2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
selam anne adayları bende geçen hafta salı günü öğrendim hamile olduğumu kan ve idrar testlerin de ama henüz doktora gitmedim biraz büyüsün bugün git haftaya gel demesin diye Rabbim isteyen herkese nasip etsin 18 ay bekledim bugün için

benimde nasipse senle aynı gün doğacak bebeğim sailorv

Evet aynı gün gözüküyor ay ne cici Ben de pazar öğrendim canım. Bugün randevum var doktora gitcem. Benim progesteran hormonu düşük çıkıyordu tahlillerde şimdi bi sıkıntı varsa önlemini alalım bari erkenden diye

herkesin derdi ayrı ben zaten kiloluyum hamilelikte de 30 kilo almıştım sonra gayretle verdim ama çok korkuyorum tekrar kilo almaktan
Kız kardeşim doğuma 100kg ile girdi sonra emzirme diyet derken 55kg ye düştü. Sorun etme.

selam kılar .sizi bırakmadım burdayım .
aksam hafıf lekeden sonra daha gelmedi adetim ,bekliyorum .
Hadi hayırlısı olsun inşallah. Kız kardeşim de de önce Regl oldum sandı sonra devamı gelmedi Dr gitti gebe

aa git bakim ultrasonda görürsen bana da haber ver bende hemen gideyim arkadaşlarım daha erken 7-8 haftalıkken gitki göremeyince yollamasınlar geri seni dediler diye folik asit alıyor musun canım ben öğrenir öğrenmez içmeye başladım bebek gelişimi için önemli duymuşsundur ayy heyecanladım şimdi haberini bekliyorum muhakkak

Dedikleri doğru aslında doktorun bişi görememesi muhtemel sırf kan değerlerime hormonlara bakılsın diye gidiom ama ultrasona da gircem tabee Öğrenir öğrenmez başladım bende folik asite umarın geç değildir. Sağol tavsiye için. Tamam canım haber ederim akşama.

Bir de yakın zamanda beta hcg baktırdın mı? Baktırdıysan değerlerini yazabilir misin?

geçen hafta salı 44 çıktı cuma tekrar yaptım 257 çıktı canım 3 gün öncesi yani senin ne kadar çıktı? sorun olmaz kuzum takılma bunlara sağlıkla alcaz inşaAllah bebişlerimizi

AY KIZLARR YAAA BENİM ARA ARA MİDEM BULANIYOR ÇOK ALAKASIZ ANLARDA
HİÇ HAMİLELİĞİ DÜŞÜNMEZKEN
YA PSİKOLOJİK OLABİLİR Mİ

Evet kızlar benden de buraya kadar kanda baktırdım 0.1 cıktı yani tam negatif zaten aynı adet olacak gibiyim üzgünüm ama rabbim vermedi reglin 2. günü neyse olmadı siz sağlıkla alın kucağınıza

Evet kızlar benden de buraya kadar kanda baktırdım 0.1 cıktı yani tam negatif zaten aynı adet olacak gibiyim üzgünüm ama rabbim vermedi reglin 2. günü neyse olmadı siz sağlıkla alın kucağınıza
olsun gülüm üzülme .demek ki psikolojikmiş yasadıklarımız .ben de çok hissettim bu ay .eylül de beraberiz :) dua edelim bol bol .

hayırlısı dilekcim
bizde beklemedeyiz 5 aralıktan sonra bende topiğe veda edebilirim belki ...
kısmet belki eylülde görüşürüz
belki peşpeşe doğururuz
hangimiz için hayırlısı ne ise o olsun

Öyle ama bu kadar belirtiyi nasi yaşadım aklım almiyo hiç agrimayan belimi bile agritabildim anlamıyorum ben bilmiyorum daha ugrasirmiym çok koydu çünkü bu ay çok istedim hissettim

aaa şok hayırlısı canım

AY KIZLARR YAAA BENİM ARA ARA MİDEM BULANIYOR ÇOK ALAKASIZ ANLARDA
HİÇ HAMİLELİĞİ DÜŞÜNMEZKEN
YA PSİKOLOJİK OLABİLİR Mİ
canım hevesini kırmak istemem ama benim şuana kadar öyle büyütülecek mide bulantım olmadı şiddetli baş ağrım dışında adet belirtilerini yaşadım ve ara ara yine yaşıyorum sağ kasıktan vuruyo

adet belirtilerin oluyor yine zaten canım yani bende öyle olmuştu oldum olacam derken öğrendim Rabbim doğru zamnda size de verecektr sıkma canını

Merhaba kızlar lar bende 3 agustos beklenen doğum bat 5 normalde 3 haftalik hamisim bat bir gün önce 221.4 çıktı Değerim dün 573.9 çıktı ultrasyonda kese gorunmedi doktor 3 haftalik kucuk dedi Persembe ye haftaya randevum var

Can'ım hayırlısı olsun. Ama testte silik çizgi var diyordun? Bak şimdi bende korkmaya başladım..bende 3 kere test yaptım hep silik çizgi çıktı
Gerçi ben hep 3-4 gün erken Regl olurdum bat geçti olmadım..cuma Dr gidecem hayırlısı artık.

MerhBa hayirlisi olsun cnm benimde dun betahcg 260.27 idi 3 haftalik dr cikmadim daha erken diye dr sana bisey dedimi

Hayırlı olsun Can'ım. Sağlıkla ve zamanlıca dünyaya gelsin inşallah. Hamilelik takviminde 5 haftalık gözüküyorsun ama?? Değişik olan ne? Ben anlamadım?

hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

MerhBa hayirlisi olsun cnm benimde dun betahcg 260.27 idi 3 haftalik dr cikmadim daha erken diye dr sana bisey dedimi
Canım ben regl 2 gün sonra 579 olması rağmen gözükmedi ama değerlerin iyi yükseliyor dedi istersen bakalkm dedi ama gozukmez dedi gerçekten de goremedi haftaya randevu aldım birde vitamin verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…