- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
Ne dedi doktor canım bit şey çıkmamıştır inşzhayır kuzum yedirmedim
Taze fasulye, menemen, domates konserveleri yaptım. Ammaaaa yaklaşık 8 tanesi çöp oldu hava almışKızlar kış için neler yapıyorsunuz. Ben bolca kırmızı erik kuruttum, incir kurusunu da sipariş ettim fındık ceviz ailemden gelecek dolabım küçük diye de dondurucu aldım 8 ay kış burada malum 8 liradan domates 7 liradan biber almak kanıma dokunuyordu
Bu sene domatesi de dolaba atacağım ben. Derin dondurucu aldık kısmetse doldurup tüm kış onu yiyeceğim :) ben de mısır attım, migrostan almıştım tazecik süt mısır namnammm inşallah çıkarsığımda da bu kadar lezzetli olurlar:)Taze fasulye, menemen, domates konserveleri yaptım. Ammaaaa yaklaşık 8 tanesi çöp oldu hava almışbuzluğa dolma biber ve mısır attım bir iki tane kızıma bir de.
hayırlı olsun dondurucunuz. Mısır aynı kalıyormuş ben yapmadım daha önce ama yapandan duydum. Evet cnm değiştim :)Bu sene domatesi de dolaba atacağım ben. Derin dondurucu aldık kısmetse doldurup tüm kış onu yiyeceğim :) ben de mısır attım, migrostan almıştım tazecik süt mısır namnammm inşallah çıkarsığımda da bu kadar lezzetli olurlar:)
Frogik gotonu değiştirmişsin tanıyanadım seni :Ğ dişleriniz kolaycacık çıksın inşallah.
Hayirli olsun canimÜst azı dişler çıktı sürpriz bir şekilde. Mahvolduk. Kızımı çok zorladı. Ama beterin beteri varmış. Kızım ateşlendi halsiz falan. Dr a gittik testleri temiz şükür. Demek ki alt azılar geliyor. Allah yardımcımız olsun.
Ben dondurucudaki domates tadini sevmiyorum, bence cok atma, attiklarini da farkli farkli at, hangisini cok seversen gelecek sene oyle atarsin, domates icin soyluyorum:)Bu sene domatesi de dolaba atacağım ben. Derin dondurucu aldık kısmetse doldurup tüm kış onu yiyeceğim :) ben de mısır attım, migrostan almıştım tazecik süt mısır namnammm inşallah çıkarsığımda da bu kadar lezzetli olurlar:)
Frogik gotonu değiştirmişsin tanıyanadım seni :Ğ dişleriniz kolaycacık çıksın inşallah.
Menemen konservesini nasil yaptin, anlatabilir misinTaze fasulye, menemen, domates konserveleri yaptım. Ammaaaa yaklaşık 8 tanesi çöp oldu hava almışbuzluğa dolma biber ve mısır attım bir iki tane kızıma bir de.
Hayirli olsun, ben bolca kirmizi ve yesil biner atiyorum, minik minik dograyip, salatada omlette falan kullaniyorum, tavsiye ederimKızlar kış için neler yapıyorsunuz. Ben bolca kırmızı erik kuruttum, incir kurusunu da sipariş ettim fındık ceviz ailemden gelecek dolabım küçük diye de dondurucu aldım 8 ay kış burada malum 8 liradan domates 7 liradan biber almak kanıma dokunuyordu
Rabbim saglikla kucagina alip, guzelliklerle buyutmeyi nasip etsi.Ağustos anneleri iyi günleeer, amniyon sıvımda 21. hftadan itibaren hızlı bir düşüş yaşamıştım sizinle de paylaşmıştım, iyi haberlerimi de vereceğim demiştim. eylül annelerindeyim ben ve 36.haftamdayım erken dogum beklerken bugünleri ds gördüm çok şükür.. o günlerde bana destej olan herkese minnetlerimi sunuyorum
Günaydın kuzum sol kulkata iltihap var cereyanda kalmış yada banyoda su kaçmış dedi birde üst dişlerimiz 2 si birden geliyormuş ateş kulaktan mış dolven ve parol verdi dönüşümlü kulanıcan dedi ateşi düştü 3 gün günde 3 kere sadece dolven ver dedi ama sürekli ağlıyor mızırdanıyor uykuda ağlıyor çok mutsuz hiç birşey yemiyor ne yeemk ne mama ne meyve bolca su içiyor hasatlık ne zormul arkadaş alt dişelrimizde 2 si birden patlamıştı ama ne ates oldu ne huzursuzluk nasıl sevinmiştim ii kolay olacak diye büyük kkonuştum:) hafataya kulağı için tekrar götürücezNe dedi doktor canım bit şey çıkmamıştır inşz
Bu sene domatesi de dolaba atacağım ben. Derin dondurucu aldık kısmetse doldurup tüm kış onu yiyeceğim :) ben de mısır attım, migrostan almıştım tazecik süt mısır namnammm inşallah çıkarsığımda da bu kadar lezzetli olurlar:)
Sağol canım. Ama çok zorlanıyoruz hala ateş var. Çok huysuz mutsuz mızırdanıkHayirli olsun canim
İnce doğranmış biber, küçük doğranmış domates ve zeytinyağı hepsini bir tencereye koyuyorum. Biberlerin rengi değişene kadar pişirip kaynar halde kavanoza koyup yeni kapakla kapayıp ters çeviriyorum.Menemen konservesini nasil yaptin, anlatabilir misin
Kullanacağı n zaman 5 dk çevirince ocskta hazırSağol canım. Ama çok zorlanıyoruz hala ateş var. Çok huysuz mutsuz mızırdanıkRabbim tüm hastalara şifa versin.
İnce doğranmış biber, küçük doğranmış domates ve zeytinyağı hepsini bir tencereye koyuyorum. Biberlerin rengi değişene kadar pişirip kaynar halde kavanoza koyup yeni kapakla kapayıp ters çeviriyorum.
Kıpırdamaması lazım. 1 gün sonra istediğin yere koyabilirsin. Tuz da ekleniyor normalde. Kızımla yrriz diye eklemedim ama ben.
Cok gecmis olsun canimGünaydın kuzum sol kulkata iltihap var cereyanda kalmış yada banyoda su kaçmış dedi birde üst dişlerimiz 2 si birden geliyormuş ateş kulaktan mış dolven ve parol verdi dönüşümlü kulanıcan dedi ateşi düştü 3 gün günde 3 kere sadece dolven ver dedi ama sürekli ağlıyor mızırdanıyor uykuda ağlıyor çok mutsuz hiç birşey yemiyor ne yeemk ne mama ne meyve bolca su içiyor hasatlık ne zormul arkadaş alt dişelrimizde 2 si birden patlamıştı ama ne ates oldu ne huzursuzluk nasıl sevinmiştim ii kolay olacak diye büyük kkonuştum:) hafataya kulağı için tekrar götürücez
Amin canimSağol canım. Ama çok zorlanıyoruz hala ateş var. Çok huysuz mutsuz mızırdanıkRabbim tüm hastalara şifa versin.
İnce doğranmış biber, küçük doğranmış domates ve zeytinyağı hepsini bir tencereye koyuyorum. Biberlerin rengi değişene kadar pişirip kaynar halde kavanoza koyup yeni kapakla kapayıp ters çeviriyorum.
Kıpırdamaması lazım. 1 gün sonra istediğin yere koyabilirsin. Tuz da ekleniyor normalde. Kızımla yrriz diye eklemedim ama ben.
Sagol.canimKullanacağı n zaman 5 dk çevirince ocskta hazır
Geçmiş olsun canım.Günaydın kuzum sol kulkata iltihap var cereyanda kalmış yada banyoda su kaçmış dedi birde üst dişlerimiz 2 si birden geliyormuş ateş kulaktan mış dolven ve parol verdi dönüşümlü kulanıcan dedi ateşi düştü 3 gün günde 3 kere sadece dolven ver dedi ama sürekli ağlıyor mızırdanıyor uykuda ağlıyor çok mutsuz hiç birşey yemiyor ne yeemk ne mama ne meyve bolca su içiyor hasatlık ne zormul arkadaş alt dişelrimizde 2 si birden patlamıştı ama ne ates oldu ne huzursuzluk nasıl sevinmiştim ii kolay olacak diye büyük kkonuştum:) hafataya kulağı için tekrar götürücez
Ben geçen sene 10 tane kadar domatesi yıkayıp hiç bir şey yapmadan direkt dondurucuya atmıştım. Öyle güzel oluyor ki, çıkar musluğun altında 10 sn tut kabukları incecik kendiliğinden soyuluyor. Çözülmesini beklemeden de kıtır kıtır kesip yemeklerin dibine ya da kızartmanın üstüne çiğ domatesmiş gibi kullan. Sanırım yine aynını yapacapım. 10 kavanoz da melemenlik yapsam yeter:)Ben dondurucudaki domates tadini sevmiyorum, bence cok atma, attiklarini da farkli farkli at, hangisini cok seversen gelecek sene oyle atarsin, domates icin soyluyorum:)
Kırmızı biber daha çıkmamış köyde, ama ben de dediğin gibi yapıyorum çok pratik oluyor. Kvalidem gönderiyor srbzemi köyden.Hayirli olsun, ben bolca kirmizi ve yesil biner atiyorum, minik minik dograyip, salatada omlette falan kullaniyorum, tavsiye ederim