2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kaç numara bez kullanıyorsunuz merak ettim ben bugüne kadar prima kullanıyordum 5 numara dün komili aldım 5 numara çok büyük geldi gozume

Kaç numara bez kullanıyorsunuz merak ettim ben bugüne kadar prima kullanıyordum 5 numara dün komili aldım 5 numara çok büyük geldi gözüme

kızlar size bir sorum olacak...sizce 2. bebek ne zaman yapılmalı ilk bebekten sonra aralarında 2 yaş filan mi olmalı yoksa baya bir ara mi verilmeli cevaplarinizi bekliyorum hanımlar
Bebik emmeyi bıraktığında yapılmalı derim.2yaşına kadar emdi 9 ay da hamilelik 3 yaş araları olur güzel olur

Ben ilk adeti 4 temmuzda oldum.o da bir gün sürdü yarım yamalak

Benim kızım 10 buçuk aylik çok tembel ne emekliyor ne yürüyor daha yani 10 15 gündür oturttuğumda etrafında dönüyor bide 8 aylıkken 2 dis çıkarttı. Sizlerin bebeği ne durumda merak ettim
Her bebeğin gelişimi farklı canım.ben iki yaşımda yürümüşümama oğlanben hatırlamıyorum bile bayağıdır sıralıyor ,heryere taşınıyor,hatta yataktan iniyor kendi kendine,babaannesi öğretmiş

Bizimki de 8 Ağustos. Çok az kaldı ya. Maşallah kuzulara.
Hayr olsun İnşaAllah canım. Merak ettim ama anlatmak istememişsin. Rabbim inşirah versin.
Geçen seneki mesele işte canım. Katlanarak üzerimize geliyor. Ak kara tez vakittw belli olsa da rahat bir nefes alsak. O duayı çok severim amin aminn. Bizimle beraber tüm hayırlı haber bekleyenlerin inşallah.

Kaç numara bez kullanıyorsunuz merak ettim ben bugüne kadar prima kullanıyordum 5 numara dün komili aldım 5 numara çok büyük geldi gozume
Komilinin kalıbı biraz büyük evet. Normalde 4+ kullanırken komilide 4 kullanıyorum. Ben de yeni komiliye geçtim. Daha önce canbebe kullanıyordum ama aldığım son paketler kalitesiz çıkınca komiliye geçmeye karar verdim.

İnternetten sipariş verdim komilinin bezi komilinin ıslak mendili komilinin şampuanı :))) inşallah memnun kalırız

Canım merhaba kaç tane çocuğun var aralarında kaç yaş var ve ne zorlukları var?

21 ay araları, ilki erkek ikincisi kız
Çok sabır çok fedakârlık istiyor...
Oğlum çok yaramaz kardeşiyle oynarken bile zarar verebiliyor bilerek veya bilmeyerek... en çok bu konuda zorlaniyorum şuan.

İkisinin istekleri farklı oluyor ve yetişmek çok zor oluyor.

Bi yandan da beraber çok tatlı oluyorlar. Top oynuyolar, büyük kucuge biberondan su iciriyor, oksurunce sırtına vuruyor
Ninni söylüyor, düştüğü zaman bana haber veriyor kardeşim dustu veya uyandı falan diye..

İki yaşında genellikle bebekler düzene giriyor, deliksiz 10 saat uyuyabiliyorlar, kendi başlarına veya arkadaşlarla oynayabiliyorlar,k kendi lerini ifade edebiliyorlar. Eğer annen kvaliden falan varsa yardımcı olabilecek, düşünebilirsin. Kesinlikle çok zor ama çok da güzel. Bi birini kokluyorum bi birini gidikliyorum öyle tatlı oluyorlar ki bazen ya beş on tane daha olsun diyesin geliyor

amaa Tek basinaysan, esin de yardımcı olabilecek biri değilse sakinnnn aman haaa! Birini buyut sonra diğerini... derim ben... hakkında hayırlısı olsun...

Ben ilk adeti 4 temmuzda oldum.o da bir gün sürdü yarım yamalak
Ben düzene girdim gibi biraz karışık ama. Uzun n ve değişik. Tam ne zamana düzelir bilmem.
Ne şanslısınız.8 8 16 hayalimdi.
4 8 16 oldu
Aynen doğum tarihimiz çok güzel nasip oldu :)
Geçen seneki mesele işte canım. Katlanarak üzerimize geliyor. Ak kara tez vakittw belli olsa da rahat bir nefes alsak. O duayı çok severim amin aminn. Bizimle beraber tüm hayırlı haber bekleyenlerin inşallah.
Rabbim yardımcın olsun canım. İnşaAllah düzene girer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…