2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Taze fasulye, menemen, domates konserveleri yaptım. Ammaaaa yaklaşık 8 tanesi çöp oldu hava almış buzluğa dolma biber ve mısır attım bir iki tane kızıma bir de.

Üst azı dişler çıktı sürpriz bir şekilde. Mahvolduk. Kızımı çok zorladı. Ama beterin beteri varmış. Kızım ateşlendi halsiz falan. Dr a gittik testleri temiz şükür. Demek ki alt azılar geliyor. Allah yardımcımız olsun.

Taze fasulye, menemen, domates konserveleri yaptım. Ammaaaa yaklaşık 8 tanesi çöp oldu hava almış buzluğa dolma biber ve mısır attım bir iki tane kızıma bir de.
Bu sene domatesi de dolaba atacağım ben. Derin dondurucu aldık kısmetse doldurup tüm kış onu yiyeceğim :) ben de mısır attım, migrostan almıştım tazecik süt mısır namnammm inşallah çıkarsığımda da bu kadar lezzetli olurlar:)

Frogik gotonu değiştirmişsin tanıyanadım seni :Ğ dişleriniz kolaycacık çıksın inşallah.

hayırlı olsun dondurucunuz. Mısır aynı kalıyormuş ben yapmadım daha önce ama yapandan duydum. Evet cnm değiştim :)

Ben dondurucudaki domates tadini sevmiyorum, bence cok atma, attiklarini da farkli farkli at, hangisini cok seversen gelecek sene oyle atarsin, domates icin soyluyorum:)

Hayirli olsun, ben bolca kirmizi ve yesil biner atiyorum, minik minik dograyip, salatada omlette falan kullaniyorum, tavsiye ederim

Rabbim saglikla kucagina alip, guzelliklerle buyutmeyi nasip etsi.

Ne dedi doktor canım bit şey çıkmamıştır inşz
Günaydın kuzum sol kulkata iltihap var cereyanda kalmış yada banyoda su kaçmış dedi birde üst dişlerimiz 2 si birden geliyormuş ateş kulaktan mış dolven ve parol verdi dönüşümlü kulanıcan dedi ateşi düştü 3 gün günde 3 kere sadece dolven ver dedi ama sürekli ağlıyor mızırdanıyor uykuda ağlıyor çok mutsuz hiç birşey yemiyor ne yeemk ne mama ne meyve bolca su içiyor hasatlık ne zormul arkadaş alt dişelrimizde 2 si birden patlamıştı ama ne ates oldu ne huzursuzluk nasıl sevinmiştim ii kolay olacak diye büyük kkonuştum:) hafataya kulağı için tekrar götürücez

Derin dondurucu ne güzel keşke yerimiz olsa da biz de alsak. Bir sene domates ve menemen atmıştım domatesleri yıkayıp 2 ye bölüp kaynatmadan falan atmıştım öyle kullanışlı olmuştu ki. Ama şimdi dolapta hiç yer yok. Sadece bezelye zamanı bezelye koydum 4 5 poşet o kadar.

Hayirli olsun canim
Sağol canım. Ama çok zorlanıyoruz hala ateş var. Çok huysuz mutsuz mızırdanık Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Menemen konservesini nasil yaptin, anlatabilir misin
İnce doğranmış biber, küçük doğranmış domates ve zeytinyağı hepsini bir tencereye koyuyorum. Biberlerin rengi değişene kadar pişirip kaynar halde kavanoza koyup yeni kapakla kapayıp ters çeviriyorum.
Kıpırdamaması lazım. 1 gün sonra istediğin yere koyabilirsin. Tuz da ekleniyor normalde. Kızımla yrriz diye eklemedim ama ben.

Kullanacağı n zaman 5 dk çevirince ocskta hazır

Cok gecmis olsun canim
Yikandiktan sonra kulaklarindaki.suyu agzinla cek canim

Amin canim
Tum.hastalara Rabbim sifa versin canim
Bende yapayim birkac kavanoz menemen biber ve domatesi ayni anda atiyoruz, kullanacagimiz zaman da sadece yumurtalari kiriyoruz degil mi
Ben sade domates yapmistim o da.cok kullanisliydi, sagoll:))

Geçmiş olsun canım.
Dişlerin kimi çok zor, kimi sadece huzursuzlukla çıkıyor bizim de.
Kolayca çıkarsınlar inşallah kalanları.

Ben dondurucudaki domates tadini sevmiyorum, bence cok atma, attiklarini da farkli farkli at, hangisini cok seversen gelecek sene oyle atarsin, domates icin soyluyorum:)
Ben geçen sene 10 tane kadar domatesi yıkayıp hiç bir şey yapmadan direkt dondurucuya atmıştım. Öyle güzel oluyor ki, çıkar musluğun altında 10 sn tut kabukları incecik kendiliğinden soyuluyor. Çözülmesini beklemeden de kıtır kıtır kesip yemeklerin dibine ya da kızartmanın üstüne çiğ domatesmiş gibi kullan. Sanırım yine aynını yapacapım. 10 kavanoz da melemenlik yapsam yeter:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…