la msjlastim normal diyor taki aktif kanama olmasa bu gece gidip kan tahlili verecem tabi p zamn a kadar kırmızılar gelmezsedoktora yada hemşireye ulaşma imkanın varmı?sor bakalım ne diyecekler.