Hayrlisiyla guzl haberler alcaz ben inaniyrm3. Gün cnim. Bugün 6. Günüm
Insallah cnimmm bnimm insallahHayrlisiyla guzl haberler alcaz ben inaniyrm
Canim ckmadimi sonuc bencede hamilesin hosuna ckmaz o testlerde ben ovu. Bile cift cisgi grmedim bu zamana kdr kalbm nasil atiyo seni dusunemiyrm hadi merk ediyrm hepimiz seni bekliyrzSaol canim.. insallah guzel bi haber alirim..
Çıkmadı mı cnm ya test sonucun herkes seni bekliyirSen bide beni düşün heryerin uyuştu..
Al bendende okadar :) bi geçen gün rüyamda pozitif gördüm uyandigimda hala şoktaydim :))Canim ckmadimi sonuc bencede hamilesin hosuna ckmaz o testlerde ben ovu. Bile cift cisgi grmedim bu zamana kdr kalbm nasil atiyo seni dusunemiyrm hadi merk ediyrm hepimiz seni bekliyrz
Valla bebegi Nazlı yapacak bu kız :)))Çıkmadı mı cnm ya test sonucun herkes seni bekliyir
İlaçları kestim 2 gün sonra gelmişti.Sonuç negatif çıkan arkadaşlar adetinizde gecikme oldu mu
Bende bu aralar kendimi goruyrm ama sadece gobegimi bi keresinde mavi vardi ustumde bi keresinde yesil guzele yoruyrm daha almadim bebislermi ama olsn vardr zamani trasferden snra nasl beklenr onuda blmiyrm ama bu sefer kesin kararliyim test gunume kdr hc bsi yapmicam gdip kan vercem bde negatf olupta bayilirsam dyorum. gerci evde gebelk testi var hemde en pahalilarndan almistim ama ne zaman test alsam adet oldugm icin evde kalmisti ay ck zor yaAl bendende okadar :) bi geçen gün rüyamda pozitif gördüm uyandigimda hala şoktaydim :))
Hafi 2 saat sonra tescilli anne oynicaz tey teyaradım hala 2 saate anca çıkar diyorlar.valla delicem söylendim kapadım.delirmemek elde deil.elim ayağım tutmaz oldu.
Ayy yalniz degilsin bizimde öyle:))))aradım hala 2 saate anca çıkar diyorlar.valla delicem söylendim kapadım.delirmemek elde deil.elim ayağım tutmaz oldu.
Bu kez halay başını ben çekiyim 5 gun sonrada ben anne olucamHafi 2 saat sonra tescilli anne oynicaz tey tey
İnşallah ya.. Korkularım gitgide artıyor. Şöyle 50üstü bişey çıksa bari..Hafi 2 saat sonra tescilli anne oynicaz tey tey
Bencede yapma cnim. 7. Günüm ve tutuyorum kendimi. Belki kan vericegim gün hastaneye gitmeden yaparim ki negatifse hazirlikli olurumBende bu aralar kendimi goruyrm ama sadece gobegimi bi keresinde mavi vardi ustumde bi keresinde yesil guzele yoruyrm daha almadim bebislermi ama olsn vardr zamani trasferden snra nasl beklenr onuda blmiyrm ama bu sefer kesin kararliyim test gunume kdr hc bsi yapmicam gdip kan vercem bde negatf olupta bayilirsam dyorum. gerci evde gebelk testi var hemde en pahalilarndan almistim ama ne zaman test alsam adet oldugm icin evde kalmisti ay ck zor ya
Benim gibi pahalı testlerim var hep adet oldum hiç yapmak kiset olmadı hala saklanıyorBende bu aralar kendimi goruyrm ama sadece gobegimi bi keresinde mavi vardi ustumde bi keresinde yesil guzele yoruyrm daha almadim bebislermi ama olsn vardr zamani trasferden snra nasl beklenr onuda blmiyrm ama bu sefer kesin kararliyim test gunume kdr hc bsi yapmicam gdip kan vercem bde negatf olupta bayilirsam dyorum. gerci evde gebelk testi var hemde en pahalilarndan almistim ama ne zaman test alsam adet oldugm icin evde kalmisti ay ck zor ya
Belkide direk 100lerde cikcak balımİnşallah ya.. Korkularım gitgide artıyor. Şöyle 50üstü bişey çıksa bari..
Saolun ya en az benim kadar heyecanlısınız biliyorum ama tedirginim çok..Ayy yalniz degilsin bizimde öyle:))))
Hay ağzın bal yesin..Belkide direk 100lerde cikcak balım
Ama suan bebegini taşıyorsun ve bencil davranıp onu uzmeye hakkın yokSaolun ya en az benim kadar heyecanlısınız biliyorum ama tedirginim çok..