- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
5haftalik daha .senin dha buyuk galiba
Canım benim 3.5 aylık ve yeni öğrendim
Teşekkür ederim Allah sabır versin bol bolMaşallah size Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin....
Oo baya gecmis ..emzirdigin icin adet duEnsizligimi vardi ?Canım benim 3.5 aylık ve yeni öğrendim
Amin ..insallah Allah kolaylik versin benim buyuk olan hiperaktif bkalm kucuk sakin olursa biraz rahat edermMaşallah size Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin....
Tatlım ben memnun kaldım. Bez değiştirmemize rağmen pişik yapmadı, canbebede içindeki pamukların ortaya toplanmasıydı şikayetim bunda o da yok. Islak mendili ise komili sensitive aldım ben. Kapanyadaydı 24 taneyi 47 tl ye aldım. Unibaby yenidoğandan geçtim bende tabi onun kadar güzel değil ama iş görür. Yenidoğan ıslak mendil de var ama artık büyüdü diye ben gerek görmedim.Memnun kalirsan paylas canim, bende islak mendilini almak istiyorum, uni baby yemi dogan bitince almayi dusunuyorum, sen memnun kalirsan bende siparia veririm hem islak mendilini hemde bezini
Merhaba tatlım. Allah dağlıklı dıhhatli kucağına almak nasip etsin. Güç kuvvet versin sana. İnşallah uslu bebekler olup annelerini üzmezler. Tavsiye için teşekkürler:)Merhaba arkadaşlar 20 temmuz doğumlu kızım var şuan 3.5 aylık hamileyim emziriyorum nasılsa adet görmedim diye dikkat etmedim ve daha dün öğrendim siz dikkatli olun
Canııım sende mi gebesin:) Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. İnşallah uslu bir minnoş olur :)Amin ..insallah Allah kolaylik versin benim buyuk olan hiperaktif bkalm kucuk sakin olursa biraz rahat ederm
Sağol canım aminMerhaba tatlım. Allah dağlıklı dıhhatli kucağına almak nasip etsin. Güç kuvvet versin sana. İnşallah uslu bebekler olup annelerini üzmezler. Tavsiye için teşekkürler:)
Evet galiba oyleyim .:)amin cnm insallah ya .ruyamda guya kucuk olmus emzirrken buyugun pesinden kosuyorm gordum:))Canııım sende mi gebesin:) Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin. İnşallah uslu bir minnoş olur :)
Siz emziriyormuydunuz şuandaEvet galiba oyleyim .:)amin cnm insallah ya .ruyamda guya kucuk olmus emzirrken buyugun pesinden kosuyorm gordum:))
hayırlı olsun sağlıcakla kucağına almayı nasip etisn rabbim aralarını yakın olmsı güzel sen sabırlı olucan bolca kuzumEvet galiba oyleyim .:)amin cnm insallah ya .ruyamda guya kucuk olmus emzirrken buyugun pesinden kosuyorm gordum:))
Aynen canım hala ayaklarimda salliyorum. Hanıma koca karyola dar geliyor. Gece yatmadigi yer kalmıyor. Bide illaki bir yeri bana degicek. Bir bakıyorum ayağı ağzımda bir bakıyorum eli. En son üstüme çıkıp öyle uyudu. Uyanınca ilk işi beni tokatlayip uyandırmak. Hala iki disimiz var. Emekleme yok yurume yok. Sade müzikte koltuğa tutunup popo sallıyor.Nerdeyse geldik 1 yaşına. Hala uyumayı öğrenemediiiiii
Off nasıl öğrenecek bunlar yaa?Aynen canım hala ayaklarimda salliyorum. Hanıma koca karyola dar geliyor. Gece yatmadigi yer kalmıyor. Bide illaki bir yeri bana degicek. Bir bakıyorum ayağı ağzımda bir bakıyorum eli. En son üstüme çıkıp öyle uyudu. Uyanınca ilk işi beni tokatlayip uyandırmak. Hala iki disimiz var. Emekleme yok yurume yok. Sade müzikte koltuğa tutunup popo sallıyor.
Ben 41 yaşındayım canımSen ne zaman düşünürsün sence?
Hamile olmayasın...Cnm benimki iyice sapitti yaa 18 gun sonra bi daha adet olmaya basladim 10 günü gecti hala geliyor az az kahve leke seklinde anlamadim ki ne oldu kist falan mi olustu bilemedim doktora mi gitsem diorum da simdi ilac verse de kullamam ki benim kiz bütün gün memede sagolsun ek gida dusmani hic bisey yemio memeye guveniyo
Sagol canim uni babyler bitince aliyim bendeTatlım ben memnun kaldım. Bez değiştirmemize rağmen pişik yapmadı, canbebede içindeki pamukların ortaya toplanmasıydı şikayetim bunda o da yok. Islak mendili ise komili sensitive aldım ben. Kapanyadaydı 24 taneyi 47 tl ye aldım. Unibaby yenidoğandan geçtim bende tabi onun kadar güzel değil ama iş görür. Yenidoğan ıslak mendil de var ama artık büyüdü diye ben gerek görmedim.
Ahhh ahhhh, bizde de durumlar ayni,Nerdeyse geldik 1 yaşına. Hala uyumayı öğrenemediiiiii
Cnmm bende suphelenmedim degil test yaptim ama hamile degilim olsa cikardi diye dusunuyorum çünkü annemgildeyim suanda tek iliski oldu o da yaklasik 1 ay once zaten ben pko lyum bide tek tüpüm tikali zor hamile kaliyorum tabi belli olmaz ona da güvenmemk lazim. O bahsettigim kahve lekelenmeler de 12 gun sürdü bitti anlam veremedim ama ilk defa böyle bişey oldu evime döndüğüm zaman doktoruma gidecegim.Hamile olmayasın...