2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
HİÇ BELLİ OLMAZ TEDAVİYE ARA VERDİĞİN ZAMAN Bİ BAKMIŞIN HAMİLESİN .ÜZÜLME HİÇ .Rabbim hayırlı vakıtte verir.insanlar daha zor şeylerle uğraşıyor .hep şukretmek lazım .unuturyoruz çoğu zaman .çocoğun var, kısa zaman da sen de hamile kalırsın ,ümidini kesme Allah tan .
Hayirlisi olsun canim..Hep sukrediyorum Rabbime etmez miyim hic sukurler olsun ki bir kere tattim bu duygulari sarildigim bir evlat nasip eyledi Rabbim..Ben bu tedavilerden insanlarin soylediklerinden falan yoruldum onu demek istedim...Umidimi asla kesmiyorum.Her dua nasibine her nasip vaktine esirdir...Birgün ogluma o cok istedigi kardesini dogurabilmeyi nasip eder Rabbim inşallah

normalde de adete yakın akıntın olur muydu hiç dikkat ettin mi?
benim batım tam belli değil canım o yüzden bişey yazamadım bana gore bat bugün olmalı :)
ay inan hiç kendimi o kadar takp eden bir insan değilim
sadece yumurtlama dönemi akıntım old. eminim ama adete yakın olurmuydu inan hatırlamıom
piifff yaaaa

bide kızlar bugün benim iğne olalı 14 gün oldu..
internette iğneden sonra 14 . günde kanaama beklenir yazıyor
acaba iğne döngümü değiştirirmi yoksa yine 5 aralıkta olurmuyum
eğer internet doğru diyorsa bugün adet olmam lazım
ama normal döngüme göre cmts

bende de akıntı var kızlar günlük ped kullanıyorum netten baktım normalmiş ilk aylarda 9 aya sürme ihtimali de varmış yine de doktora gidince sorun kızlar :KK66:

Akıntı dediğim bazılarında kahverengi akıntı oluyormus yani öyle birşey yok

Doktora ben ilk gittiğimde sordum, idrarda yanma yoksa normaldir dedi. İlk zamanlarda iç çamaşırımı bile ıslatıyordu, ben de şimdi günlük ped kullanıyorum kızlar.

seni umutlandırmak için söylemiyorum canım ama benimkiler hep adet belirtisiydi hala kasık ağrısı çekiyorum adetli gibi yani nolcağı belli olmaz umutsuz olma ki ben tam 18 ay bekledim her ay hüsran olmasına rağmen :KK66:

Ben de adet olacakmış gibi kasık ve karın ağrısı çekiyorum canım, Allahım hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar hangi ildensiniz? Ankara'dayım ben. Hala hangi hastanede devaö etsem diye düşünüyorum. Bana fikir verin lütfeeen :)

Doktora ben ilk gittiğimde sordum, idrarda yanma yoksa normaldir dedi. İlk zamanlarda iç çamaşırımı bile ıslatıyordu, ben de şimdi günlük ped kullanıyorum kızlar.

Ben de adet olacakmış gibi kasık ve karın ağrısı çekiyorum canım, Allahım hepimizinkini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Kızlar hangi ildensiniz? Ankara'dayım ben. Hala hangi hastanede devaö etsem diye düşünüyorum. Bana fikir verin lütfeeen :)
Canım ben de Ankara'dayım. Başkent hastanesine gidiyorum ama randevu almak sıkıntı çok kalabalık pfff:110:

Ben de Ankara'dayım, Çukurambardaki Koru Hastanesi'nde Ümit Korucuoğlu'ndan randevu aldım ayın 11'ine. Daha önce bir arkadaşım gitmişti, yeni bebeği oldu, memnun kaldığını söyledi. Ben de onun üzerine randevu aldım, muayene ücreti için 192 tl dediler.

Başka bir arkadaşım da HRS'de Coşkun Aydın'a gitmiş, o da çok memnun kalmış ama taa Kavaklıdere'ye gitmek bana ters geldi o yüzden tercih etmedim. Umarım yardımcı olmuşumdur :KK54:

ben de bu aya talibim kızlar inş hayırlısıyla dualarımız kabul olur. 30 yaşındayım ve 16 aydır deniyoruz olmuyor. Allah'ın bir bildiği vardır deyip bekliyoruz ama inş daha fazla bekletmeden verir meleklerimizi kucağımıza..

Merhaba kızlar. Sabahtan beri bi temizlik yapmışım Allah sizi inandırsın yorgunluktan pestil oldum. Kasıklarım bi sancıyor tarifsiz :110: Dr günüme sadece ve sadece 1 gün kaldı :KK200: cuma gellll biran önceeeeee! Merakla bekliyorum. Keseyi göremeyiz büyük olasılıkla ama yinede bi bakar diye düşünüyorum :KK51:

Can'ım anlatmak istediğini çooook iyi anladım. Sümüksü kirli sarı gibi.Aynısı bende de vardı. Şimdi geçti gibi..

evet tam olarak öyle kirli sarı :KK53: benimde randevum 15 aralıkta çok merak ediyorum

Kızlar Ankara'dayim doktor hastane herseyi arıyorum özel devlet farketmez bana Bi yardım lütfen ;(

X