- 1 Aralık 2011
- 371
- 416
Kan değerlerin ne ciktiMerhaba,
Ben de 26 Kasım'da hamile olduğumu öğrendim. Normalde bat'ı 23'ünde bekliyodum ama olmayınca test yaptım. Pozitif çıktı, bir de kan testi yaptırdım ama henüz doktora gitmedim. Azıcık göğüs ağroso dışında hiç bir hamilelik belirtisi göstermiyorum. Acaba bebek yok mu diye endişe ediyorum
Aranızda doktora gidip de keseyi gören var mı acaba?
selam canım bende senle aynı durumdayım bende 21indeydi reglim 24ünde test yaptım pozitif çıktı nasipse aynı gün doğurcaz inşaAllah bebişlerimizi henüz gitmedim iki kere kan testi yaptım sadece folik asit aldım eczaneden 2 hafta daha beklicem öyle gidicemMerhaba,
Ben de 26 Kasım'da hamile olduğumu öğrendim. Normalde bat'ı 23'ünde bekliyodum ama olmayınca test yaptım. Pozitif çıktı, bir de kan testi yaptırdım ama henüz doktora gitmedim. Azıcık göğüs ağroso dışında hiç bir hamilelik belirtisi göstermiyorum. Acaba bebek yok mu diye endişe ediyorum
Şokk oldum ya dilekkkEvet kızlar benden de buraya kadar kanda baktırdım 0.1 cıktı yani tam negatif zaten aynı adet olacak gibiyim üzgünüm ama rabbim vermedi reglin 2. günü neyse olmadı siz sağlıkla alın kucağınıza
Ya korkutmak istemem tabi herkesin farkli ama benim sikintili bi gebelik oldugu icin cok bakildi atesim cok yuksek oldugu icin hep acillerdeydik ve her acile gittikce jinekologda kontrol ediyo malesef ondan sanirimCanım bosyere bakar 1500 üzerinde kese gözüküyor o yüzden kan değerleri ile hmaileligini takip edin kanama veya başka birşey yoksa bende işte hastalık kapa cam diye korkuyorum en çok ta hijyeni nasıl sağlıyorlar bilmiyorum
Gerçekten mi hadi hayırlısıselam kılar .sizi bırakmadım burdayım .
aksam hafıf lekeden sonra daha gelmedi adetim ,bekliyorum .
o herkeste olmaz ki canımGerçekten mi hadi hayırlısı
Ya bende öyle yerleşme kanı felan hiçbirşey olmadı benimde o aklıma takıldı
Benim de hamileligimin suan 30. günü. 25. gününde doktora gittim ultrasonda bakti tabii birsey goremedi. 35. gunde tekrar gel keseyi ancak o zaman goruruz dedi. Bende de gogus agrisindan baska agri yok sadece cok yoruldugum zaman hafif kasik agrisi oluyor. Haliyle ben de şüpheye dusuyorum acaba bebek yok mu diye.. zaten kan testi yaptirmistim ama gecen gun evde tekrardan idrar testi yaptim sirf hamile oldugumu gorup kendimi rahatlatmak icin :) belirtiler sanirim yeni yeni baslayacak. Bakalim gorecegiz :)Merhaba,
Kan değerlerin ne cikti
sana da selam canımselam canım bende senle aynı durumdayım bende 21indeydi reglim 24ünde test yaptım pozitif çıktı nasipse aynı gün doğurcaz inşaAllah bebişlerimizi henüz gitmedim iki kere kan testi yaptım sadece folik asit aldım eczaneden 2 hafta daha beklicem öyle gidicem
Canım ya bi sakin ol dur testlere güvenme hala negatif gösteriyor benimde ama kanda çıktı allahdan ümit kesilmez birazdaha bekliyelimDun gece dayanamayip 14. Gun bir test daha yaptim yine nrgatif benim butaya kadarr yarin obur gun adetim gelir opuyorum ağustos annislrri Allah a emanet olun aranizda olmak guzeldi
canım alttan mı baktılar peki? ordan bakınca görülüyor çünkü bildiğim kadarıylaBenim de hamileligimin suan 30. günü. 25. gününde doktora gittim ultrasonda bakti tabii birsey goremedi. 35. gunde tekrar gel keseyi ancak o zaman goruruz dedi. Bende de gogus agrisindan baska agri yok sadece cok yoruldugum zaman hafif kasik agrisi oluyor. Haliyle ben de şüpheye dusuyorum acaba bebek yok mu diye.. zaten kan testi yaptirmistim ama gecen gun evde tekrardan idrar testi yaptim sirf hamile oldugumu gorup kendimi rahatlatmak icin :) belirtiler sanirim yeni yeni baslayacak. Bakalim gorecegiz :)
senin değerin baya yüksekmiş gerçei her hastanenin farlı değer aralıkları benimkide 257 ile 4cü haftayı gösteriyordu.26'sındaki testte 512 çıktı. çalıştığım yerin sağlık merkezinde yaptırmak zorunda kaldım testi, sonra götürünce iyi tamam var işteden başka pek bişey demediler, bu değer iyi mi kötü mü bilemedim. 4. haftaya tekabül ediyodu o zaman yaptırdığımda
sana da selam canımben de mi bir daha test yaptırsam acaba? folik asit hangi marka aldın canım? bebişten önce omega 3 almaya başlamıştım hala ondan içiyorum iyi bişey yapıyo muyum acaba?
benim de aynen senin gibi, bugün azıcık yürüdüm biraz ağrı oldu, göğüsler de bazen ağrıyo bazen ağrımıyoBenim de hamileligimin suan 30. günü. 25. gününde doktora gittim ultrasonda bakti tabii birsey goremedi. 35. gunde tekrar gel keseyi ancak o zaman goruruz dedi. Bende de gogus agrisindan baska agri yok sadece cok yoruldugum zaman hafif kasik agrisi oluyor. Haliyle ben de şüpheye dusuyorum acaba bebek yok mu diye.. zaten kan testi yaptirmistim ama gecen gun evde tekrardan idrar testi yaptim sirf hamile oldugumu gorup kendimi rahatlatmak icin :) belirtiler sanirim yeni yeni baslayacak. Bakalim gorecegiz :)
Adet günüme ne gün war nede geçti tamda bugün temizlik yapcaktım korkumdan yapmadım kızım okulda ben 1.70 uzanmaktakız adet günün ne zamandı yazmamışın merak ettim benimde idrarda çıkmıyor acaba kanda var mıdır ki diye umutlandım adete kaç gün var senin geçti mi adetin
yerleşme kanaması herkeste olmaz canım mide bulantısı da 2ci aya doğru oluyormuş canım acele edyorsun bencebenim de aynen senin gibi, bugün azıcık yürüdüm biraz ağrı oldu, göğüsler de bazen ağrıyo bazen ağrımıyone mide bulantısı ne yerleşme kanaması hiç bir iz yok mayıstan beri deniyoduk, hep yumurta takibi falan ama bu ay yumurtlama zamanına denk getirememiştik, nasıl oldu anlamadım, o yüzden heveslensem mi yoksa keseyi görene kadar beklesem mi bilemiyorum
inşallah dediğin gibidir, hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi inşallahyerleşme kanaması herkeste olmaz canım mide bulantısı da 2ci aya doğru oluyormuş canım acele edyorsun bence
Herkes de duydum bunu kızımda hiç hatırlamıyorum oldumu olmadı. Bekliyelim bakalımo herkeste olmaz ki canım
inşaAllah kalp atışlarını bi duysamm bebişimin rahatlicaminşallah dediğin gibidir, hepimiz sağlıkla kucaklarız bebişlerimizi inşallah
çevremde ne kadar varsa hepsiyle konuştum hiç olmamış ama bazı insanların yerleşme kanaması geç döllenmesi falan oluyor her bünye bir olmadığı için yerleşme kanamasını beklemek doğru değil bence kanamam olsa daha çok korkarım ben meselaHerkes de duydum bunu kızımda hiç hatırlamıyorum oldumu olmadı. Bekliyelim bakalım