2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Aynıyiz kuzum leke geldi sabah gerisi yok.yok.umutlandikca gelmiyo sanki adet. Normal periyodum perşembe olmalıydı 26.gun bugün :KK51::mad: bu arada o çift çizgiyi görmek ne büyük lütufmus.ilkinde anlayamamisim.simdi üzüldüm. Öğrenen herkesi cani gönülden tebrik ediyorum. Allah önce evlat sahibi olmayana sonra bize versin :KK68:
Can'ım ya ne tatlısın maşallah. Duan bile Nasıl naif. Maşallah barekallah! Rabbim hayırlısıyla sana da yeniden bi cennet kokusu hediye etsin :KK200::nazar:

merhaba cnm ben şuan ikizlerime hamileyim ilk hcgm 100 dü 48 ssaat sonra 390.5 oldu yine iki gün sonra 1522.95 oldu akşam ki değerimde 5934.50 cnm inşallah sennin de öledir bnm iki günde 4kata yakın artıo
Tebrik ederim canım. Valla bi heveslendim ikiz mi acaba diye ama hiç farketmez Rabbim bi taneyi bile nasip etsin. Aminn:anneadayı: senin baya fazlaymis deger masallah. Persembe baktircam bi daha kanda anlasilir o zmn sanirim:KK49:

:63: ne bagriyon bee tmm gitmedim bi yere:KK70::KK70::KK70:
:KK31::KK31:tmm oyle olsun 2 gun daha durayim hpt ne ki?

gecmis olsu canim Allah beterinden korusun bende kac aydir sagliksiz olacagina gec olsun vardir bi hayir diyorum.insallahbunlar son imtihanlarimizdir ve sagsalim bebegimize kavusuruz tez vakit bizde

benimde bulaniyor ama benim midem hep oyle :-) insallah seninki bebistendir
canim uzulme hayirlisi olsun ahh su idtar testleri yaniltti seni

neyse yaa bekliyim bakalim ama olsa cikardi diyorum yinede Allah tan umut kesilmez

aman birak isi gucu Bebisine firsat ver sen dinlen ki oda rahhatt rahhatt yerlessin annesii:emir_bebek:

HPT Gebelik testleri canim "home pregnancy test" kisa olsun diye oyle yazivermisimo_O

Can'ım ya ne tatlısın maşallah. Duan bile Nasıl naif. Maşallah barekallah! Rabbim hayırlısıyla sana da yeniden bi cennet kokusu hediye etsin :KK200::nazar:
Amin canim benim. Teşekkür ederim.:oops:Tum bekleyenlere nasip olsun inşallah :KK68::KK68:.Bu forumda kalpten kalbe görünmeyen bağlar var hiç çıkarsiz .Normal hayatın tüm ego kendini kanıtlama kıskançlık akla gelen ne kadar kötü duygu varsa burda yok.yok.Bu forumu tertemiz kalpleri görmeden hissedip seviyoruz. Bu da benim bu anneler grubunda nacizane vedam olsun. Bebeklerinizle mutlu günler sizi bekliyor :KK68::KK68::KK68::KK68:

Amin canim benim. Teşekkür ederim.:oops:Tum bekleyenlere nasip olsun inşallah :KK68::KK68:.Bu forumda kalpten kalbe görünmeyen bağlar var hiç çıkarsiz .Normal hayatın tüm ego kendini kanıtlama kıskançlık akla gelen ne kadar kötü duygu varsa burda yok.yok.Bu forumu tertemiz kalpleri görmeden hissedip seviyoruz. Bu da benim bu anneler grubunda nacizane vedam olsun. Bebeklerinizle mutlu günler sizi bekliyor :KK68::KK68::KK68::KK68:
Regl oldunmu da canm leke geldi demissin sadece

herkese merhaba :KK25:
herkesi canı gönülden tebrik ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim bi sorum olacaktı
hamileliğini yeni öğrenenler kahverengi leke demeyimde
koyu sarı akıntılarınız oluyormu ? böle wc den sonra silerken hafif peçetede sarımsı renkli akıntı??
yada beyaz çamaşır giydiğinizde gün içinde çamaşırınıza da bulaşmış olabilir hafif böyle çamurumsu bişey ama asla koyu renk değil görünmez de değil ????
bilgilendirirseniz sevinirm

Hey nereye.... Devamı mı geldi?? Canım ilk ay olmadı diye üzülme sakın.. insan ilk bebekte nasılsa öyle olur gibi geliyor olmayınca hüsrana uğruyorsun ama o ilk bebekte beklememek bize Allah tarafından verilmiş bir şanstı bazen beklemek de imtihan olabiliyor bize düşen sabır ilk aydan pes etme sakın.. Demek ki bazı duygularımızı törpülememiz gerekiyordu.... Herşeyde bir hayır vardır...

Samyeli tebrik ederim. şu kanamanı bir doktora sorsana. Gerçi ilk gebeliğinde de böyle olduğunu söylemişsin ama sen yine de ihmal etme. Bebişine iyi bak.

Son düzenleme:
Tavuk gibi 10 da yattık şimdi de kalkıverdim sebepsiz yere. Bir sıcak bastı. Aksine gündüzleri de üşüyorum. Uyumaya çalışacağım tekrar.

herkese merhaba :KK25:
herkesi canı gönülden tebrik ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin
benim bi sorum olacaktı
hamileliğini yeni öğrenenler kahverengi leke demeyimde
koyu sarı akıntılarınız oluyormu ? böle wc den sonra silerken hafif peçetede sarımsı renkli akıntı??
yada beyaz çamaşır giydiğinizde gün içinde çamaşırınıza da bulaşmış olabilir hafif böyle çamurumsu bişey ama asla koyu renk değil görünmez de değil ????
bilgilendirirseniz sevinirm
Merhaba ogluma hamileligimin ilk haftalarinda henuz test yapmamisken ilk olarak tuhaf sarimsi bir mukus gelmisti ondan sonra hamile oldugumu ogrenmistim

[QUOT
E="anatkh018, post: 43833461, member: 494639"]ayy doktor dediğin böyle olmalı zaten ya hemen altan sokmaya ne kadar meraklılar özel miydi doktorun devlete mi gittin canım?[/QUOTE]
Ozele gitmistim canim

merhaba cnm ben şuan ikizlerime hamileyim ilk hcgm 100 dü 48 ssaat sonra 390.5 oldu yine iki gün sonra 1522.95 oldu akşam ki değerimde 5934.50 cnm inşallah sennin de öledir bnm iki günde 4kata yakın artıo

evetkesin cnm iki günde 4kata yakın artıo 100 dü 390.5 oldu sonra 1522.95 oldu sonra 5939.50 oldu dün ultrasondada kesinleşti şimdi kalp atışlarını beklioruz inşlah onlarıda duyucaz
canım tebrik ederim ikizleriniz bende ikiz olsun hep isterim o yüzden internette hep araştırdım 9 haftalıktan önce görünmüyor diye okudum ondan seninkine şaşırdım acaba 5 haftalık değilde daha fazla olabilir misin?

Ozele gitmistimcanim
devletteki doktordan beklemek yanlış olurdu zaten :KK70:

günaydın kızlar

X