2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kuzucuğum ishal oldu. Dün patates yedirmeye çalıştım bir iki. Çok yemedi. Bugün yine ishaldi. Bende patates, mercimek, ince bulgurdan koyu bir çorba yaptım. Şimdi daha iyi galiba. İnşaAllah. (mercimek kakasını koyultuyor benimkinin)
Ve dünden beri oruç tutmuyorum. Pes ettim. Çok güçsüz kaldım. Sütüm çok etkilenmedi ama aşırı kötü oluyordum.. Bende bıraktım mecbur. Uykusuz bebekle ramazan çook zor. Rabbim acılarını göstermesin.

Canim cok gecmis olsun, Rabbim esini evladini sana bagislasin, sana da saglik guc kuvvet versin

geçmiş olsun canım yaa bizdede ishal olunca muz seviyor pateetsi pek sevmdi kızım oruç içinde suçlama canım
hem uykusuz hem coccuk hemniyetli olmak zor valla ben tutmuyorum dayanamam zaen evde hasta işe gel git bebeye yetiş birde tutsam kendimi nerelerde toplarım allahım affetsin :)

Ah canım çokca geçmiş olsun eşine. Çok zor olmuştur senin için. Allah güç kuvvet versin inşallah bel fıtığı değildir geçici birşeydir.

Merhaba tecrübeli anneler ben de bu sene ağustos annesi olucam inşallah , yenidoğan 0-3ay 3-6ay olarak neyden ne kadar almak laızm kıyafet olarak çıtçıtlı badi tulum alt üst çorap önlük vs
Cok sicaksa evin sehrin hafif ince delikli gibi olanlardan al. normal hastane cikisimiz biraz kalin penyeydi isilik dokmustu. Hastane cikislarida gereksiz aslinda. Ben eldiven sapka onluk battaniye kullanmadim yaz bebesi malum. Muslin bezle sarioduk yada ortuoduk 3tane al miss. Bide su pikeler buyuk ama ince oluo disaridada bebek arabasini oyle ortuodum. En cok kullandiklarim bunlar zaten citcitli kisa kollu set vardi onla gecti yaz ayi. Hastane cikislarida kaliplari vok degisken. Benm 1i kucuk ama kalindi snr giysin dedik kucuk geldi. Ince vardi buyuktu onuda sonra goysin dedim ince diye kaldi. Ne aldiysam 2hafta anca giyiyodu ama mecburen aliosun buyuk de olmuo kucuk de.. cabuk buyuyolar. 3kg dogdu ilk aylar degisken ama bizimki 1kgdan fazla aldi ilk 3ay dan snr duzene girio gelisimler. 3ay ne alsan da risk valla takma dogunca belli oluo. Tek diyecegim cok alma yaz bebesi bnmki 2ay atletle durdu hastane cikislarini nadiren giydi. Disaridada suslu giydireyum diye elbiseler sortlar almistim onlarida 1erkez anca giydi. Citcitli penye kolsuz bacaksiz tulumlar var disarda en cok onlari giydirdik.

Gecmis olsun canim, Rabbim sifa versin

Merhaba arkadaşlar. Uzun süredir giremedim siteye. Çalışmaya başladım, bir ay önce işe giderken düştüm iki ayağımı da kırdım bir yandan Mete 10 ayını doldurdu ve 11 kilo oldu, kurşun gibi yerinden kalkmıyor, taşıyamıyorum kırık ayaklarla. Kocam da sürekli çalışıyor. Annem babam yanıma geldi artık birlikte yaşıyoruz. Öncelikle bizim oğlan üstten 4 alttan 2 olmak üzere dişleri çıkardı. İki tane de yine üstte köpek dişleri patladı kısa süre sonra çıkarlar.
Bundan mı değil mi bilmiyorum ama (görünen başka sebep yok gibi) son zamanlarda düzenli olan uykusu çok fena bozuldu. Benim yanımda emip huzurla uyuyan çocuk uyumamaya başladı. Saat 930'da tık diye uyurken şimdi bazen 12'ye kadar dolaşıyoruz. Bu aylarda atak mı, diş mi, nedir sizce?

günaydın kızlar,
hala internetim bağlanmadığı için sınırlı netle idare ediyorum.

bebişler iyidir inşallah. benim kuzu birkaç gündür sanırım dişlerden dolayı ateşleniyor. ortanca da koltuktan atınca kendini, köprücük kemiği kırıldı. 3 hafta kolu omuzdan bandajlı duracak. çok canım sıkkın yani.

çok geçmiş olsun. iki ayak alçıda mı şimdi?
Allah yardımcın olsun, acil şifalar versin.

MinikPiranha geçmiş olsun sevda kuzuya. Rabbim ona da acil şifalar versin.

Cok gecmis olsun canim
Bence distendir, kopek disleri bayagi zormus, biz alttaki iki diste cok zorlandi kopek dislerini dusunmek bile istemiyorum
Dis ve hastalik donemlerinde cocuklarin huylari cok degisiyormus

Ah kuzum yaa geçmiş olsun bu ara hepimizde bişii var kötü enerjiler gitsin güneşli günler gelsin

ayy kız sana damı yaa geçmiş olsun 2 side kırık lalahım yardımcın olsun tez zamanda ayaklan annelerin olması iyi olmuş yardımcı şart sana kuzum

ay sorma yaa ankaradayım bende hep yağmıur kasvet cocuğa ne giyidireceğimizi sasırdık sabah kısa kol öğleden sonra uzun kol bu sene garip bir hava var memelkette inşaal düzelir kladı 2 ay yazımız
ben de memlekete taşındım 1.5 ay önce. burada da havalar öyle.
annem küs hala, taşındığım için. o küstüğü için kardeşlerim de küs.
buruk bir bayram olacak.

ben de memlekete taşındım 1.5 ay önce. burada da havalar öyle.
annem küs hala, taşındığım için. o küstüğü için kardeşlerim de küs.
buruk bir bayram olacak.
ayy griil yaa annende abartmış hadi o küstü kardeşlerin niye küsüyor destek olmaları gerekirken buruk geçer ailesiz sen genede gidebilirsen git yada ara anadır hakkı ödenmez olmasaymış keşke canım

ayy griil yaa annende abartmış hadi o küstü kardeşlerin niye küsüyor destek olmaları gerekirken buruk geçer ailesiz sen genede gidebilirsen git yada ara anadır hakkı ödenmez olmasaymış keşke canım
12 saatlik mesafe. ha deyince gidilmiyor ki. taşınmak da baya masraflı malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…