2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selamun Aleykum kızlar bebisler nasıl bişey soracam bebeğinizin bıngıldağı kapanmış mi benim kızım 28 ağustos doğumlu bıngıldağı tamamen kapanmış

Oğlumun daha kapanmadı ama kapanması da normal kapanmaması da :)

Hayırdır

Yusuf paşayla aynı bizim kızın doğum günü :) ne çabuk geçti değil mi bir sene

Ayy ayy valla hem büyüsün istiyorum hem de büyümesin.Sürekli yeni doğmuş zamanlarına bakıp içleniyorum.Geçen sene bu zamanlar karnımdaydı şimdi pittik pittik yürüyor kurban olurum yaa Allah'ın nasıl güzel büyük bir lütfu

Hepsine maşallah bebişlerin artık 1 yaşı oluyorr

Maşallah paşaya demek yürüyor:) benim kızım da ellerinden tutunca koşuyor bile ama diğer türlü korkuyor sanırım :)

içinde bulunduğumuz anın tadını çıkaralım bir yıl sonra da bu zamanlarını özleyeceğiz:)

MinikPiranha Sevda kuzusu mr cekilecekti temiz çıkmıştır inşallah
Çektiremedik canım onu. İlkinde sevda rnfeksiyon kapmıştı o yüzden ertelendi ikincisinde de radyolojinin bir cihazı bozulmuş anestezi takibi yapamayacakları için o da öyle ertelendi.

Babası da vardır bunda bir hayır dedi şuan için yaptırmıyoruz. İstanbula gittiğimizde orada özel bi mr klimiği varmış orada yaptırmayı düşünüyoruz

Anladım canım aynen vardır bir hayır herseyde

Bende inaniyorum vardir bunda da bir hayir, demekki boyle olmasi gerekiyormus

Bizimki de 8 Ağustos. Çok az kaldı ya. Maşallah kuzulara.
Hayr olsun İnşaAllah canım. Merak ettim ama anlatmak istememişsin. Rabbim inşirah versin.

kahvetelvesi bence de biraz bekle duruma göre elden çıkarırsın cnm en azından birini. Ama montessori yatak fikri çok güzel. Bende istiyorum açıkçası.
Evet çok güzel bence de :)
Ama bizim oda da küçük.
Yapsak da istediğimiz gibi olmaz.

Aaa ikinciyi düşünmemişim hiç sen söyleyince geldi aklıma :)
Halbuki ikinci beşiği alırken ikinci çocuk bunda yatar büyük çocuk büyük beşiğe geçer demiştim.
Öyle de silmişim kafadan ikinciyi :)
Büyük beşiği bi deneyeceğim inşallah kullanır.
Yoksa oturma odasını iptal edip orayı montessori usulü yapabilirim ben de.

Hayır olsun kısa zamanda inşallah. Sen geçen sene bu zamanlar burada değildin sanırım :) anlatmak istemiyorum farklı yerlere çekilebilecek bir konu.
Allah hayra çevirsin canım, ferah kavuştursun canım.

Canım merhaba kaç tane çocuğun var aralarında kaç yaş var ve ne zorlukları var?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…