Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mrb arkadaslar bende gecen carsamba aksami hamile oldugumu ogrendim daha goremedik keseyi ins bu carsamba gorucez doktor randevumuzda
Bi çaresi yok maalesef yatıp uyuyacaksın öyle geçiyor da çalışınca olmuyor işte..akşam ne kadar erken uyursan uyu yinede gündüz geliyor mübarek! Hamileliğin şanındandır Rabbim başka sıkıntı vermesin. Allah yardımcın olsun.tecrübeli hamişler bu uyku halinin bir çaresi yok mu acaba? iş yerinde çalışamıyorum, hiç bir şeye konsantre olamıyorum, konuştuğum cümlenin yarısında ne anlattığımı unutuyorum sabahtan beri iş yapabilmek için kendimle mücadele ediyorum resmen, çay yok kahve yok nasıl olacak bu işler
Saol canim hepimiz saglicakla kucagimiza alalim insallahAllah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin canım
çok sağol canım, buna da şükür tabii ama bi yatsamm bi yatsamm oof böyle bi uyusam diye hayal kuruyorum şu andaBi çaresi yok maalesef yatıp uyuyacaksın öyle geçiyor da çalışınca olmuyor işte..akşam ne kadar erken uyursan uyu yinede gündüz geliyor mübarek! Hamileliğin şanındandır Rabbim başka sıkıntı vermesin. Allah yardımcın olsun.
ben ovia pregnancy kullanıyorum, galiba yalnızca ingilizcesi var ama memnunum. her gün bebekle ve dönemle ilgili bir bilgi veriyor, kilondur doktor randevundur her türlü bilgiyi kaydedip takip edebiliyosun. bebeğin hafta hafta boyunu gelişimini çeşitli temalarla söylüyor bugün mesela yaban mersini ya da uğur böceği kadar dedi, bir de yüz hatları oluşmaya başlamış onu söyledi çok hoşuma gittihangi hamilelik programını kullanıyorsunuz nerde bu bezelye taneleri
kızımda 3 yaşında puffy. bizimkinde de zorlandığımız konular oldu ama erkek çocuk ayrı bir zor mu oluyor?Hayırlı olsun. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah.
İnşallah canım. Açıkcası hiç bir şey beni korkutmuyor sadece Bebek büyüyecek ve 2 yaş civarına gelecek inşallah. O zaman 2 yaş sendromu bizi mahvetti! Beynimin yarısını iptal etti diyebilirim. Bildiğin sinir hastası oldum. Kendimi tutmaktan dişlerimi sıkmaktan... Rabbim kolaylığını versin, iyi etsin inşallah!!
negatifte tek çizgi olmalı gölge bile olsa hamilelik vardır canımSelam kizlar...kac gundur sessiz sessiz okuyorum Allah nasip ederse bende hamilelik istiyorum bekliyorum...tecrubelilere bir sorum olqcak ivulqsyon testiyle takip yaptim bu ay.simdi yumurtlama donemimin bitiigini dusunuyorum ama ovulasyon hep 2 cizgi cikiyo bende..ama gebelik belli olmasi icin de daha cok erken sizce testte hep 2 cizgi cikmasi neden (biri silik oluncq negatif biliorum ama genelde hep belirgin)
Omega 3 kullan..ben de alicam daha almadim..şimdilik para kalmadi ..diger ay alirim artik..malum tüp bebek tedavisi ilaclar kontrol derken resmen soyulduktecrübeli hamişler bu uyku halinin bir çaresi yok mu acaba? iş yerinde çalışamıyorum, hiç bir şeye konsantre olamıyorum, konuştuğum cümlenin yarısında ne anlattığımı unutuyorum sabahtan beri iş yapabilmek için kendimle mücadele ediyorum resmen, çay yok kahve yok nasıl olacak bu işler
Kızlar alttan muayene ile baktıran varmı bnm dr alttan bakio bi zararı olurmu bilgisi olan var mı yoksa dr degistirecem yaa
Çok sağol canım içim rahatladı en azından iyi ki varsıniz ya burasi da iyi ki var.bnm ki tüp bebek bide çok zor buldum ondan da çok korkuyom ins hersey yolunda devam eder bn daha yeni öğrendim hamileligimi dr 15 gün sonra alttan bakcm deyince tedirgin oldum ama şimdi rahatladim:)Merhaba Canım bende alttan baktırdım. Eşim hekim hiç zararı yokmuş öyle diyor. Hatta zaten probe vajinanın rahim tarafından çıkışına doğru gidiyormuş maksimum bebeğe uzak bir mesafeden bakıyor yani. Direkt bir temas olmadığı için sakınca da yokmuş. Ben de tereddüt etmiştim ama sıkıntı yok zaten şu an çok küçük olduğu için alttan bakıyorlar mecburen. birkç haftala kadar alttan muayene yerini karından muayeneye bırakır.
Ayy ins cnm ya ins tatli heyecanlarimizi paylasiriz burdan hep beraberzeynebım senınle aramızda bır hafta var inşallah keseyı görürsün bende çarsamba gunumde degerımın arttıgnı gorrum :)
Ayy ins cnm ya ins tatli heyecanlarimizi paylasiriz burdan hep beraber
Pisikedii canm oğluna baktm 2012-2013 yılının takvimine göre çin yaşın 29 ama kasım ayında kız diyor sana doğruluk payı %80-%90 imiş zaten maksat eğlenmek amaaan
Ay caniiiimm cok heyecanli ya nasil soyliceksin bakim :)inşallah canım ben daha esıme soylemedım aksam suprız yapacagım benı adet oldum dıye bılıyor zaman gecsın ıstıyorum sankı hıc gecmıyor
Ay caniiiimm cok heyecanli ya nasil soyliceksin bakim :)
Yaaa cok guzeeeeel iyi dusunmussun cnm cok sasiracak ya adamcagiz :) benim de hayalimdi ben yapamadımcıtcıtlı badı eldıven aldım canım ıdrar testı ve kan testı sonucunu paketledım ıcıne bırde nor yazdım 9 ay sonra kollarındayım babacıgım altınada bebegın :) koydum heyecanla beklıyorm 6 6.15 gıbı yanımda olur zaman hıc gecmıyor sankı herkese soylemek ıstıyorum tek tek arayıp kızkardesıme soyledım ınanamadı ne nasıl dıyor :)