- 16 Nisan 2010
- 2.287
- 4.008
4+3 te gittim canım keseyi gördük 6+3 te gitcem kalp atışları için inşallah bir sorun çıkmaz :). Ne güzel ya annenin yakın olması süper bir şey. Benimki 8 saat mesafede devamlı gel kal diyemem. Ama yine zor durumda kaldığımızda yardımımıza koşar elbette Allah sağlık versin de Kayınvalidem de vefat etti aynı şehirde idik aslında.hayırlı olsun canım benim de ilk bebeğim o zaman şartlar neyi gösterir bilmiyorum ama anneme yakınım ben bakarsa o bakar ama eşim çalışma çocukla kal dio tabi bakalım onun tek maaşı yetmezki bize böyle bile zor geçiniyoruz doktora gittin mi peki gördün mü keseni bebeni falan??
perşembe eşimin izni o zman izin alcam bende bakalım ya gidipte boş dönmek istemiyorum haber ederim tabi canım benim işte daha önce gidenler gittik gördük dese rahatlicam da işte nerdee yookki kimse
Ben de üni. de çalışıyorum arş. Gör. ilk 6 ayı ücretli ücretsiz tamamlayıp 2. dönem başı mecbur dönerim diye düşünüyorum. Doktora eğitimim de devam ediyor mecbur belli bir sürede bitirmem lazım. Mecbur döncem.