2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canım dur daha çok etken bak adetinden 9 gün geçince bile belli olmayan var sakin ol bakalım

KİMSE ADET OLMADAN BU TOPİKTEN ÇIKAMAAAAZZZZZZZZZ
ne bagriyon bee tmm gitmedim bi yere
Çok teşekkür ederim EfervesaN, Allah hepimize nasip eder inşallah

Aynen benim adet 9 gün geçmişken bile HPT de silik gözüktü. Vazgeçmek yokkk
tmm oyle olsun 2 gun daha durayim hpt ne ki?

gecmis olsu canim Allah beterinden korusun bende kac aydir sagliksiz olacagina gec olsun vardir bi hayir diyorum.insallahbunlar son imtihanlarimizdir ve sagsalim bebegimize kavusuruz tez vakit bizde

AY KIZLARR YAAA BENİM ARA ARA MİDEM BULANIYOR ÇOK ALAKASIZ ANLARDA
HİÇ HAMİLELİĞİ DÜŞÜNMEZKEN
YA PSİKOLOJİK OLABİLİR Mİ
benimde bulaniyor ama benim midem hep oyle insallah seninki bebistendir
Evet kızlar benden de buraya kadar kanda baktırdım 0.1 cıktı yani tam negatif zaten aynı adet olacak gibiyim üzgünüm ama rabbim vermedi reglin 2. günü neyse olmadı siz sağlıkla alın kucağınıza
canim uzulme hayirlisi olsun ahh su idtar testleri yaniltti seni

Canım ya bi sakin ol dur testlere güvenme hala negatif gösteriyor benimde ama kanda çıktı allahdan ümit kesilmez birazdaha bekliyelim
neyse yaa bekliyim bakalim ama olsa cikardi diyorum yinede Allah tan umut kesilmez

Adet günüme ne gün war nede geçti tamda bugün temizlik yapcaktım korkumdan yapmadım kızım okulda ben 1.70 uzanmakta
aman birak isi gucu Bebisine firsat ver sen dinlen ki oda rahhatt rahhatt yerlessin annesii

kızlar çift çizgi var .öz önce yaptım test
Maşallah. Hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Çok sevindim Can'ım ya. Can'ım Dr gittiğinde bunu söylemelisin. Az da olsa bi kanama gördün,bilgisinin olması iyi olur diye düşündüm..
1 Aralık 2009 tarihinde test yapıp oğluma hamile kaldığımı öğrenmiştim.
1Aralık 2015 tarihinde test yaptım, oğlumun kardeşi kendini bana emanet etmiş :)
Ay süper ya!! Maşallah. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Çok güzel bir olay olmuş

ya hala regl olmadım umutt sarıyo hala beni belki kanda gec cıkar diye bari regl olsamda rahatlasam

ya hala regl olmadım umutt sarıyo hala beni belki kanda gec cıkar diye bari regl olsamda rahatlasam
Aynıyiz kuzum leke geldi sabah gerisi yok.yok.umutlandikca gelmiyo sanki adet. Normal periyodum perşembe olmalıydı 26.gun bugün bu arada o çift çizgiyi görmek ne büyük lütufmus.ilkinde anlayamamisim.simdi üzüldüm. Öğrenen herkesi cani gönülden tebrik ediyorum. Allah önce evlat sahibi olmayana sonra bize versin

Merhabalar!
Bende araniza katilmaya Geldim
Bir yil bir ay denedik ve nihayet hamileyim.
Yasadigim hamilelik belirtileri neredeyse sifir.. Göguslerde hassasiyet disinda bir farklilik olmadi.
Cift cizgiye dek inanamamistim hatta.. Son gunlerde sivi akintim artti, renksiz ve kokusuz..
Sizlerle bu yolculukta heyecanimizi paylasacagimiz icin mutluyum, guzel dostuklar olusacagina inaniyorum..

Hoşgeldin canım kan testi yaptirdin mi

Maşallah. Hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsinler inşallah. Ne güzel ikizler komşumun ikizleri var 1 kız 1 oğlan. Çok sevimliler.
büyük ihtimal bnmde öle olcak ben dedemin genlerini taşıorum dedemde ikiz sarışın renkli gözlü ikizide kız bende sarışın renkli gözlüyüm ve ikiz bebek bekliorum. rabbim isteyen herkese nasip etsin

büyük ihtimal bnmde öle olcak ben dedemin genlerini taşıorum dedemde ikiz sarışın renkli gözlü ikizide kız bende sarışın renkli gözlüyüm ve ikiz bebek bekliorum. rabbim isteyen herkese nasip etsin
Merhaba cnm ikiz bekledigin kesinlesti mi kan tahlillerin nasildi

Bu ay supheli durumlar olustu o yuzden tereddutteyim eger gebelik varsa agustosun sonlarina yetismis olacagim henuz reglime fazlasiyla var ama iki gundur yasadigim durumlar suphelenmeme sebep oldu bu sebepten bu yorumu buraya park ediyorum ilerde lazim olabilir herkese saglikli bir 9ay10gun diliyorum

evetkesin cnm iki günde 4kata yakın artıo 100 dü 390.5 oldu sonra 1522.95 oldu sonra 5939.50 oldu dün ultrasondada kesinleşti şimdi kalp atışlarını beklioruz inşlah onlarıda duyucaz
Hayirli olsun canim saglicakla kucagina alirsin insallah benim degerlerinde
ayin 19 da 85
23 800
25 2791
27 6068 oldu tek kese gordukk sence ikiz olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…