2016 AĞUSTOS Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Evet canim forumda duydum Rabbim ol dedikten sonra hic korkma.sen icini rahat tut onlarda sana tutunsun insallah..
 
Merhabalar benimde bugun opu m yapildi 6 tane toplamislar bunlarin dollenip dollenmedigi yada kalitesi ne zaman belli olacak???
 
ben 30 ağustos da adet olacağım ama bayrama denk geliyor tedavi. eylül sonu başlayacağız sanırım. neyse geç olsun da güç olmasın inşallah.
 
Canim opu transfer bayrama denk gelirse yapıyorlar genelde.bayramda gidip gelmek sana zor olmazsa erteleme bence

ben giderim bir şekilde sıkıntı yok ama doktor öyle söyledi. adet olduğunda yine konuşalım ama eylüldeki adetinde başlarız büyük ihtimal dedi.
 
Bebegimm biliyomusun bugun cok sansliyim kac anne bebeginin daha 3.gununu gorur ki... karislasmamizin ilk gunu bugun.. sabaha kadar heyecanli bekleyisim seni almak icin o odaya girip kalbimin hizla carpisi ve iste geldin, isik suzmesi bedenimle bulustu..mucize ne deseler o goruntuyu anlatir susarim..melegim hayatimi aydinlatti o minicik isık, aylarca senin icin ugraslarimiz onca igneler ilaclar agrilar hepsini unutturdu.. bu goruntu icin inan bana bin yil daha o acilari cekerdim... hosgeldin bebegim usumussundur belki ama sicaciktir benim yuregim insallah rahat eder birakmazsin anneni...12 gun sonra insallah senin varliginin haberini alicam...sana cok ihtiyacim var... sonuc ne olursa olsun biliyorum 12 gun benimlesin biliyorum ve bu dunyalara bedel benim icin..bedenime gonlume ruhuma hosgeldin minigim sefalar getirdin...
 
Anladım canım her merkezin de huyu farklı tabi. Belki Dr un izindedir. Neyse eylül olsun da olumlu olsun sıkıntı yok demi:)

ohss riski yüksek benim transfer kasım ı bulacak gibi canım ama tabiki geç olsun güç olmasın tutsun da ben 22 ay beklemişim birkaç ay dediğin nedir ki yeter ki Rabbim hayırlısını versin. ücret konusunda hiç bilgim yok bana yardım eder misin? elimdeki kağıtta 5.000 tüp bebek + 650 dondurma + 500 transfer + 1500 - 2000 ilaçlar yazıyor. ist b.evler medicana
 

ağlattın beni.
inşallah tutunur sana meleğin.
Allah ım sana hayırlı haberini almayı nasip etsin.
tez zamanda muradını, gönlünden geçeni versin inşallah.
AMİN.
 
Çok duygulandım yazını okurken ne kadar güzel kelimelere dökmüşsun içindekileri hislerimize tercüman oldun valla cnm
 
Ay severim sizi ben maşallah :) canım benim gözün aydın ve geçmiş olsun. Hiç ayrilmayin inşallah. Tek transfer mi oldu?
 
Tatlım sana ayrı ayrı ekstreli yazmışlar. Mesela benim merkezimde 5500 tedavi. 1500 küsür dondurma 1300 küsür çözdürme. Ama ilaçlar o kadar tutmuyor genelde. Tanıdık bi eczane ya da Depo bulursan ilaçlar daha uygun oluyor. Ama benim merkezim ohss den dolayi ertelemerde ücret almıyorm kendi isteginle dondurursan alıyo. Birde ben CİDER e üye olmuştum. Bu dernek anlaşmalı olduğu hastanelere 700 800 indirim sağlıyor. Belli bi ücrete üye oluyorsun. Hem tanımadığın imkanı olmayan insanlara destek olup, hem kendi tedavinj daha uyguna oluyorsun. Aşağı yukarı fiyatlar aynı canım.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…