2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bende de ara ara oluyor, özellikle ayakta çok durunca ya da yürüyünce
ilk hamileliğim olduğundan ne normal ne değil bilemiyorum, feci panik durumdayım, bu sancılar da aklıma takılanlardan biri

Kahverengi leke geldi test de negatif . çok güzel bi anne grubunla birlikte olamayacğım

madem oraya kadar gittin baksaymış ya eline mi yapışırmış kii bu doktorlarda bi acayipp tekrar kantesti yapsam mı acaba bende 4 gün oldu yapalı

Hiç ya bu doktorlarda bir tuhaf hakkaten. Doktor 3 gunde bir bakilmasini tavsiye etti hcg icin. Istersen baktir bi canim.

Ay inanmıyorum! Çok iyi yapmışsın! Ben kendimden utanmıştım çatala çıktığımda Değişik bir şey yanı.. Of nedir biz bayanların başına gelenler
sorma sormaa bende utanıyorum kadın da olsa bide yetmez gibi asistan da eğilip bakıo tövbe Yarabbimm
Kahverengi leke geldi test de negatif . çok güzel bi anne grubunla birlikte olamayacğım
4 haftalık olduğunu nerden biliyorsun peki canım? ayrıca günün geçtiyse sabret kahverengi lekelenme olabilir yerleşmesi için

canım öyle bi heyecan adet tarihime göre ekledim takvimi . sat 5 kasımdı bat 3 aralık . bugün leke gelince içim çok buruk oldu. ilk denemem ama umutlanmıştım sanki var diye , dediğin gibi olursa çok mutlu olurumm

benim geçince bile negatifti canım az sabret umutlanma ama çünkü daha çok üzülüyorsun canım Rabbim isteyen herkesee versin inşaAllah canım

merhaba cnm ben şuan ikizlerime hamileyim ilk hcgm 100 dü 48 ssaat sonra 390.5 oldu yine iki gün sonra 1522.95 oldu akşam ki değerimde 5934.50 cnm inşallah sennin de öledir bnm iki günde 4kata yakın artıo

merhaba cnm ben şuan ikizlerime hamileyim ilk hcgm 100 dü 48 ssaat sonra 390.5 oldu yine iki gün sonra 1522.95 oldu akşam ki değerimde 5934.50 cnm inşallah sennin de öledir bnm iki günde 4kata yakın artıo
Maşallah. Hayırlısıyla sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsinler inşallah. Ne güzel ikizler komşumun ikizleri var 1 kız 1 oğlan. Çok sevimliler.

bende de ara ara oluyor, özellikle ayakta çok durunca ya da yürüyünce
ilk hamileliğim olduğundan ne normal ne değil bilemiyorum, feci panik durumdayım, bu sancılar da aklıma takılanlardan biri
Kasıklarda adet sancısı gibi sancı olması göğüslerde şişme hassasiyet,tansiyon şeker düşmesi,baş ağrısı,sürekli uyku hali,sinirlilik yok yok..nenem der ki gebelikte her cacık olur. Her nane gelir başa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…