2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba,
Ben de 26 Kasım'da hamile olduğumu öğrendim. Normalde bat'ı 23'ünde bekliyodum ama olmayınca test yaptım. Pozitif çıktı, bir de kan testi yaptırdım ama henüz doktora gitmedim. Azıcık göğüs ağroso dışında hiç bir hamilelik belirtisi göstermiyorum. Acaba bebek yok mu diye endişe ediyorum
Aranızda doktora gidip de keseyi gören var mı acaba?

Kan değerlerin ne cikti

selam canım bende senle aynı durumdayım bende 21indeydi reglim 24ünde test yaptım pozitif çıktı nasipse aynı gün doğurcaz inşaAllah bebişlerimizi henüz gitmedim iki kere kan testi yaptım sadece folik asit aldım eczaneden 2 hafta daha beklicem öyle gidicem

Evet kızlar benden de buraya kadar kanda baktırdım 0.1 cıktı yani tam negatif zaten aynı adet olacak gibiyim üzgünüm ama rabbim vermedi reglin 2. günü neyse olmadı siz sağlıkla alın kucağınıza
Şokk oldum ya dilekkk
Üzme kendini canım ya hayırlısı olsun inşallah hemen bırakma kendini biz birazda kendi kendimize böyle yapıp kendimizi dinliyoruz psikolojik yani. Geçen ay bende saçma sapan oldum senin gibi bu ay bak süpriz oldu inşallah sanada önümüzdeki ay sürpriz olur

Ya korkutmak istemem tabi herkesin farkli ama benim sikintili bi gebelik oldugu icin cok bakildi atesim cok yuksek oldugu icin hep acillerdeydik ve her acile gittikce jinekologda kontrol ediyo malesef ondan sanirim

Benim de hamileligimin suan 30. günü. 25. gününde doktora gittim ultrasonda bakti tabii birsey goremedi. 35. gunde tekrar gel keseyi ancak o zaman goruruz dedi. Bende de gogus agrisindan baska agri yok sadece cok yoruldugum zaman hafif kasik agrisi oluyor. Haliyle ben de şüpheye dusuyorum acaba bebek yok mu diye.. zaten kan testi yaptirmistim ama gecen gun evde tekrardan idrar testi yaptim sirf hamile oldugumu gorup kendimi rahatlatmak icin :) belirtiler sanirim yeni yeni baslayacak. Bakalim gorecegiz :)

Kan değerlerin ne cikti

26'sındaki testte 512 çıktı. çalıştığım yerin sağlık merkezinde yaptırmak zorunda kaldım testi, sonra götürünce iyi tamam var işteden başka pek bişey demediler, bu değer iyi mi kötü mü bilemedim. 4. haftaya tekabül ediyodu o zaman yaptırdığımda

sana da selam canım ben de mi bir daha test yaptırsam acaba? folik asit hangi marka aldın canım? bebişten önce omega 3 almaya başlamıştım hala ondan içiyorum iyi bişey yapıyo muyum acaba?

Dun gece dayanamayip 14. Gun bir test daha yaptim yine nrgatif benim butaya kadarr yarin obur gun adetim gelir opuyorum ağustos annislrri Allah a emanet olun aranizda olmak guzeldi
Canım ya bi sakin ol dur testlere güvenme hala negatif gösteriyor benimde ama kanda çıktı allahdan ümit kesilmez birazdaha bekliyelim

canım alttan mı baktılar peki? ordan bakınca görülüyor çünkü bildiğim kadarıyla
senin değerin baya yüksekmiş gerçei her hastanenin farlı değer aralıkları benimkide 257 ile 4cü haftayı gösteriyordu.

markasıı hatırlamıorum canım folik asit istedim oda verdi bütün arkadaşlarım hamile kalmadan al iç iç diodu ondan öğrenince içmeye başladım bende vitamin sonuçta ama omega için bilgim yok canım

benim de aynen senin gibi, bugün azıcık yürüdüm biraz ağrı oldu, göğüsler de bazen ağrıyo bazen ağrımıyo ne mide bulantısı ne yerleşme kanaması hiç bir iz yok mayıstan beri deniyoduk, hep yumurta takibi falan ama bu ay yumurtlama zamanına denk getirememiştik, nasıl oldu anlamadım, o yüzden heveslensem mi yoksa keseyi görene kadar beklesem mi bilemiyorum

kız adet günün ne zamandı yazmamışın merak ettim benimde idrarda çıkmıyor acaba kanda var mıdır ki diye umutlandım adete kaç gün var senin geçti mi adetin
Adet günüme ne gün war nede geçti tamda bugün temizlik yapcaktım korkumdan yapmadım kızım okulda ben 1.70 uzanmakta

yerleşme kanaması herkeste olmaz canım mide bulantısı da 2ci aya doğru oluyormuş canım acele edyorsun bence

arkadaşlar sakin olun herkeste her belirti olacak diye bir şey yok. Bana kalırsa doktora gitmek için acele etmeyin 6 haftalık falan olunca gidersiniz. Ben ikinci olursa dr gitmeyi düşünmüyorum epey bir süre . Akışına bırakın

Herkes de duydum bunu kızımda hiç hatırlamıyorum oldumu olmadı. Bekliyelim bakalım
çevremde ne kadar varsa hepsiyle konuştum hiç olmamış ama bazı insanların yerleşme kanaması geç döllenmesi falan oluyor her bünye bir olmadığı için yerleşme kanamasını beklemek doğru değil bence kanamam olsa daha çok korkarım ben mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…