- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
Samyeli tebrik ederim. şu kanamanı bir doktora sorsana. Gerçi ilk gebeliğinde de böyle olduğunu söylemişsin ama sen yine de ihmal etme. Bebişine iyi bak.
günaydın kızlarrrrr....
beklemeye devammmmmm
gel 5 aralık gellll ç
ne olursan ol yine gel
çabuk gel
o
ayy çok az kalmışş.test ne zaman yapacaKSIN CANIM ?
ben de 4 aralığı bekliyorum pazartesi ve dün lekeler geldi adetime daha olmasına rağmen erken olacam dedim heralde ama artmadı hala bekliyorumgünaydın kızlarrrrr....
beklemeye devammmmmm
gel 5 aralık gellll
ne olursan ol yine gel
çabuk gel
ben de 4 aralığı bekliyorum pazartesi ve dün lekeler geldi adetime daha olmasına rağmen erken olacam dedim heralde ama artmadı hala bekliyorumhayırlısı herkes için...
kanda deil ultrasonda anlaşılıo cnmTebrik ederim canım. Valla bi heveslendim ikiz mi acaba diye ama hiç farketmez Rabbim bi taneyi bile nasip etsin. Aminnsenin baya fazlaymis deger masallah. Persembe baktircam bi daha kanda anlasilir o zmn sanirim
şimdi gittim baktım az da olsa hala geliyor hasta olacam herhalde neyse hayırlısı inşallah bekleyen herkesten iyi haberler alırız :) ben takip ediyorum burayı..ay tarihler çok yakın bakalım hangilerimiz hayırlı haberler alıcaz...
benim hiç lekelenmem olmadı ...
yerleşme kanaması olabilir seninki hayırlısı olsun canım
irtibatta kalalım sona yaklaşıyoruz hepimiz :)
YOK. YRN SABAH GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORUM .bilmiyorum kiiiiiiiiiiiiii
pazar günü test yaptım negatif çıkmıştı sanırım cuma yada cmts yapıcam bu defa
ay bilmiyorum hiç ya kafam karışık
şimdi bile yaparım yapsam da :):):)
sende durumlar ne ?
kan testi yaptırdınmı?
Canım allah sabır versin tedaviye ara vermek vücudunu dinlendirebilir daha güçlü bir şekilde geri dönüş yaparsınGünaydın kızlar lekelerim basladi bat yarındı zaten yani malesef adet oluyorum cok yorucuymus böyle beklemek kendimi cok yorgun hissediyorum cokk her korunmayi biraktigimda ilk aydan gebe kaldim tam 5 kere hamile kalmanin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum simdi 5 aydir ugrasiyorum daha kalamadim dusuklerimle beraberde 3 sene olmak uzere ne diyeyim hayırlısı olsun Rabbim hayirli zanda versin adetin 3. Gunu doktora gidecegim tedaviye bitaz ara vermek istiyorum cunku kendimi cok yorgun hissediyorum opuyorum hepinizi
HİÇ BELLİ OLMAZ TEDAVİYE ARA VERDİĞİN ZAMAN Bİ BAKMIŞIN HAMİLESİN .ÜZÜLME HİÇ .Rabbim hayırlı vakıtte verir.insanlar daha zor şeylerle uğraşıyor .hep şukretmek lazım .unuturyoruz çoğu zaman .çocoğun var, sağlıklısın ..en kısa zaman da sen de hamile kalırsın ,ümidini kesme Allah tan .Günaydın kızlar lekelerim basladi bat yarındı zaten yani malesef adet oluyorum cok yorucuymus böyle beklemek kendimi cok yorgun hissediyorum cokk her korunmayi biraktigimda ilk aydan gebe kaldim tam 5 kere hamile kalmanin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum simdi 5 aydir ugrasiyorum daha kalamadim dusuklerimle beraberde 3 sene olmak uzere ne diyeyim hayırlısı olsun Rabbim hayirli zanda versin adetin 3. Gunu doktora gidecegim tedaviye bitaz ara vermek istiyorum cunku kendimi cok yorgun hissediyorum opuyorum hepinizi
GÜNAYDIN HERKERSE ...
sağol gülüm .kanama değil benim ki kahverengi lekelenme oldu çok az .ilkinde de yaşadığım için o yuzden rahatım .dr gittiğm de soylerım .sen nASILSın .bat a az kaldı demi senin de.
belki yerleşme kanamsıdır canım .rengi çok mu kırmızışimdi gittim baktım az da olsa hala geliyor hasta olacam herhalde neyse hayırlısı inşallah bekleyen herkesten iyi haberler alırız :) ben takip ediyorum burayı..
Hoşgeldin cnm belirtiler aynı oluyor bunu fark etmek zor oluyor bende göğüs ağrısı şişlik hiç olmadı diğer deneme aylarında gecikme oldu mi hiç adetin degöğüslerimin acısı hala devam ediyor ki adete 3 gün kala azalmaya başlardı adetle birlikte de iyice yokolurdu. yumurtlamadan sonra 10. gün fırlayan çenemdeki içten sivilceler sadece çenemde 3 gün kaldı ve geçtiler, normalde adet gününe kadar sızlardı. yumurtlama sonrası 8. günden beri sarımsı çökelek tarzı ama az az akıntım oldu ki ben yumurtlamadan sonra genelde kuru geçiririm adete kadar.
aslında baktığımda adet öncesi geçirdiğim tüm belirtileri geçiriyorum azıcık beyaz sarı arası akıntılar hariç.
sadece belirtilerin seyri biraz değişik. bu da beni umutlandırıyor. 4. denememiz inşallah sağlıklı, hayırlı evladım nasip olmuştur ve hayırsılıyla zamanını doldurup kavuşuruz, Amin..
inşallah çok güzel dua etmişsin amin canım.yazdıklarına gore hamilelik belirtilerin var.sarı akıntı ben de de oldu simdi tam bat ın hangi güin 5 aralık mıydı .seni bekliyoruz .hadi bakalım .göğüslerimin acısı hala devam ediyor ki adete 3 gün kala azalmaya başlardı adetle birlikte de iyice yokolurdu. yumurtlamadan sonra 10. gün fırlayan çenemdeki içten sivilceler sadece çenemde 3 gün kaldı ve geçtiler, normalde adet gününe kadar sızlardı. yumurtlama sonrası 8. günden beri sarımsı çökelek tarzı ama az az akıntım oldu ki ben yumurtlamadan sonra genelde kuru geçiririm adete kadar.
aslında baktığımda adet öncesi geçirdiğim tüm belirtileri geçiriyorum azıcık beyaz sarı arası akıntılar hariç.
sadece belirtilerin seyri biraz değişik. bu da beni umutlandırıyor. 4. denememiz inşallah sağlıklı, hayırlı evladım nasip .olmuştur ve hayırsılıyla zamanını doldurup kavuşuruz, Amin..
Hoşgeldin cnm belirtiler aynı oluyor bunu fark etmek zor oluyor bende göğüs ağrısı şişlik hiç olmadı diğer deneme aylarında gecikme oldu mi hiç adetin de
inşallah çok güzel dua etmişsin amin canım.yazdıklarına gore hamilelik belirtilerin var.sarı akıntı ben de de oldu simdi tam bat ın hangi güin 5 aralık mıydı .seni bekliyoruz .hadi bakalım .
Can'ım anlatmak istediğini çooook iyi anladım. Sümüksü kirli sarı gibi.Aynısı bende de vardı. Şimdi geçti gibi..herkese merhaba
herkesi canı gönülden tebrik ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim bi sorum olacaktı
hamileliğini yeni öğrenenler kahverengi leke demeyimde
koyu sarı akıntılarınız oluyormu ? böle wc den sonra silerken hafif peçetede sarımsı renkli akıntı??
yada beyaz çamaşır giydiğinizde gün içinde çamaşırınıza da bulaşmış olabilir hafif böyle çamurumsu bişey ama asla koyu renk değil görünmez de değil ????
bilgilendirirseniz sevinirm