2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlar, giremedim ne zamandır. Hamişlerimiz çoğalmış sanki :)
Ben de iki gündür kuyruk sokumumda bir ağrı hissediyorum, bi de kasık ağrısı var tabi... 14 Aralık'a randevu aldım, daha önce kalp atışı duyulmaz dedi doktorun sekreteri. Acaba o randevuyu bir hafta öne mi çeksem? Çok merka ediyorum artık..
Bende de sol kasık ağrısı var bütün gün suruyo ama herhangi bi akıntı kan olmadığı için bekliyorum doktorum banada haftaya perşembe verdi sanırım o zaman kese kalp atışını duyucak

Merhaba kızlar. Sabahtan beri bi temizlik yapmışım Allah sizi inandırsın yorgunluktan pestil oldum. Kasıklarım bi sancıyor tarifsiz :110: Dr günüme sadece ve sadece 1 gün kaldı :KK200: cuma gellll biran önceeeeee! Merakla bekliyorum. Keseyi göremeyiz büyük olasılıkla ama yinede bi bakar diye düşünüyorum :KK51:

Can'ım anlatmak istediğini çooook iyi anladım. Sümüksü kirli sarı gibi.Aynısı bende de vardı. Şimdi geçti gibi..
Bende de temizlik var ama yardimci cagirdim ilk haftalar çok önemli birde agrım var tabi dikkat etmek lazım tabi bende rahat durmuyorum bi yandan yapıyorum birseyler

Tarçın sanırım 3 gün var bat test yok mu canım yapsana muhtemelen çıkar bende regl iki gün varken negativ ise goreyim de psikolojik olarak regl gecikmesi dedim çift çizgi net cikti
Allah izin verirse cuma yapmaya niyetliyim biraz daha geçsin diyorum
çok çok nadiren de olsa mevsimsel değişiklikler vs. 1 ya da 2 gün gecikme olabiliyor canım
bugüne kadar denemelerde 1 kere test yaptım beklemediğime çok pişman oldum

Son düzenleme:
herkese merhaba :KK25:
herkesi canı gönülden tebrik ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim bi sorum olacaktı
hamileliğini yeni öğrenenler kahverengi leke demeyimde
koyu sarı akıntılarınız oluyormu ? böle wc den sonra silerken hafif peçetede sarımsı renkli akıntı??
yada beyaz çamaşır giydiğinizde gün içinde çamaşırınıza da bulaşmış olabilir hafif böyle çamurumsu bişey ama asla koyu renk değil görünmez de değil ????
bilgilendirirseniz sevinirm
bende nerdeyse hiç akıntı olmuyo, sadece arada sırada su gibi bir akıntı oluyo mukusa benzer hiç olmadı ama kişiden kişiye değişebilir diye düşünüyorum

Bende de sol kasık ağrısı var bütün gün suruyo ama herhangi bi akıntı kan olmadığı için bekliyorum doktorum banada haftaya perşembe verdi sanırım o zaman kese kalp atışını duyucak

Aynen bende de sol kasıkta, ama bende akıntı da var. Akıntı olunca ne oluyor ki?

bende nerdeyse hiç akıntı olmuyo, sadece arada sırada su gibi bir akıntı oluyo mukusa benzer hiç olmadı ama kişiden kişiye değişebilir diye düşünüyorum

Aynen bende de sol kasıkta, ama bende akıntı da var. Akıntı olunca ne oluyor ki?
bende de akıntı var kızlar günlük ped kullanıyorum netten baktım normalmiş ilk aylarda 9 aya sürme ihtimali de varmış yine de doktora gidince sorun kızlar :KK66:

Yok canım ikinci olacak inşallah 8 yaşında kızım var aslında ikincisi düşünmüyordum ama kızımın bak etrafına varmi Benin gibi tek çocuk sözü ile ikinci yi düşündüm yaş 31 cnm
çok iyi yapmışsın candycim yazık değil mi ona haklı çocuk :) isabet olmuş gaz agetirmiş sizi.
Allah bağışlasın kızını. benimde 3 yaşında kızım var canım.

çok iyi yapmışsın candycim yazık değil mi ona haklı çocuk :) isabet olmuş gaz agetirmiş sizi.
Allah bağışlasın kızını. benimde 3 yaşında kızım var canım.
Senin 3 yaş benim 8 yas olacak sıfırdan başlıyorum :) ama kızıma güveniyorum o bana bırakmaz hiç bir şeyi kendi yapar inşallah kucagimiza sağlıkla aliriz

tarcin10 tarcin10 benimde bat 5 aralık birlikte cumartesi sabah test yapalım :):):)

bende tek belirti akıntı hiç bitmedi ..
eğer bu bir belirti ise

Bende regl olucm gliba 3 aralik bekliyodm ama bu kdar belirtden sonra gelmemesi inkansiz sanirim sizler icin hayrli olsun insallah saglcakla alirsiniz kucaginiza bize eylul topigi gozktu :KK43:

Bende regl olucm gliba 3 aralik bekliyodm ama bu kdar belirtden sonra gelmemesi inkansiz sanirim sizler icin hayrli olsun insallah saglcakla alirsiniz kucaginiza bize eylul topigi gozktu :KK43:
seni umutlandırmak için söylemiyorum canım ama benimkiler hep adet belirtisiydi hala kasık ağrısı çekiyorum adetli gibi yani nolcağı belli olmaz umutsuz olma ki ben tam 18 ay bekledim her ay hüsran olmasına rağmen :KK66:

Senin 3 yaş benim 8 yas olacak sıfırdan başlıyorum :) ama kızıma güveniyorum o bana bırakmaz hiç bir şeyi kendi yapar inşallah kucagimiza sağlıkla aliriz

kesinlikle yardımcı olur sana işini baya kolaylaştırır. ben 32 yaşındayım bana da benimki yardımcı olsun bi zahmet :))

X