2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
kızlar sizlede muhabbet güzel oluyor he bakalım benim veda ne zaman olacak gönlüm 9 ay muhabbetten yana ama hayırlısı

58 le hamile kaldım 69.90 la dogurdum 12 kile aldım dogumdan 1 hafta sonra 52 kileydum ahhholmaz ins canm bu sefer biraz cok ye
Maşallah çok hızlı vermişsin. Bende 13 kg almıştım. Kendimi motive ediyorum..bulantı yok hassasiyet yok! Diyorum sürekli. Çok dua ediyorum. İnşallah olmaz. İlk gibi değil yanda bi tane daha bebe var sonuçta

bende 53 ile gebe kalıp 50 ye düşmüştüm sonra 22 kilo alıp 72 kilo gitmiştim doğuma...şimdi yine 52 falanım...Ama uzun süre 46 ile 49 arası gitti geldi kilom.
Maşallah sana! Baya semirip baya zayıflamışsın! İdolsün ama helal sana ya zayıflık herkesçe takdir ediliyor 'ay ne güzel inceciksin' falan ama..ben üstüme uyan pek bişe bulamıyorum. Çocuk kıyafetleri daha iyi oluyor bana bide tesettürlüyüm her şey büyük buna da şükür!

Pisikedii ya benim de 14 haftaya kadar midem cok bulandı inş bu sefer olmaz ama sabah bulanılarım var gün içinde de oluyor gerci benim bulantılarım hep var sürekli midem bulanıyor hamilelikte de en yüksek noktaya ulasıyor ins bu sefer öyle olmaz

sabah bidaha tekrarla bakalım 14 günde belli olanları cok okudum kontrolun ne zaman
ben geçen ayda çatlatma iğnesi olmuştum iğneden sonra 17. gün adet oldum.yani adet günüm 3 aralık netten abktım iğneden 14 gün sonra belli olur diyor doktorumda 15 gün sonra demişti yani olsan dün baktığımda çıkardı diye düşünüyorum o yüzden 3 aralıkta gelmemiş olursa ozaman bakarım ancak.geçen aydan farklı memelerim acıyor şişti geçen ay olmamıştı ona kanıp yaptım testide yoksa yapmazdım geçen ay beklemiştim 15. gün yapmıştım.yalnız kk da iğneden sonra 12 gün çıkmayıp 15. gün çıkan bi bayanı okudum hala da umudum var nasip

sen şuan gebesin dimi takvim niye yapmıyorsun
Cuma Dr gidecem. Bakalım hele ne oldu ondan sonra hemen takvimi yapıştıracam! İnşallah sende gebesindir canım. Kesintisiz muhabbete devam ederiz. Yok değilsen eylül anası olarak bize sataşırsın
dilekkayra ilk gebeliğimde bende 5.5 haftalıkken görmüştüm. Bakalım bunda ne olacak?
Bu sırada ben yatar. Herkese iyi geceler. Bol bebikli günler

iyi gecelerrr

anladım canm bekle bakalım kısmet yine de beklemesi cok zor anlıyorum seni rabbim yar ve yardımcın olsun

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için :) bir de ben bugun de kan testi yaptirdim dunku degerim 353 tu bugun 715 olmus. 2 gunde bir iki katina cikiyor diye okumustum sanki. Benimki bir gunde 2 kati gecmis :s çoğul gebelik olma ihtimali var mıdır? Bilen var mı arkadaslarr?

Hersey icin coook tesekkurler

Yaaa ben ggünlerdir kk ya giremedim ya bu gece açıldı sayfa site bakımında diyodu. Giremedigim için test yapmakta sabrim arttı ama yorumları okuyunca yarın ilk işim test olacak bide burayı çok özledim
Canm senin bat 5 aralık degilmiydi bence bekle yada yaparsan evde test yap benim reglimin 2 günü bugün üst Komşum hemşire geldi kanını aldı hem bhcg ye hemde diğerlerine bakacak bugüne kadar nasi bekledim gel bana sor ama hayal kırıklığı olmasından iyidir

Günaydın 2016 Ağustos anaları ve bebikleri mükemmel ötesi bir gün olsun innnnşallaaaahh!
Tatlım ben hiç kanda bhcg baktırmadım. O yüzden değerlerin Nasıl arttığını bilmiyorum. Ama ikiz ne sevimli olur. 1 taşla 2 kuş tabi şimdi böyle demek kolay geliyor da doğunca 2 katlı zorluk. Rabbim hayırlısını versin inşallah

Dun gece dayanamayip 14. Gun bir test daha yaptim yine nrgatif benim butaya kadarr yarin obur gun adetim gelir opuyorum ağustos annislrri Allah a emanet olun aranizda olmak guzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…